Arama sonuçları: *

1. A

3d tasarım için monitör önerisi

3 boyutlu modelleme ve çizim programları kullanıyorum macbook air m1'im var type-c girişi olan büyük ekran (min 27-32 ) monitör arıyorum bir adet buldum ama sizce nasıl bu fiyata iyi midir yoksa işime daha çok yarayacak bir model var mıdır ? Bütçe maks 9-10bin tl...
  2. A

USB type A lightning kablo

bir ucu lightnin bi ucu usb type a kaliteli ve yüksek wattlı orta seviye kaliteli bi kablo almak istiyorum hangi modelleri alabilirim.
  3. A

Powerway markası nasıl alınır mı

https://www.trendyol.com/powerway/30-000-mah-pd-22-5w-dahili-kablolu-hizli-sarj-led-fener-gercek-30-000-mah-qc30s-siyah-powerbank-p-754222788 fazla kapasiteli bi power banka ihtiyacım var ama fazla bütçem yok bu marka ve model nasıl bilgisi olan varmı yada daha iyi diyebileceğiniz bir ürün varmı
  4. A

2020 Macbook M1 i xiaomi orijinal 67W şarj aleti ile şarj edebilir miyim

Herkese merhaba yeni m1 MacBook aldım içinden 30w adaptör çıktı onunla şarj ediyorum ama bende xiaomi note 11 prodan çıkan adaptör var 67w onunla şarj etsen bataryaya zarar verirmiyim, iPad Air 4 ü de onunla şarj ediyorum.
  5. A

İlandaki Msı Rx 460 alınır mı

Yaşadığım yerde yakında hiç yok o yüzden bütçemi aşıyor bunu buldum en iyi 1000 tl ye alsam verirse değer mi
  6. A

İlandaki Msı Rx 460 alınır mı

MSI RX 460 4gb F/P canavarı! İlan No: 1088757155 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-rx-460-4gb-f-p-canavari-1088757155/detay bunun ayarında bi kart alacağım fiyatı biraz uygun geldi sizce alınır mı
  7. A

Samsun galaxy a23 mü redmi note 10 s mi

Telefon alacağım Samsun galaxy a23 mü redmi note 10 s mi yada o fiyatlara daha iyisi varmı
  8. A

bluetooth kulaklığım bilgisayarda az ses veriyor

anker q10 kulaklığım var normalde bilgisayarımda bluetooth yok bende tplink 5,0 adaptör aldım, gayet kaliteli bir ürün ama nedense kulaklığım tablete veya telefona bağlanmasındaki ses yüksekliğine göre biraz daha az ses veriyor, abartılacak seviyede az değil yani bir tık denebilir ama bu fark...
  9. A

Bilgisayarım ne kadar eder

merhaba bilgisayarımı satacağım ne kadar para eder ortalama fiyat fikri verebilir misiniz ? AMD Ryzen5 2600x ASUS B450 M DRAGON GSKİLL RİPJAWS 16 GB 3000 MHz ram ADATA 240GB SSD SEAGATE 1TB ve 500 gb Harddisk COOLER MASTER MB511 kasa Mönitör AOC 24G1WG4 144 Hz 1ms curved ürünlerin...
  10. A

İkinci el iPhone 11 hala alınır mı ?

aslında ben iPad Air 4 kullanıyorum cihaz hoşuma gidiyor performans olarak vs ,iPhone bir cihaza geçmek istiyorum ama bütçe sıfır Almaya çok yetecek gibi değil o yüzden sordum 1655483032 8000 tl civarı bütçe var
  11. A

İkinci el iPhone 11 hala alınır mı ?

ikinci el temiz bir iPhone 11 sizce hala alınır mı uzun ömürlü olur mu 2 sene kadar sıkıntı çıkmadan kullanabilir miyim
  12. A

Bilgisayarım kendi kendine işlem yapıyor

Yeni olmaya başladı. Bilgisayarım özellikle bir şey yazarken kendi kendine enter a basıyor, programlar da etrafa basıyor , klavye den sanırım ama emin değilim nedeni nedir
  13. A

6000-7000 tl bütçeyle telefon önerisi

6000-7000 tl bütçeyle en iyi hangi telefonları alabilirim
  14. A

Kaliteli Type C Kablo Önerisi

ipad air 4 ü powerbanke bağlamak için usb type c kablo alacağım ne almalıyım yada kablo kalitesi çok önemli mi?
  15. A

DA G4 Ankara mağazası yardım

iki hafta önce ipad aldım vatandan ona istinaden söyledim
  16. A

DA G4 Ankara mağazası yardım

Vatan Bilgisayarda +18 olman gerekmiyor itopya da da gerek yoktur bence
  17. A

Xiaomi 3. nesil 20000 mah powerbank

powerbank type c den şarj etmiyor tuş ile kısayolu vs var mı yoksa sadece şarj mı oluyor
  18. A

500TL bütçe ile kulaklık önerisi

yazmayı unutmuşum kusura bakma kulak üstü istiyorum
  19. A

500TL bütçe ile kulaklık önerisi

kulak üstü oyun için değil müzik dinlemek film vs izlemek için kullanacağım mobil cihazlar ile kullanacağım bluetoothlu olursa iyi olur
  20. A

9. nesil ipad mi - ipad air 4 mü

şimdi ipad 9. nesil + apple pencil 1. nesil ve birkaç aksesuar mı 1-3 ay içinde ipad air + 2. nesil apple pencil mi okul için kullanacağım
Top Bottom