Neler Yeni

DA G4 Ankara mağazası yardım

İlk defa bilgisayar alacağım (da g4 ) mağazaya gidecem yarın, ön bilgi verir misiniz işlemler nasıl oluyor ?

Newkan

80+ Bronze

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Onur
Yaşin ufaksa tek gitme araç yoksa araç ayarla senin gibi gidicek varsa telefonla ara erken giderse bilgi versin

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Ben dün gittim mağazaya , önce gidiyorsun personellere ben DA-G4 alacağım diyorsun , sonra onlar senin adını bilgilerini sisteme giriyorlar , oradan kasaya geçiyorsun ödeme yapıyorsun sonra sistem parçalarını toplayıp montaja veriyorlar.

Zerons

80+
Ben dün gittim mağazaya , önce gidiyorsun personellere ben DA-G4 alacağım diyorsun , sonra onlar senin adını bilgilerini sisteme giriyorlar , oradan kasaya geçiyorsun ödeme yapıyorsun sonra sistem parçalarını toplayıp montaja veriyorlar.
Montaja veriyorlar derken gittiğinizde başka bir zaman gelipmi almanız lazım yoksa hemen montajlayıp veriyorlarmı

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
hocam yaş bilgisi vs istiyorlarmı 16 yaşındayım babam gelemiycek tek başıma alabilirmiyim kredi kartıyla ödeme yapıcam

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Montaja veriyorlar derken gittiğinizde başka bir zaman gelipmi almanız lazım yoksa hemen montajlayıp veriyorlarmı
Orasını bilmiyorum tam , sonuçta parçaların uyumluluğunu test edip vermeleri gerekiyor. 100 tane sistem olacak bunun 100 ünü kurup montajlamak saatler sürer. Personel eksikliği varsa daha da uzun sürebilir.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
hocam yaş bilgisi vs istiyorlarmı 16 yaşındayım babam gelemiycek tek başıma alabilirmiyim kredi kartıyla ödeme yapıcam
Tek başına vermezler. Fatura çıkacağı için 18+ olman gerek..

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Yarın işim olmazsa öğle vakitlerinde ortama bakmak için geleyim diyorum. Zaten eve çok yakın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vatan Bilgisayarda +18 olman gerekmiyor itopya da da gerek yoktur bence
Kim dedi ki, geçen anakart alacaktım vermediler.

Top Bottom