adamcelik1234
80+
İlk defa bilgisayar alacağım (da g4 ) mağazaya gidecem yarın, ön bilgi verir misiniz işlemler nasıl oluyor ?
TR de yaşıyoruz normal tavsiyeler.Hocam çadırınızı, uyku tulumunuzu, el fenerinizi, mataranızı ve ilk yardım kitinizi unutmayın.
Hocam peki gittim her şey tamam diyelim sıra da geldi alma esnasında işlemler nasıl oluyoHocam çadırınızı, uyku tulumunuzu, el fenerinizi, mataranızı ve ilk yardım kitinizi unutmayın.
Montaja veriyorlar derken gittiğinizde başka bir zaman gelipmi almanız lazım yoksa hemen montajlayıp veriyorlarmıBen dün gittim mağazaya , önce gidiyorsun personellere ben DA-G4 alacağım diyorsun , sonra onlar senin adını bilgilerini sisteme giriyorlar , oradan kasaya geçiyorsun ödeme yapıyorsun sonra sistem parçalarını toplayıp montaja veriyorlar.
yanına komando bıçağı falanda alsınHocam çadırınızı, uyku tulumunuzu, el fenerinizi, mataranızı ve ilk yardım kitinizi unutmayın.
hocam yaş bilgisi vs istiyorlarmı 16 yaşındayım babam gelemiycek tek başıma alabilirmiyim kredi kartıyla ödeme yapıcamBen dün gittim mağazaya , önce gidiyorsun personellere ben DA-G4 alacağım diyorsun , sonra onlar senin adını bilgilerini sisteme giriyorlar , oradan kasaya geçiyorsun ödeme yapıyorsun sonra sistem parçalarını toplayıp montaja veriyorlar.
Orasını bilmiyorum tam , sonuçta parçaların uyumluluğunu test edip vermeleri gerekiyor. 100 tane sistem olacak bunun 100 ünü kurup montajlamak saatler sürer. Personel eksikliği varsa daha da uzun sürebilir.Montaja veriyorlar derken gittiğinizde başka bir zaman gelipmi almanız lazım yoksa hemen montajlayıp veriyorlarmı
Tek başına vermezler. Fatura çıkacağı için 18+ olman gerek..hocam yaş bilgisi vs istiyorlarmı 16 yaşındayım babam gelemiycek tek başıma alabilirmiyim kredi kartıyla ödeme yapıcam
Vatan Bilgisayarda +18 olman gerekmiyor itopya da da gerek yoktur benceTek başına vermezler. Fatura çıkacağı için 18+ olman gerek
Kim dedi ki, geçen anakart alacaktım vermediler.Vatan Bilgisayarda +18 olman gerekmiyor itopya da da gerek yoktur bence