Neler Yeni

Yeni pc alınınca ilk neler yapılır

Gird4p

80+
Nasıl Kullanıma hazır hale geliyor yani? Monitörü kasayı koyduk masaya peki nasıl kullanıma hazır hale geliyor oyun oynamaya hazır hale nasıl geliyor
sense gelmiş sormadığı yerleri cevaplamışsın saçma sapan.
Korkmaz sen iyi misin şu an? Şu alıntıladığım yeri okusana bi, ama gözünle oku bu sefer. Bir bilgisayarın VGA kablosunu takarak mı oyuna hazır hale getiriyorsun sen şahsi yaşantında? Daha soruyu soran da ne istediğini bilmiyor o da senden kalası değil zaten. Oyun için hazır hale benim dediğim gibi gelir. Senin dediğin gibiyse ancak görüntü alacak hale gelir. 5 kuruş bildiğiniz yok daha millete laf ebeliği yapıyorsunuz bir şey deyince de hödödö seviye muhabbeti. Herkes işine baksın. Şu konuya da niye yazdıysam VGA ile HDMI farkını sormuş ciddi ciddi vaktime yazık oldu. Dediklerimi de biliyorsaydı da kahrolayım bu arada. Oyun oynamaya hazır hale gelmek diye soru soran, VGA - HDMI farkını soran adamın bunları bilme ihtimali de sıfır. Sanki bana Pompa - Radyatör fan bağlantısı soruyor öbürü de aşka geliyor öyle konuşma bilmeyebilir falan filan. Hey Allahım.

Ps4cü35

80+ Bronze
Korkmaz sen iyi misin şu an? Şu alıntıladığım yeri okusana bi, ama gözünle oku bu sefer. Bir bilgisayarın VGA kablosunu takarak mı oyuna hazır hale getiriyorsun sen şahsi yaşantında? Daha soruyu soran da ne istediğini bilmiyor o da senden kalası değil zaten. Oyun için hazır hale benim dediğim gibi gelir. Senin dediğin gibiyse ancak görüntü alacak hale gelir. 5 kuruş bildiğiniz yok daha millete laf ebeliği yapıyorsunuz bir şey deyince de hödödö seviye muhabbeti. Herkes işine baksın. Şu konuya da niye yazdıysam VGA ile HDMI farkını sormuş ciddi ciddi vaktime yazık oldu. Dediklerimi de biliyorsaydı da kahrolayım bu arada. Oyun oynamaya hazır hale gelmek diye soru soran, VGA - HDMI farkını soran adamın bunları bilme ihtimali de sıfır. Sanki bana Pompa - Radyatör fan bağlantısı soruyor öbürü de aşka geliyor öyle konuşma bilmeyebilir falan filan. Hey Allahım.
Bilader oyun indirmeye hazır diyelim Ozaman

Gird4p

80+
Bilader oyun indirmeye hazır diyelim Ozaman
Öyle de o zaman sonra duyarcıları aşka getiriyorsun. Bana onu deme bunu deme diye ne diyeceğimi öğretene kadar biriniz soru sormayı öbürünüz de soru sormayı öğrensin. İyi forumlar.

Gird4p

80+
Hocam yaş kaçtı?
La ağzımı bozdurma şimdi hadi git oyun indirmeye hazır hale getir bilgisayarını daha 2 cümle kuramayan adamlarsınız yaş muhabbetine çevirmeye çalışıyorsunuz da oradan ekmek çıkmaz size. Dediğim gibi iyi forumlar dümeni bırakalım.

Ps4cü35

80+ Bronze
La ağzımı bozdurma şimdi hadi git oyun indirmeye hazır hale getir bilgisayarını daha 2 cümle kuramayan adamlarsınız yaş muhabbetine çevirmeye çalışıyorsunuz da oradan ekmek çıkmaz size. Dediğim gibi iyi forumlar dümeni bırakalım.
İyi değilsin sen

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
haahaa ne garip insanlar var ya :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Nihat Özşengezer
Hahaha günümü şenlendirdiniz dostlar. Herkes her şeyi bilmek zorunda değil, forumda bilgi alışverişi yapmak en doğal hakkı, tabi bunları hz Google yada YouTube arkadaşlara sorarak da öğrenebilir konu sahibi. Maksat muhabbet dönsün gibi anladım mesajlardan. Bende aranıza 1999da celeron işlemci onboard ekran kartı ile katılmış bir dinazorunuzum. Saygılar.

ChristianSerratos

80+ Silver
Türkler niye böyle. 2dk tartışmadan konuşamamışlar

Ps4cü35

80+ Bronze
Türkler niye böyle. 2dk tartışmadan konuşamamışlar
Ben hiçbişey demedim ki bilader bizim pc bilmememiz suç yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hahaha günümü şenlendirdiniz dostlar. Herkes her şeyi bilmek zorunda değil, forumda bilgi alışverişi yapmak en doğal hakkı, tabi bunları hz Google yada YouTube arkadaşlara sorarak da öğrenebilir konu sahibi. Maksat muhabbet dönsün gibi anladım mesajlardan. Bende aranıza 1999da celeron işlemci onboard ekran kartı ile katılmış bir dinazorunuzum. Saygılar.
Google den YouTube den anlatabilen video bulamadım

Belki vardır ama atarsanız iyi olur neden olmasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Nihat Özşengezer

Belki vardır ama atarsanız iyi olur neden olmasın
Bu bir
Bu iki

Sadece şimdi bulduklarım. Derinlemesine bakmadım daha hocam.

Bu çağda bilmemek ayıp değil ki, öğrenmemek/araştırmamak ayıp :kedi:

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Erdem
Hocam en güzeli bizzat bilenden dinlemektir, youtube'da adam sponsorlu video çekiyor sistem uçuyor kaçıyor burada o sistemi kullanan adam farklı bir şey söylüyor ben burayı ciddiye alırım. Zamanında celeron işlemciye bulaşmıştım allah düşmanıma bile yaşatmasın o deneyimi. 2006'ya kadar tüplü masaüstü kullandım aradan 18 sene geçmiş doğal olarak bir halttan haberim yok :D

Top Bottom