DA G4 Ankara mağazası yardım

Reaksiyon skoru
10
İlk defa bilgisayar alacağım (da g4 ) mağazaya gidecem yarın, ön bilgi verir misiniz işlemler nasıl oluyor ?

Yaşin ufaksa tek gitme araç yoksa araç ayarla senin gibi gidicek varsa telefonla ara erken giderse bilgi versin

Ben dün gittim mağazaya , önce gidiyorsun personellere ben DA-G4 alacağım diyorsun , sonra onlar senin adını bilgilerini sisteme giriyorlar , oradan kasaya geçiyorsun ödeme yapıyorsun sonra sistem parçalarını toplayıp montaja veriyorlar.

Ben dün gittim mağazaya , önce gidiyorsun personellere ben DA-G4 alacağım diyorsun , sonra onlar senin adını bilgilerini sisteme giriyorlar , oradan kasaya geçiyorsun ödeme yapıyorsun sonra sistem parçalarını toplayıp montaja veriyorlar.
Montaja veriyorlar derken gittiğinizde başka bir zaman gelipmi almanız lazım yoksa hemen montajlayıp veriyorlarmı

hocam yaş bilgisi vs istiyorlarmı 16 yaşındayım babam gelemiycek tek başıma alabilirmiyim kredi kartıyla ödeme yapıcam

Montaja veriyorlar derken gittiğinizde başka bir zaman gelipmi almanız lazım yoksa hemen montajlayıp veriyorlarmı
Orasını bilmiyorum tam , sonuçta parçaların uyumluluğunu test edip vermeleri gerekiyor. 100 tane sistem olacak bunun 100 ünü kurup montajlamak saatler sürer. Personel eksikliği varsa daha da uzun sürebilir.

hocam yaş bilgisi vs istiyorlarmı 16 yaşındayım babam gelemiycek tek başıma alabilirmiyim kredi kartıyla ödeme yapıcam
Tek başına vermezler. Fatura çıkacağı için 18+ olman gerek..

Yarın işim olmazsa öğle vakitlerinde ortama bakmak için geleyim diyorum. Zaten eve çok yakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatan Bilgisayarda +18 olman gerekmiyor itopya da da gerek yoktur bence
Kim dedi ki, geçen anakart alacaktım vermediler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri