Neaxy

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Neaxy
      Neaxy, Discorduma Erişti ve Gmaile Yardım Acil başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      o an müdahale ettim gmail şifreyi değişip iki faktörü açıp bağlı olan hesapları çıkardım ve pcde zaten gmaili kapattım giriş yapmadim çaldığı şeyler ubisoft...
    • Neaxy
      Valla bütün şifreleri değiştim+ iki faktör epic,EA, Microsoft,rockstar,steame erisemedi çünkü eski hesaba bağlıydı ama o hesaptakini değişti sonra tekrar...
    • Neaxy
      o an şans eseri uyandım gerçekten normal mümkün değil o saatte uyanmam uyandığımda o uyarıyı gördüm ve direk şifreyi değiştim herşeyi yaptım ama gmaile...
    • Neaxy
      Normalde fit girlden indiriyordum ama dün Türk torrent indir denen bir siteden bir şey indirdim ondan sonra oldu bilmiyorum fitgirlden sorun yaşamadım suana...
    • Neaxy
      Neaxy, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Discorduma Erişti ve Gmaile Yardım Acil başlıklı bir konu açtı.
      Beyler dün gece discordum hacklendi ve herkese mr beast mesajı yolladı ve o an uyandığımda bunu gördüm ve sifreyi değiştim sonra sabah ögle 4 gibi gmailime...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,050
Üyeler
199,277
Son üye
chokqu

Geri