Neaxy isimli üyenin son içerikleri

1. Neaxy

Discorduma Erişti ve Gmaile Yardım Acil

o an müdahale ettim gmail şifreyi değişip iki faktörü açıp bağlı olan hesapları çıkardım ve pcde zaten gmaili kapattım giriş yapmadim çaldığı şeyler ubisoft olan Rainbow steamden almıştım o Steam pcdeki gmail bağlı değildi Allah'tan, battlenetteki oynadığım owerwatch ,birde EFTarkovun şifreyi...
  2. Neaxy

Valla bütün şifreleri değiştim+ iki faktör epic,EA, Microsoft,rockstar,steame erisemedi çünkü eski hesaba bağlıydı ama o hesaptakini değişti sonra tekrar aldım ,düşün koyduğum şifreleri yazdım yazmasam hatirlayamam fakat o gece sadece discorda giriş yaptığı için gmaile erisemedigini düşündüm...
  3. Neaxy

o an şans eseri uyandım gerçekten normal mümkün değil o saatte uyanmam uyandığımda o uyarıyı gördüm ve direk şifreyi değiştim herşeyi yaptım ama gmaile kadar gireceğini düşünemedim discordu kurtardım ve 4de gmailde bana şifre değişme bildirimleri girince hızlı reaksiyon verdim ama biraz geç...
  4. Neaxy

Normalde fit girlden indiriyordum ama dün Türk torrent indir denen bir siteden bir şey indirdim ondan sonra oldu bilmiyorum fitgirlden sorun yaşamadım suana kadar ama Discord çalındı bazı şeyler okudum web üzerinden Discord token çalındığını o sıra discorduma 2 faktör açık değildi virüs taraması...
  5. Neaxy

Beyler dün gece discordum hacklendi ve herkese mr beast mesajı yolladı ve o an uyandığımda bunu gördüm ve sifreyi değiştim sonra sabah ögle 4 gibi gmailime girip battle net owerwatch, escape from tarkov, ubisoft hesabımı ele geçirdi ve yetişemedim o an sonrasında bütün 2 faktör ekledim herşeyin...
  6. Neaxy

Toplama PC Veya Hazır YARDIM

Arkadaşım için bir PC toplamak için yardım gerekli 45-50 bin bütçesi var FPS sorunu yaşamadığı her oyunu rahatça oynayabileceği bir sistem toplamak istiyor Hazırda olur Toplamada şimdiden teşekkürler yorumlarınızı bekliyoruz
  7. Neaxy

Dram Sarı ışık sorunu(Görüntü yok)

Yok çıkarmadım bu teknik destekten cevap bekliyorum onlara bakacağım belki ramler sorunludur yeni gonderirler
  8. Neaxy

Şimdi çıkarmayı denedim başaramadım sen hallettin mi?
  9. Neaxy

Satın aldığım yerin teknik desteğine yazdım hala cevap bekliyorum
  10. Neaxy

Yatağın üstünde duruyor PC bir şey yaptığım yok 😵👈
  11. Neaxy

Bende bilmiom bilsem keşke 😵
  12. Neaxy

Yok eğer çıkarırsak düzelmezse sorun Rammi oluyor yani ?
  13. Neaxy

Henüz onu yapmaya yemio biraz acemiyim bu konuda 😂😂
  14. Neaxy

Pili çıkardıktan sonra yine sorun devam ederse? Çıkardıktan sonra diyelim açıldı yeniden biosmu güncellicem
  15. Neaxy

R Ramler başta 2 v 4de takiliyidi zaten çıkardım tekli koydum yerini değiştim 2 de tekli bıraktım 4de tekli bıraktım açtım yine aynı sadece bios işine girmedim henüz bir sorun olur die sizce sadece sorun Rammi anakarttada bir sorun varmı? 1750251713 Evet Rami denedim bios denemedim
Geri