Neaxy isimli üyenin son içerikleri

1. Neaxy

Toplama PC Veya Hazır YARDIM

Arkadaşım için bir PC toplamak için yardım gerekli 45-50 bin bütçesi var FPS sorunu yaşamadığı her oyunu rahatça oynayabileceği bir sistem toplamak istiyor Hazırda olur Toplamada şimdiden teşekkürler yorumlarınızı bekliyoruz
  2. Neaxy

Dram Sarı ışık sorunu(Görüntü yok)

Yok çıkarmadım bu teknik destekten cevap bekliyorum onlara bakacağım belki ramler sorunludur yeni gonderirler
  3. Neaxy

Şimdi çıkarmayı denedim başaramadım sen hallettin mi?
  4. Neaxy

Satın aldığım yerin teknik desteğine yazdım hala cevap bekliyorum
  5. Neaxy

Yatağın üstünde duruyor PC bir şey yaptığım yok 😵👈
  6. Neaxy

Bende bilmiom bilsem keşke 😵
  7. Neaxy

Yok eğer çıkarırsak düzelmezse sorun Rammi oluyor yani ?
  8. Neaxy

Henüz onu yapmaya yemio biraz acemiyim bu konuda 😂😂
  9. Neaxy

Pili çıkardıktan sonra yine sorun devam ederse? Çıkardıktan sonra diyelim açıldı yeniden biosmu güncellicem
  10. Neaxy

R Ramler başta 2 v 4de takiliyidi zaten çıkardım tekli koydum yerini değiştim 2 de tekli bıraktım 4de tekli bıraktım açtım yine aynı sadece bios işine girmedim henüz bir sorun olur die sizce sadece sorun Rammi anakarttada bir sorun varmı? 1750251713 Evet Rami denedim bios denemedim
  11. Neaxy

Bios güncelmi die bakmadım ama onları güncelleyip gönderdiler hiçte bakmadım ama Sorun sadece ramse için rahatlatabilir değilse sorun çünkü kasayı kargolamak eziyet
  12. Neaxy

Vallla herşeyi denedim ekran kartı falan çıkardim taktım Tekte çalıştırdım yine aynı sorun devam ediyor
  13. Neaxy

Bu sabah çalışıyordu ne olduysa aniden oldu GTA oynuyordum sonra kapattım pubg indirmesine devam ettirdim 5/10 saniye sonra ekran gitti Beyaz ışık yandı anakarttan bunun gerçekten tek problemi Ramlerdemi yoksa başka bir sorunmu var çünkü klavyede mouseda çalışmıyor çünkü daha 3 gün oldu sistemi...
  14. Neaxy

Ekrana sadece sinyal yok geliyor klavye ve mouseda çalışmıyor HDmi kablosuda denedim yine aynı ramleri çıkarmadan önce beyaz yanıyordu sonra yaktıktan sonra sarıya döndü
  15. Neaxy

Patriot Viper venom 30cl
Geri