Arkadaşım için bir PC toplamak için yardım gerekli
45-50 bin bütçesi var FPS sorunu yaşamadığı her oyunu rahatça oynayabileceği bir sistem toplamak istiyor Hazırda olur Toplamada şimdiden teşekkürler yorumlarınızı bekliyoruz
R
Ramler başta 2 v 4de takiliyidi zaten çıkardım tekli koydum yerini değiştim 2 de tekli bıraktım 4de tekli bıraktım açtım yine aynı sadece bios işine girmedim henüz bir sorun olur die sizce sadece sorun Rammi anakarttada bir sorun varmı?
1750251713
Evet Rami denedim bios denemedim
Bios güncelmi die bakmadım ama onları güncelleyip gönderdiler hiçte bakmadım ama Sorun sadece ramse için rahatlatabilir değilse sorun çünkü kasayı kargolamak eziyet
Bu sabah çalışıyordu ne olduysa aniden oldu GTA oynuyordum sonra kapattım pubg indirmesine devam ettirdim 5/10 saniye sonra ekran gitti Beyaz ışık yandı anakarttan bunun gerçekten tek problemi Ramlerdemi yoksa başka bir sorunmu var çünkü klavyede mouseda çalışmıyor çünkü daha 3 gün oldu sistemi...
Ekrana sadece sinyal yok geliyor klavye ve mouseda çalışmıyor HDmi kablosuda denedim yine aynı ramleri çıkarmadan önce beyaz yanıyordu sonra yaktıktan sonra sarıya döndü