Arama sonuçları: *

1. GTX 1660 TI 6 GB EKRAN KARTI

Kocaeli GTX 1660 TI 6 GB EKRAN KARTI

*KOZMETİK 10/10 DUR. *HAFİF TOZLUDUR. *İÇİ AÇILMIŞTIR, TERMAL MACUNLARI YENİLENMİŞTİR. *KUTU FATURA GARANTİYOKTUR. *ELDEN TESLİM ÖNCELİĞİMDİR. *FURMARK 60 FAN 70 DERECEDİR. *CÜZİ PAZARLIK VARDIR.
  2. Ryzen 5 3500x

Kocaeli Ryzen 5 3500x

*İLK SAHİBİNDEN, SİSTEM YÜKSELTİLMESİ SONRASIKENARA KALDIRILMIŞTIR. *KUTU İÇERİĞİ TAMDIR FATURA VEGARANTİSİ YOKTUR. *STOK FANI YOKTUR. *İSTANBULDAN GELECEKSENİZ DARICA İSTASYONDATESLİM EDEBİLİRDİLERSENİZ EVİMDE DENEYEREKALABİLİRSİNİZ. *PAZARLIKSIZ TEK FİYAT, kargo vardır.
  3. Cheazy

Çözüldü✓ Bu iki monitör arasından sizce hangisi?

Genel olarak alacağım yerden, forumda benzer konuyu açan msi dan baya bir ürün alan arkadaşın incelemeleri falanda inceledim hocam. Senin yorumda olunca bana belki gelir belki gelmezde iade, değişim sürecinden nefret eden bir insanım o yüzden teşekkür ederim. Bilinçlendik.
  4. Cheazy

Anladım hocam gerek alıcı yorumları gerek bu forumda insanların şikayetlerinide göz önünde bulundurduğumda asusa yöneleceğim galiba ama son dakka golü bütçe sıkışıklığı oldu yine. Elbet bir gün.
  5. Cheazy

Anakartı ekran kartı cartı curt var bir sorun yaşamadım markadan niçin önermiyorsun hocam? Yorumlarıda gayet iyiydi.
  6. Cheazy

Tn panelden geçeceğim. Önceki monitörümü 2. El aldım ve çizikler oluştu. Ağırlıklı olarak valorant, cs oynuyorum. Bazen hikayeli oyunlar oynuyorum. Arada film, video izliyorum. 2. el öneri istemiyorum. 36 hz için 475 tl daha fazla vermeye gerek var mı? Sizin düşünceleriniz nelerdir yorumları...
  7. Cheazy

2. el rx 6600 4500tl deger mi

K var fg yok güvenlik etiketli inmo3d 4250 1660ti verelim. (Küfür etmeyin.) 😂 furmark 10 dk 72 derece 46 fan
  8. Cheazy

🔥İndirim Patriot Viper Venom RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 Ram - 7500 TL

16 bile tarmin ediyor beni oyunlarda. Bütçe meselesi birazda.
  9. Cheazy

Bu monitör bu fiyata alınır mı ?

4800 dü çok zam yemiş. https://www.n11.com/urun/msi-g2412f-238-1-ms-180-hz-adaptive-sync-full-hd-rapid-ips-led-monitor-52407128?magaza=incehesap Bunu öneririm. Daha ucuz.
  10. R5 3500X

Kocaeli R5 3500X

İşlemci yükseltmesi yapan bir abimden aldım. Daha da takıp denemedim. aram güvende vardır. Elden de kocaeli darıca istasyondan teslim alabilirsiniz.
  11. GTX 1660 TI INNO3 D

Kocaeli GTX 1660 TI INNO3 D

|SATILIK| GTX 1660 TI 6 GB 192 Bit GDDR5 Ekran kartıdır. İçi açılmamış, güvenlik etiketi üstündedir. Kozmetik 10/10 Kutu ve statik poşeti vardır. Fiyat: 4500₺ Pazarlık cüzi miktar vardır . Yer: Kocaeli Darıca sadece elden satış mevcuttur. İstanbuldan gelecekler marmarayı kullanabilir...
  12. Cheazy

Yardım İkinci El İşlemci Yükseltme Önerisi?

X ile düz arasında fiyat farkı yok. Düz seriyi stok fanla kullanabilirsin ama X e kule tipi farz bizzat deneyim ve gözlemlerimle söylüyorum. 2800 e stok fanlı r5 5600 çektim hala kayış gibi kullanıyom. Sorun olursa yaz.
  13. Cheazy

Öneri Sıvı soğutucu önerisi

Doğrudur hocam. Sağlam fiyata satıp o dediğin corsair tak geç bence.
  14. Cheazy

Çözüldü✓ Sistem ne kadar eder

Sadece kasa 20k max demekte küfür hacı noname 700w psulara 1500 çekiyorlar bunun psu anakart ram ıvır zıvır 10 desen 3080 12 desen 22 etti diğerleride topla 25 i rahat geçer (sarecekasa)
  15. Cheazy

3700 falana buldum ben hocamda dediğin üründe kapalı kutu zaten çokta tartışmaya gerek yok. İşlemci alev topu ama bilmiyorum. Amd de 80-90 ı görürdüm zannediyordum stokla bile 50-60 larda takıldım noname macunla. Benim işlemcim seninkine göre düşük diye mi bikmiyorum. Belki macunu tam...
  16. Cheazy

2. El aldığı sistem sıkıntı çıkardığı zaman karşısında kimini bulacak bre adam? Sıfır diye satıyor itopya sana garantisinide veriyor. Sorun çıktığında ara beni diyor. Ek olarak 4060 zaten çöp git 3060 ti al daha performanslı ondan.
  17. Cheazy

Hocam bir şey merak ettim. Kule tipiniz zaten yakışıklı, sağlam markalı bir kule tipi. Pc yi ne için kullanıyorsunuz? Ve sıcaklıklarınız kaç derece? Zanlımca çokta ısınmaması lazım kasanızı ve fanlarınıda hesaba katarsak. Benim dandik diye tabir edilen zoko chiko kasayla dark x123 solo kule...
  18. Cheazy

Bencede 30 u var. Siz alacak mısınız? Satacak mısınız?
  19. Cheazy

Öneriyi kes! Tam tersi o fiyatlara çıkınca kule tipi almak saçmalık. 900-1k arası hadi kule tipi okey hadi 1500 e de eyvallah ama 2 ve üstüne kule tipi gereksiz. Ek olarak adam sıvı soğutma istiyor kule tipi al demek. Ben susadım diyen adama ekmek vermeğe benziyor. 1738882664 Msı güzel işler...
  20. Cheazy

İphone 15 Pro Pil Ömrü

6 ayda %100 den 99 a düştü iPhone 13 olduğu için döngüye bakamıyorum ama oyuj oynarken günde 3 kez şarja takıyordum. Şimdide 1 kez takıyorum oyun oynamıyorum. Nadir 2. Ye takıyorum gün içinde. 1738882556 Dipnot hiçbir zaman çakma şarj takmadım ful orj adaptör
Top Bottom