Ben olsam içi açılmış kart almazdım3.5 yillik kutu mevcut 1 ay once toz ve macun icin ici acilmis ikinci sahibi ilk sahibi arkadasiymis powercolor rx 6600 sizce almalimiyim
içi açılmasa iyiymiş hangi karttan geçiceksin3.5 yillik kutu mevcut 1 ay once toz ve macun icin ici acilmis ikinci sahibi ilk sahibi arkadasiymis powercolor rx 6600 sizce almalimiyim
kutu fatura garantigarantili var bende 6300 veririm 7 ay garantili sapphire pulse
ya içini senin açıp temizlemen daha iyi olurdu ne yaptığı belli olmuyor herkesin testlerini iste furmark skorlarını karşılaştır ona göre alabilirsin 2.elden iyidirsistemi yeni topluyorum ici acilmamasi neden iyi hocam ternal macun bakimk sart 3 yilik icin merak etttim de
yarin isteyecegim tesekkurlerya içini senin açıp temizlemen daha iyi olurdu ne yaptığı belli olmuyor herkesin testlerini iste furmark skorlarını karşılaştır ona göre alabilirsin 2.elden iyidir
denk değil hocamK var fg yok güvenlik etiketli inmo3d 4250 1660ti verelim. (Küfür etmeyin.)furmark 10 dk 72 derece 46 fan
3.5 yillik kutu mevcut 1 ay once toz ve macun icin ici acilmis ikinci sahibi ilk sahibi arkadasiymis powercolor rx 6600 sizce almalimiyim
6k dan 5k ya indirmis adama 5k ya teklif gelmis param guvendeye guvenmedigi icin 4.5k bana verdi daha da inmiyor hocam yarin gidecegim sizce iyi miNe güzel bakımlarınıda yapmış, sorunu yoksa birazda pazarlık yap al. RX6600 5.2-5.5K satılıyor.
6k dan 5k ya indirmis adama 5k ya teklif gelmis param guvendeye guvenmedigi icin 4.5k bana verdi daha da inmiyor hocam yarin gidecegim sizce iyi mi