Hocam ilk başta aynen bende bu şekilde düşünüyordum zaten lakin iş çevrem veya arkadaşlarım olsun hepsi sadece iphone dedikleri için kafam çok karıştı...
ustam bende biraz araştırdım en mantıklısı s25 ekosistemi çöp etmeye gerek yok sadece ekosistemde değil alışkanlıklarında öyle, zaten s22den geçerek çağ...
Ya bi de hocam şunu düşünüyorum benim kullanım şeklimde kamera ile işim çok olmuyor. Genelde iphone ya ekosistem ya kamerası için alınır ya bende o öyle...
Var zaten şuanki telefonumu o şekilde kullanmaya mecburum yoksa diğer türlü günü çıkartamıyorum anca telefon alev gibi oluyor. S25 te veya iphoneda bu durum...
Hocam 80k civarına çıkabilirim fakat bi kaç mesaj öncede belirttiğim gibi büyük bir telefon istemiyorum. Minyon yapıya sahibim büyük telefon elimde çok kaba...
Değişen bir şey yok şuanki kulladığım s22 ile aynı ana kamera. İşlemci farkları da çok az ve incelediğim testlerde ekran süresi S25in daha fazlaydı hep
İşte benimde tam olarak kafamı karıştıran konu burası oldu. Ekosistemi değiştirmek mesele değir ciddi bir şekilde 40 45k fiyat farkını vermeme değiyorsa...
Hayırlı forumlar, şuanda Samsung S22 kullanıcısıyım fakat pil ,ısınma ve android auto ile kasmalardan dolayı telefonumu değiştirmek istiyorum. Samsung watch...