K

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• K
      kursadcayir, Samsung S25 mi iPhone 17 mi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Teşekkürler hocam sağolun kararım daha da netleşti samsung s25 siparişini veriyorum
    • K
      Hocam ilk başta aynen bende bu şekilde düşünüyordum zaten lakin iş çevrem veya arkadaşlarım olsun hepsi sadece iphone dedikleri için kafam çok karıştı...
    • K
      ustam bende biraz araştırdım en mantıklısı s25 ekosistemi çöp etmeye gerek yok sadece ekosistemde değil alışkanlıklarında öyle, zaten s22den geçerek çağ...
    • K
      Ya bi de hocam şunu düşünüyorum benim kullanım şeklimde kamera ile işim çok olmuyor. Genelde iphone ya ekosistem ya kamerası için alınır ya bende o öyle...
    • K
      Yok telefon araç içinte güneşte kalmıyor. Bu dediğinizi bilmiyordum o zaman mantıklı
    • K
      Hocam kablosuzun rahatlığına alıştım ya kabloyu sadece şarj ihtiyacı için kullanıyorum
    • K
      Var zaten şuanki telefonumu o şekilde kullanmaya mecburum yoksa diğer türlü günü çıkartamıyorum anca telefon alev gibi oluyor. S25 te veya iphoneda bu durum...
    • K
      Tamamdır teşekkür ederim hocam
    • K
      Hocam 80k civarına çıkabilirim fakat bi kaç mesaj öncede belirttiğim gibi büyük bir telefon istemiyorum. Minyon yapıya sahibim büyük telefon elimde çok kaba...
    • K
      Değişen bir şey yok şuanki kulladığım s22 ile aynı ana kamera. İşlemci farkları da çok az ve incelediğim testlerde ekran süresi S25in daha fazlaydı hep
    • K
      Ekran açık süreniz kaç saat ? Carplay ile kullanınca kaç saat oluyor bilgi verebilirmisiniz
    • K
      17 pro benim gibi bir kullanıcı için gereksiz olduğunu düşünüyorum. Düz 17 benim işimi daha çok görecektir
    • K
      İşte benimde tam olarak kafamı karıştıran konu burası oldu. Ekosistemi değiştirmek mesele değir ciddi bir şekilde 40 45k fiyat farkını vermeme değiyorsa...
    • K
      kursadcayir, Telefon Önerileri kategorisinde Samsung S25 mi iPhone 17 mi ? başlıklı bir konu açtı.
      Hayırlı forumlar, şuanda Samsung S22 kullanıcısıyım fakat pil ,ısınma ve android auto ile kasmalardan dolayı telefonumu değiştirmek istiyorum. Samsung watch...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,236,361
Üyeler
202,005
Son üye
Vlsvld
Geri