kursadcayir isimli üyenin son içerikleri

1. K

Samsung S25 mi iPhone 17 mi ?

Teşekkürler hocam sağolun kararım daha da netleşti samsung s25 siparişini veriyorum
  2. K

Hocam ilk başta aynen bende bu şekilde düşünüyordum zaten lakin iş çevrem veya arkadaşlarım olsun hepsi sadece iphone dedikleri için kafam çok karıştı. Sanırım iphone 17 ye 80k vermektense 44kya s25 çok daha mantıklı gibi sağolun 1786231174 Telefonu değişmem gerekli hocam sadece iş hayatımda...
  3. K

Ya bi de hocam şunu düşünüyorum benim kullanım şeklimde kamera ile işim çok olmuyor. Genelde iphone ya ekosistem ya kamerası için alınır ya bende o öyle değil. Marka takıntım da yok sadece en mantıklı fiyata samsungu mu yoksa iphonumu tercih etmeliyim o konuda kararsızım. Cihazlar arası...
  4. K

Yok telefon araç içinte güneşte kalmıyor. Bu dediğinizi bilmiyordum o zaman mantıklı
  5. K

Hocam kablosuzun rahatlığına alıştım ya kabloyu sadece şarj ihtiyacı için kullanıyorum
  6. K

Var zaten şuanki telefonumu o şekilde kullanmaya mecburum yoksa diğer türlü günü çıkartamıyorum anca telefon alev gibi oluyor. S25 te veya iphoneda bu durum nasıl bilmiyorum ancak zaten carplay/android auto çok güç tüketen sistem olduğu için batarya sağlığını hızlıca bitirmek mantıklı gelmiyor
  7. K

Tamamdır teşekkür ederim hocam
  8. K

Hocam 80k civarına çıkabilirim fakat bi kaç mesaj öncede belirttiğim gibi büyük bir telefon istemiyorum. Minyon yapıya sahibim büyük telefon elimde çok kaba duruyor ve cepteki hissiyatı rahatsız ediyor. Evet batarya kamera olarak şahane telefonlar lakin günlük hayatımda ve işimde onlarla pek...
  9. K

Değişen bir şey yok şuanki kulladığım s22 ile aynı ana kamera. İşlemci farkları da çok az ve incelediğim testlerde ekran süresi S25in daha fazlaydı hep
  10. K

Ekran açık süreniz kaç saat ? Carplay ile kullanınca kaç saat oluyor bilgi verebilirmisiniz
  11. K

17 pro benim gibi bir kullanıcı için gereksiz olduğunu düşünüyorum. Düz 17 benim işimi daha çok görecektir
  12. K

İşte benimde tam olarak kafamı karıştıran konu burası oldu. Ekosistemi değiştirmek mesele değir ciddi bir şekilde 40 45k fiyat farkını vermeme değiyorsa değiştiririm. Şuanki s22 telefonumuda sürekli kılıf ile kullandım lakin dediğim atmalar oldu 1786228782 Büyük cihaz kullanmayı sevmiyorum...
  13. K

Hayırlı forumlar, şuanda Samsung S22 kullanıcısıyım fakat pil ,ısınma ve android auto ile kasmalardan dolayı telefonumu değiştirmek istiyorum. Samsung watch 7 akıllı saat ve samsung buds 2 kulaklığımla kullanıyorum. İşim gereği belirli günlerde araçla çok fazla seyahat etmem gerekiyor o yüzden...
  14. K

❌İndirim Bitti! 🔥Claw's Tactical Mortal 2.4 Ghz/bt Çift Kablosuz Gamepad 1199TL🔥

Tamamdır hocam sağolun sipariş geçeceğim
  15. K

❌İndirim Bitti! 🔥Claw's Tactical Mortal 2.4 Ghz/bt Çift Kablosuz Gamepad 1199TL🔥

Hocam bu modelle gamepower force arasında ciddi bi fark varmıdır ? Yoksa bu önerdiğinizin fiyatı biraz daha iyi daha mantıklı geldi
Geri