Arama sonuçları: *

1. B

Televizyon Önerisi Büyük Kararsızlık

Anasayfada APPS bölümünden bir sürü uygulama indirebiliyorsunuz. BeinConnect'de mevcut. İndirip izlemedim hiç ama indirilebiliyor.
  2. B

Televizyon Önerisi Büyük Kararsızlık

Ben de sizin gibi çok kararsız kalmıştım. Bir sürü marka baktım. En sonunda AXEN AX50FIL242 4K ULTRA HD modelini aldım. Fiyatına göre çok iyi televizyon çok memnumum ses ve görüntü muazzam. Lg ile aynı işletim sistemini(webOS) kullanıyor. Hızlı ve arayüzü çok kullanışlı aşırı beğendim...
  3. B

Yardım Klavyede Switch ne demektir ?

Mavi switch klavye kullanıyordum çok pişman oldum aldığıma. Tavsiye etmem kesinlikle ama tabii ki zevk meselesi. Sesli olsun demiştim daktilo gibi daha güzel geliyordu sonradan çok pişman oldum bir süre sonra aşırı rahatsız etti.
  4. B

Hangi wifi güçlendirici daha iyidir

Modelini bilmiyorum ama mevcut olarak TPlink kullanıyorum evimde. Tavsiye ederim gayet iyi bir dağıtıcı.
  5. B

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

Teşekkürler hocam.
  6. B

İşlemci soğutucu hk.

Thermalright phantom spirit ve peerless assassin öneririm o fiyat bandında. İkiside çok iyidir. Kendim peerless assassin kullanıyorum gayet memnunum.
  7. B

Yardım Bu iki işlemci soğutucu arasında farklar neler?

Alabilirsiniz hocam tavsiye ederim.
  8. B

Yardım Bu iki işlemci soğutucu arasında farklar neler?

Spirit modelinde 7 tane ısı borusu var peerless assasinde 6 tane. Kendim peerless assassin kullanıyorum. Tavsiye ederim çok sağlam bi hava soğutucu işlemcim ısınmıyor bile.
  9. B

Anakart Ram İşlemci Uyumlu Mu?

Tamamdır hocam sağolun yardımınız için :)
  10. B

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

Hocam sol duvardaki klavyeleri koyduğunuz aparatı nereden aldınız?
  11. B

Ben de 15 yıldır falan 60hz laptop kullanıyordum. 165hz 24" monitöre geçince devrim yaşadım resmen😂 1739791620 Sanırım 8pin vardı. Attığım anakart ile bir sıkıntı yaşamam dimi?
  12. B

Kıyafet Alışverişinizi Nereden Yapıyorsunuz?

İnstagramda bybasicsman ve ablukaonline var. Oralardan alışveriş yapıyorum ve tavsiye ederim. Ürünler gayet güzel ve kaliteli.
  13. B

Benim de çocukluk hayalim hocam. Anca toplayabiliyoruz. İntel sistem topladım pişman oldum. Amd geçeyim tam geçeyim dedim ileriye dönük yükseltme yapıyorum😂
  14. B

Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanın. İleriye dönük olsun diye sağlam upgrade yapıyorum ben de. Bir daha yapmayı düşünmüyorum. Sadece ekran kartı değiştiririm.
  15. B

Onu nasıl anlayabilirim hocam yeterli kablo var mı yok mu? Anakarttaki güç girişi kaç pin nasıl anlayabilirim?
  16. B

Hangi parçalarla upgrade yaptınız hocam?
  17. B

Peki hocam bu güç giriş pin sayısı olayı varmış 4 tane 8 tane falan tam bilmiyorum. Onun olayı nedir? Bu parçalarda benim psu sorun olmaz dimi hocam?
  18. B

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-x670e-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,571741768.html https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-7800x3d-sekiz-cekirdek-4-2-ghz-fiyati,334009206.html...
  19. B

Hangi anakartı tercih etmeliyim?

Zaten sistemimi yükseltmeye çalışıyorum. Ekran kartı biraz bekleyecek. Sonrasında 4070ti super düşünüyorum. Uzun bir süre de yükseltme yapmak istemiyorum. 1739452154 Teşekkürler hocam
  20. B

Hangi anakartı tercih etmeliyim?

Tomahawk mantıklı bir seçim olacak o zaman. Ben de ona daha sıcak bakıyordum. Ekstra olarak nereden aldınız hocam? Önerebileceğiniz bir yer var mıdır? Bu kadar para verip sıkıntı çıkmasını istemiyorum.
Top Bottom