Neler Yeni

Kıyafet Alışverişinizi Nereden Yapıyorsunuz?

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Aykut
Merhabalar. Kıyafet alışverişinizi nereden yapıyorsunuz? Hangi markadan giyiniyorsunuz? Şu zaman kadar trendyol üzerinden belli başlı markalarınkinden alıyorum ama fiyat artınca kalite düşmeye başladı. Bir de hep aynı tip kıyafetler sadece renkleri değişiyor. Daha güzel markalar var mıdır? Pahalı olmasına gerek yok.

ebuw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ebu
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
#rez bende bekliyorum

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Merhabalar. Kıyafet alışverişinizi nereden yapıyorsunuz? Hangi markadan giyiniyorsunuz? Şu zaman kadar trendyol üzerinden belli başlı markalarınkinden alıyorum ama fiyat artınca kalite düşmeye başladı. Bir de hep aynı tip kıyafetler sadece renkleri değişiyor. Daha güzel markalar var mıdır? Pahalı olmasına gerek yok.
Pull and bear-bershka-koton-lcw buralardan gündelik kıyafetlerimi alıyorum. Son zamanlarda themetsco dan anime baskılı hoodie ve sweatpant alıyorum fiyatına göre kalite gerçekten muazzam tavsiye ederim.

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Aykut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka var mıdır?

siyabent

80+ Silver
Perşembe pazarı çalıntı defacto ürünleri

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
anonim
magzalarda bulamiyorum istedigim pantullari o yuzden internetten yapmak daha kolay ve ucuz geliyor

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Hüseyin Mert Görgel
İndirim kovalamanı tavsiye ederim helede berska veya pull and bearden normal fiyattan almanı tavsiye etmem
Bu pantolon bir kaç gün evvel kampanya ile 1200 civarına düştü takip edersen düzenli bakarsan illa birkaçına denk gelirsin

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Barkın
İnstagramda bybasicsman ve ablukaonline var. Oralardan alışveriş yapıyorum ve tavsiye ederim. Ürünler gayet güzel ve kaliteli.

Nezha

80+ Bronze
Bershkanın erkek bölümü olduğunu yeni öğrendim 🤣
Altınyıldız/marks&spencer/lcw/mavi karışık benim dolap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,585
Üyeler
168,314
Son üye