Bu sRGB kriterini kim koydu bilmiyorum sağda solda duyuyorum ama sRGB'ye bakarak renk kalitesi kıyaslanmaz.2K monitör almayı düşünüyorum da Lenovonun 2k modeli ile msi 274qpf e2 modeli arasında bariz fark var mı srgb harici?1K farka değer mi?
Tam zamanında yanıt attınızBu sRGB kriterini kim koydu bilmiyorum sağda solda duyuyorum ama sRGB'ye bakarak renk kalitesi kıyaslanmaz.
Sorunuzun cevabı: Sorunsuz bir Lenovo bulduğunuz sürece evet arada fark var.
Ben de amazonun kendisi sattığı için msı g272qpf e2 modelini aldım ama çok nemli geldi su gibiydi ve ışık sızması var iade edeceğim.Tam zamanında yanıt attınız
Bu ürünü buldum.Msi 274-272qpf e2 monitörler stokta yok ve bu fiyata quantum dot buldum.Aklımda tek bir soru var.Quantum dot tam olarak ne kadar fark ettiriyor.MSI MAG 274QRF QD E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatı, Özellikleri - Banayeni
MSI MAG 274QRF QD E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü banayeni'de! Åimdi MSI MAG 274QRF QD E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatı ve özelliklerini incelemeye baÅla.www.banayeni.com
Ben sistem toplarken anakart almıştım.Ben de amazonun kendisi sattığı için msı g272qpf e2 modelini aldım ama çok nemli geldi su gibiydi ve ışık sızması var iade edeceğim.
Msı g274qpf ya da aoc düşünüyorum şimdilik. Amazon haricinde kolay iade/değişim yapan bir yer var mı ?
bu siteyi hiç duymadım güvenilir mi
İade edebilirim etmesine de alabileceğim monitör pek yokBen sistem toplarken anakart almıştım.
![]()
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sorunsuz bir şekilde geldiği için monitörüde aynı satıcıdan almak istedim.En kötü sorunlu gelirse iade eder 0 alırım.Biraz şans işi.Ben açarken videoya aldığım için kafam biraz daha rahat oluyor.Msı g274qpf alacaksanız ptt avmden almayın.Ptt avm sıkıntı yaratıyor.Ek olarak amazonda ki durumu bildirip değişim yaptırabilirsiniz.Eğer yapmazlarsa da iade edip yenisini sipariş edin.Amazonda ki gibi iade/değişim politikası başka yerde yok malesefMSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatı, Özellikleri - Banayeni
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart banayeni'de! Åimdi MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatı ve özelliklerini incelemeye baÅla.www.banayeni.com
Tesekkurler.Sizde deneyebilirsiniz.Tabii ki teshir olmasina takilmiyorsaniz.Video ile acarsaniz bir problem olmaz.Zaten iade hakkinizda varİade edebilirim etmesine de alabileceğim monitör pek yoksorun orada
Hayırlı olsun , güle güle kullan.