Neler Yeni

Rehber 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)

Siluet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Akça
Güzel rehber ama ilk mesaj fazla karışık maalesef.
Monitör ararken iyice karıştı her şey bende.
Rahat okunması ve anlaşılması için İlk mesajda düzenleme yapılırsa daha faydalı olur bence.

Sharse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oguzhan aslan

PHILIPS 27M2N5500/0127 modelini aldım epey güzel hoş lakin 1 ölü piksel çıktı. Amazondan almıştım. Renk gamutları canlılığı hiç fena değil ama 1 ölü piksel çıktığı için yüksek ihtimal iade edeceğim. Stokta olursa bu monitörü yine deneyeceğim tavsiye ederim, kurulumu da gayet kolay arkadaşlar.​

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,488
İsim
Diyarhan
Aslında benim de Ultrawide konusu yapmam lazım ama üşeniyorum. Piyasada çok fazla çeşit yok keyifli bir deneyim için UW en güzeli.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,324
İsim
Emir
2K monitör almayı düşünüyorum da Lenovonun 2k modeli ile msi 274qpf e2 modeli arasında bariz fark var mı srgb harici?1K farka değer mi?

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2K monitör almayı düşünüyorum da Lenovonun 2k modeli ile msi 274qpf e2 modeli arasında bariz fark var mı srgb harici?1K farka değer mi?
Bu sRGB kriterini kim koydu bilmiyorum sağda solda duyuyorum ama sRGB'ye bakarak renk kalitesi kıyaslanmaz.

Sorunuzun cevabı: Sorunsuz bir Lenovo bulduğunuz sürece evet arada fark var.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,324
İsim
Emir
Bu sRGB kriterini kim koydu bilmiyorum sağda solda duyuyorum ama sRGB'ye bakarak renk kalitesi kıyaslanmaz.

Sorunuzun cevabı: Sorunsuz bir Lenovo bulduğunuz sürece evet arada fark var.
Tam zamanında yanıt attınız :D
Bu ürünü buldum.Msi 274-272qpf e2 monitörler stokta yok ve bu fiyata quantum dot buldum.Aklımda tek bir soru var.Quantum dot tam olarak ne kadar fark ettiriyor.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Jiyu
Tam zamanında yanıt attınız :D
Bu ürünü buldum.Msi 274-272qpf e2 monitörler stokta yok ve bu fiyata quantum dot buldum.Aklımda tek bir soru var.Quantum dot tam olarak ne kadar fark ettiriyor.
Ben de amazonun kendisi sattığı için msı g272qpf e2 modelini aldım ama çok nemli geldi su gibiydi ve ışık sızması var iade edeceğim.
Msı g274qpf ya da aoc düşünüyorum şimdilik. Amazon haricinde kolay iade/değişim yapan bir yer var mı ?
bu siteyi hiç duymadım güvenilir mi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,324
İsim
Emir
Ben de amazonun kendisi sattığı için msı g272qpf e2 modelini aldım ama çok nemli geldi su gibiydi ve ışık sızması var iade edeceğim.
Msı g274qpf ya da aoc düşünüyorum şimdilik. Amazon haricinde kolay iade/değişim yapan bir yer var mı ?
bu siteyi hiç duymadım güvenilir mi
Ben sistem toplarken anakart almıştım.
Sorunsuz bir şekilde geldiği için monitörüde aynı satıcıdan almak istedim.En kötü sorunlu gelirse iade eder 0 alırım.Biraz şans işi.Ben açarken videoya aldığım için kafam biraz daha rahat oluyor.Msı g274qpf alacaksanız ptt avmden almayın.Ptt avm sıkıntı yaratıyor.Ek olarak amazonda ki durumu bildirip değişim yaptırabilirsiniz.Eğer yapmazlarsa da iade edip yenisini sipariş edin.Amazonda ki gibi iade/değişim politikası başka yerde yok malesef

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Jiyu
Ben sistem toplarken anakart almıştım.
Sorunsuz bir şekilde geldiği için monitörüde aynı satıcıdan almak istedim.En kötü sorunlu gelirse iade eder 0 alırım.Biraz şans işi.Ben açarken videoya aldığım için kafam biraz daha rahat oluyor.Msı g274qpf alacaksanız ptt avmden almayın.Ptt avm sıkıntı yaratıyor.Ek olarak amazonda ki durumu bildirip değişim yaptırabilirsiniz.Eğer yapmazlarsa da iade edip yenisini sipariş edin.Amazonda ki gibi iade/değişim politikası başka yerde yok malesef
İade edebilirim etmesine de alabileceğim monitör pek yok :( sorun orada
Hayırlı olsun , güle güle kullan.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,324
İsim
Emir
İade edebilirim etmesine de alabileceğim monitör pek yok :( sorun orada
Hayırlı olsun , güle güle kullan.
Tesekkurler.Sizde deneyebilirsiniz.Tabii ki teshir olmasina takilmiyorsaniz.Video ile acarsaniz bir problem olmaz.Zaten iade hakkinizda var

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Efe çiçek
Peki @Fantastiktürk mag 275qf şuan güncel olarak benim gordugum kadarıyla 2k monitörlerin en ucuzu (legiondan sonra) sizce Alınır mı??

hasansami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan
Güzel konu, @Fantastiktürk arkadaşın ellerine sağlık.
son durum gelip dayanıyor bütçe, F/P algısına.

MSI G274QPF E2 modeli bugün 8.339 TL'ye düştü n11 sitesinde, 400 TL kupon ile 8000 TL.​

Philips Evnia 27M2N5500 8.400 TL itopyada.

MSI'ın type c olması ve hoparlörü olması bir adım önde. Karar verirsm birinden birini alacağım.
Bunu yanında, 5.000 TL civarına alabileceğim (%15 iyzico indirime var) gaming.gen sitesi üzerinden başka modellerde bakıyorum.
Arada 3.000 TL fiyat farkı da az değil.
Oyun amaçlı almıyorum, sağlam uzun vadede sorun çıkartmayacak film izleyeceğim bir monitör bakınıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,629
Üyeler
168,469
Son üye
metehan5851
Top Bottom