Rehber 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)

G2724D de iyi değil, uzak durulması lazım. Bknz.:

S2721DGFA ise çok eski bir model.

10000'i geçmediği sürece şu anki fiyatlara göre tercih edilebilir. R27QE'ye göre artıları kalite kontrolün daha iyi olması ve VRR oyun performansının çok iyi olması. Kalan hepsinde daha geri. Bir de bu modele özel bir eksi var: ekran kaplamasını çok kötü ve çok agresif mat bulan pek çok kullanıcı vardı.

3-4. tercihiniz olsun. Kötü değil ama diğerleri varken almanın mantığı yok.

AQ3A (Epey linkini eklediğiniz) ile yazdığınız AQL3A tamamen farklı modeller. Eğer AQ3A'yı kastettiyseniz kesinlikle uzak durmanız lazım.

R27QE satıcısı iyi olmak şartıyla alınabilir, gayet iyi. Daha yeni bir tane daha aldım akrabama. Gerçekten görüntü açısından çok iyi bir model fiyatıan ve segmentine göre.
O zaman bugün media markt'a gidip elden almak için konuşuyorum. Diğerleriyle arada 700-800 TL fark olması benim için bütçe dahilinde. Teşekkürler..

Merhabalar, https://www.amazon.com.tr/ViewSonic-XG2431-FREESYNC-YUKSEKLIK-SERTİFİKALI/dp/B097S9SYM5

2k ips bir monitör almak istiyorum,genelde iletmiş olduğunuz konuda bu ve phillips monitör bahsi geçiyor fakat bunların sıfırları artık olmadığı için amazon üzerinden 2. el olarak alıp şansımı denemek istiyorum.
Bu monitörlerden hangisini acaba tercih ederdiniz fiyat bandı olarak hepsi sepette çok yakın fiyatlarda oluyorlar veya önerebileceğiniz farklı bir ürün var mı? Teşekkür ederim.

@Fantastiktürk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,392
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri