İnceleme Rehber 2K monitör tavsiyesi

@Tayfunns kanka 240hz 1080p monitör önerir misin sadece Valo oynuyacak ilgili konu bulamadım bu monitörü düşündük nasıl sence?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu civarlarda önerdiğin monitör varsa güzel olur 240hz
Bu bütçede 240hz unut. Görüntüsü kötü olur ayrıca ghosting canavarı olur. 180hz>ghosting canavarı 240hz çöp görüntülü Va.

IPS bakmak zorunda. 24g42e alsın.

En fazla H25t7 bulabilir 200hz (overclock ayarıyla 200hz oluyor) 20hz için değmez ama hani istiyorsa alabilir. Ben olsam 24g42e alırdım.

Bu bütçede 240hz unut. Görüntüsü kötü olur ayrıca ghosting canavarı olur. 180hz>ghosting canavarı 240hz çöp görüntülü Va.

IPS bakmak zorunda. 24g42e alsın.

En fazla H25t7 bulabilir 200hz (overclock ayarıyla 200hz oluyor) 20hz için değmez ama hani istiyorsa alabilir. Ben olsam 24g42e alırdım.
En ucuz alınabilecek ips monitör hangisi olur 240 hz valo cs felan oynuyor renk kalitesi önemli değil sorun çıkarmasın yeter

Va olarak bu fiyat bandında iyi bir şey çıkmaz mı 5-6k ya sadece fps oynuyor bunları attım va da sorar mısın dedi
Va en yavaş panel tipi. FPS için VA almak mantıksız. Kendisine sorun VA kullanan e sporcu görmüş mü hiç? Va yı film izleyenler ve hikayeli oyun oynayanlar tercih eder. Kontrast yüksek ve siyah derinliği iyi ama hız konusunda genel de çok yavaş. Dengi bir IPS ile kıyaslarsan IPS geçecektir.

Va en yavaş panel tipi. FPS için VA almak mantıksız. Kendisine sorun VA kullanan e sporcu görmüş mü hiç? Va yı film izleyenler ve hikayeli oyun oynayanlar tercih eder. Kontrast yüksek ve siyah derinliği iyi ama hız konusunda genel de çok yavaş. Dengi bir IPS ile kıyaslarsan IPS geçecektir.
O zaman dediğin şekilde aynen iletiyorum eyvallah hocam hakkını helal et çok yardımcı oluyorsun adamsın 🫶😍

Geri