Arama sonuçları: *

1. slm.ycl02

🔥İndirim Thermalright Phantom Spirit 1.499 TL

imzadaki sisteme değer mi ya zaten x123 vardı
  2. slm.ycl02

🔥İndirim Thermalright İndirimleri

Turkcell ben de giremiyorum
  3. slm.ycl02

Yardım Nvidia Driver ile Performans Düşüşü!!!

Hiçbir fark yok hocam. Pcyi aldığım zamanla aynı fps şimdi denedim.
  4. slm.ycl02

Yardım Nvidia Driver ile Performans Düşüşü!!!

Ne kadar eski hocam geforcee experience ile gelen sürümler mi? Ben yeni nvidia app deniyorum fps olarak aynı tek fark drop yiyordum. Şimdi ddu ile temiz kurup deneyeceğim.
  5. slm.ycl02

ELO Hell den üst üste kaybederek çıkılabilir mi?

Çıkarsın. 9 maç verip 11 maç almıştım geri.
  6. slm.ycl02

SSD kullanımı ansızın yüzde 100 e çıkıyor

Low level format dene bir süre sıkıntını çözer(kesin değil) sonrası için bilemem. Samsung magician da yazilim güncellemesi falan varsa yap. Onun dışında içini boşaltıp low level format at. https://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/ Epey uzun sürecek geceden bırakmanızı öneririm.
  7. slm.ycl02

Mouse pad ne almalıyım

Normalde bu kadar pahalı değillerdi. Ömrü değişiyor kumaşı değişiyor. Ucuz alternatifler de var tabi.
  8. slm.ycl02

Mouse pad ne almalıyım

Yumuşak mousepad seviyorsan longteng biraz sert ve pürüzlü gelebilir. Klasse pro deneyebilirsin o da qckya göre kaygan bir mousepad. Nasıl bir şey arıyorsun?
  9. slm.ycl02

Kasanın içine 2 adet fan takacağım sata ssdyi nereye takabilirim?

Görüntü olarak evet güzel beyaz ışıkla yakışmış. Değer mi derseniz malesef bir fikrim yok kasa uzmanları görürse cevaplar.
  10. slm.ycl02

Siz atarken videosuna baktım hocam, oraya da toz filtresi konmuş sıkıntı olmaz. Fakat bir önceki mesajda değiğim gibi ben sadelik severim çok fazla fanla görüntüyü bozmuş olarak görüyorum bu ss'i. Tabi ki kişisel zevkler farklıdır. Adamlar koymuşsa bir sıkıntı olmaz vardır bir bildikleri...
  11. slm.ycl02

Hocam önde 3 fan üfleyecek hemen yanında yan duvara da fan takacaksınız diye anladım. Gelen havaya dik bir hava üfleyecek. Etkiler diye düşünüyorum. Tabi bu tahmin sadece adamlar oraya 2 fan yeri koyduysa vardır bir bildikleri. Görüntü olarak ben oldukça sade tasarım severim o yüzden ben...
  12. slm.ycl02

Çözüldü✓ M2 ssd alınır mı yardım eder misiniz

Destekliyor alabilirsin.
  13. slm.ycl02

Bir şey olmaz normalde hava akışının olduğu yerde daha serin çalışırdı. Kablo kısmında da sorun olmaz zaten sata ssd hızı ne ki ısısı ne olsun. Tek sorum oraya bir fan daha takmak ne gibi bir artı sağlayacak. Hava akışını bozar gibime geliyor.
  14. slm.ycl02

8Bitdo 2C Gamepad'in Triggerları BERBAT! Şahsen alınmasını önermiyorum

Var hocam var özellikle bakınca anlaşılıyor. Yarış oyunu dışında hissetmeniz zor zaten. Alışırsın hocam direkt algılamayan bölgeden ziyade başta ve sonda boş alan var trigerlarda. Yani demek istediğim basınca 0.3den falan başlamıyor normal 0.1den başlıyor. Ona da alışırsınız umarım. Hayırlısı...
  15. slm.ycl02

8Bitdo 2C Gamepad'in Triggerları BERBAT! Şahsen alınmasını önermiyorum

Trigger deadzone bende de var ama alınmayacak kadar kötü değil. Artı olarak rb lb kesinlikle katılmıyorum hocam diğerlerine göre basış daha rahat mouse butonu gibi yapmışlar v2de. En kötü r4 l4e rb lb atayıp turbo ekle, tekrarlı basış daha rahat olur. Kalibrasyon modu vardı galiba denediniz mi...
  16. slm.ycl02

Hangi Tableti Almalıyım?

Redmi markasından kalite bekleyemezsin ama fp olduğu bir gerçek. Öğrenci dostu diyip alabilirsin. Aynı şekil servisten çıkmayan telefonum da oldu 0 sorun kullandığım telefonum da. Biraz şans işi. Telefonun apple ise apple, ximi ise ximi al. Aklında şu da olsun mi store'da doğum gününü sıradaki...
  17. slm.ycl02

Çözüldü✓ Amazon sipariş verdim para çekilmedi?

Parayı hemen çekmiyorlar zaten. Bekle hesaptan düşer zaten. Çekemezse de 1 gün süre veriyor yeni kart eklemek için.
  18. slm.ycl02

AOC C27G2ZE 27 vs Gigabyte G24F2

https://www.amazon.com.tr/dp/B08897N6HB?tag=akakceprime-21&th=1 Piyasanın 1 aşağısı hem de sıfır değil makul gibi geldi.
  19. slm.ycl02

AOC C27G2ZE 27 vs Gigabyte G24F2

Fiyat konusunda bir fikrim yok hocam
  20. slm.ycl02

Kumar bağımlılığından nasıl kurtulurum?

Varsa eşin sevgilin veya ana babadan arkadaşlarından yardım alman lazım. Kartlarını onlara vereceksin, bu nedenle güvenilir olması lazım. Maaşı aldıkça onlara vereceksin onlar ödeyecek. Tek başına zor. Bu kadar batmışsın devamı da gelecektir yardım almaz isen. Sancılı süreç Allah kurtarsın.
Top Bottom