Arama sonuçları: *

1. Altın_Vizörlü_Adam

Animasyon nasıl yapılır

Bu videodaki gibi animasyonları nasıl yapabilirim hangi uygulama ile ve hangi cihaz ile yapmalıyım 1725455411 Bu arada hiç daha önce yapmadım başlangıç için
  2. Altın_Vizörlü_Adam

Sevdiğim kıza nasıl acilabilirim

Bir arkadaş vasitasi ile kıza soru sordum kız ders çalışacakmis o yüzden sevgili yapmak istemiyormus nasıl ikna edebilriim
  3. Altın_Vizörlü_Adam

Aşık olduğum kızı nasıl unutabilrim

Geçen gün lise bitti ve ben 1 senedir bir kıza aşığım ama açılamadım onu nasıl unutabilrim
  4. Altın_Vizörlü_Adam

Eski sınıf arkadaşlarıma yazmalımıyım

8 sene önce ankaradan adanaya taşındım eski sınıf arkadaşlarım var (en son 5. Sınıfta görüştük) şimdi onlara sosyal medya hesabından yazmalımıyım
  5. Altın_Vizörlü_Adam

Saçımı nasıl yaptırmalıyım

2 gün sonra düğün var saçımı nasıl yaptırmalıyım (yüz şeklim biraz tombul ve oval yüz tipi)
  6. Altın_Vizörlü_Adam

İnstagram beğenileri kapatma

Sevmediğim bir kişiyi takip ediyorum ve reel izlerken altında (rahatsız olduğum kişinin kullanıcı adı) ve diğerleri beğendi yazıyor o yazıyı nasıl kaldırabiliriim
  7. Altın_Vizörlü_Adam

En Yakın Arkadaşımın Eski Sevgilisine Aşık Oldum

En yakın arkadaşımın eski sevgilisine aşık oldum ne yapmalıyım
  8. Altın_Vizörlü_Adam

Bu gün benim doğum günüm

Kimse doğum günümü kutlamadı... 😕
  9. Altın_Vizörlü_Adam

E okul proje ödevi ne nereden bakılır

E okulda proje ödevine nereden bakabilirim?
  10. Altın_Vizörlü_Adam

Rüyada cj görmek anlamı

Az önce rüyamda cj i gördüm babam cj kovalıyordu cj bana yardım et diyor bende rocketman hilesini yazıp cj sırt roketi veriyorum sonra cj evine uçuyor babamla bende onu kovalıyoruz bunun anlamı nedir
  11. Altın_Vizörlü_Adam

Hangi hot wheelsi almalıyım

Bu 5 adet arabayı buldum hangisini almam gerek
  12. Altın_Vizörlü_Adam

Sevdiğim kız en yakın arkadaşımın eski sevgilisi çıktı

Bu aralar bi kızdan hoşlanmaya başladım ama o kız benim en yakın arkadaşımın eski sevgilisi çıktı sizce acılmalımıyım
  13. Altın_Vizörlü_Adam

Sevdiğim kıza açılmalımıyım

Bu aralar bi kızdan hoşlanmaya başladım bundan önce 2 defa daha aynı şey oldu ama acilamadan gittiler : ( sizce bu kızdada açılmalıyım?
  14. Altın_Vizörlü_Adam

Sizce hangi hastalığım var?

Bir kac gündür bu belirtiler var geçen ağır eşyalar kaldırdım acaba göbeğimmi düştü yoksa midemimi üşüttüm
  15. Altın_Vizörlü_Adam

Polis olabilirmiyim fakat...

Merhabalar ben polis olmak istiyorum fakat bende düz tabanlık var (koşma zıplama merdiven çıkma gibi şeyleri rahat yapabiliyorum) ve yuzumde 15-20 tane ben var (2-3 tanesi büyük geri kalanı küçük)
  16. Altın_Vizörlü_Adam

Gamer oda ne renk olmalı

Merhabalar odamı boyamayı düşünüyorum genelde oyun vs. Oynarım büyük bir L masa var oda çok büyük değil 5x5 metre sizce hangi renk yapsam odayı (bazı seheplerden dolayı resim koyamıyorum)
  17. Altın_Vizörlü_Adam

Yanımda oturan kanser hastası çocuk

Bu gün hoca rastgele oturma duzeni yaptı yanıma bir kanser hastası çocuk geldi ve bağışıklık sistemi zayıf olduğundan sürekli grip gibi hastalıklara yakalanıyor ve banada bulaştırabilir ve pek akıllı bir cocukda değil surekli eşyalarımı falan kurcalıyor vs. Sizce hocaya ne diyebilirim yanımdan...
Top Bottom