Altın_Vizörlü_Adam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 139
8 sene önce ankaradan adanaya taşındım eski sınıf arkadaşlarım var (en son 5. Sınıfta görüştük) şimdi onlara sosyal medya hesabından yazmalımıyım
dostum bu ne saçma soru gerçekten onlarla iyi anlaşıyorsan yaz. ama şunuda söylim geçmişi düşünen geleceğine yön veremez8 sene önce ankaradan adanaya taşındım eski sınıf arkadaşlarım var (en son 5. Sınıfta görüştük) şimdi onlara sosyal medya hesabından yazmalımıyım
Pek iyi anlaştığım söylenemez ne bilim şu anda pek arkadaşım yok ve canım sıkılıyordostum bu ne saçma soru gerçekten onlarla iyi anlaşıyorsan yaz. ama şunuda söylim geçmişi düşünen geleceğine yön veremez![]()
dostum tek başına eğlenmeye bak kimseye muhtaç olma insan herşeyden mutlu olabilir elinde hiçbirşey yokken bilePek iyi anlaştığım söylenemez ne bilim şu anda pek arkadaşım yok ve canım sıkılıyor
Bi sevdiğim motosikletim vardı maddi durumumuzdan dolayı satmak zorunda kaldım bi eğlence kaynağım oydudostum tek başına eğlenmeye bak kimseye muhtaç olma insan herşeyden mutlu olabilir elinde hiçbirşey yokken bile![]()
Pek iyi anlaşamıyordum eskidenIyi anlasiyorsan yaz bana eski arkadaşım yazmıştı
dostum eğlence kaynağın motosiklet ise çalış ve tekrar alBi sevdiğim motosikletim vardı maddi durumumuzdan dolayı satmak zorunda kaldım bi eğlence kaynağım oydu
Post automatically merged:
Pek iyi anlaşamıyordum eskiden
Ne yapabilirim peki kimse doğru dürüst maaş vermiyor geçen sene eczaneye girmistim ayda 1600 tl veriyordu benim motorum ise 160.000 tl di nasıl yetiştirimdostum eğlence kaynağın motosiklet ise çalış ve tekrar alinsan sevdiği şeyleri elde etmek için çabalamalı
Enayilikte 1 numarasın 1Ne yapabilirim peki kimse doğru dürüst maaş vermiyor geçen sene eczaneye girmistim ayda 1600 TL veriyordu benim motorum ise 160.000 TL di nasıl yetiştirim
Enayilikte 1 numarasın
2. Si üslûbunu duzelt şurada şurada adam gibi soru soruyorum hattini bil1.si Ailem zorla çalıştırdı zaten 1 ay çalıştım sonra çıktım
tm2. Si üslûbunu duzelt şurada şurada adam gibi soru soruyorum hattini bil