Eski sınıf arkadaşlarıma yazmalımıyım

Reaksiyon skoru
139
8 sene önce ankaradan adanaya taşındım eski sınıf arkadaşlarım var (en son 5. Sınıfta görüştük) şimdi onlara sosyal medya hesabından yazmalımıyım

8 sene önce ankaradan adanaya taşındım eski sınıf arkadaşlarım var (en son 5. Sınıfta görüştük) şimdi onlara sosyal medya hesabından yazmalımıyım
dostum bu ne saçma soru gerçekten onlarla iyi anlaşıyorsan yaz. ama şunuda söylim geçmişi düşünen geleceğine yön veremez :)

Iyi anlasiyorsan yaz bana eski arkadaşım yazmıştı

dostum tek başına eğlenmeye bak kimseye muhtaç olma insan herşeyden mutlu olabilir elinde hiçbirşey yokken bile :D
Bi sevdiğim motosikletim vardı maddi durumumuzdan dolayı satmak zorunda kaldım bi eğlence kaynağım oydu
Post automatically merged:

Iyi anlasiyorsan yaz bana eski arkadaşım yazmıştı
Pek iyi anlaşamıyordum eskiden

Bi sevdiğim motosikletim vardı maddi durumumuzdan dolayı satmak zorunda kaldım bi eğlence kaynağım oydu
Post automatically merged:

Pek iyi anlaşamıyordum eskiden
dostum eğlence kaynağın motosiklet ise çalış ve tekrar al :D insan sevdiği şeyleri elde etmek için çabalamalı

dostum eğlence kaynağın motosiklet ise çalış ve tekrar al :D insan sevdiği şeyleri elde etmek için çabalamalı
Ne yapabilirim peki kimse doğru dürüst maaş vermiyor geçen sene eczaneye girmistim ayda 1600 tl veriyordu benim motorum ise 160.000 tl di nasıl yetiştirim

Geri