17 yaşındayız, 7-8 kişilik bir takım oluşturduk. İstanbul'da katılabileceğimiz hangi ligler var ve katılım şartları ne? Bir de pasolig'in bir olayı varmış...
Bidliğim kadarıyla bu olay 3-4 aydır var, R10'da 1000-1500 lira arasına gidiyordu abonelikler. Bu sabah ne oldu da bu kadar gündem oldu, herkesin eline...
Her mesajının sonuna İlber Ortaylı reels'ı koyup hakaret etmeden rahat edemeyen sensin ama kibirli ve egolu olan ben miyim?
Konunun sapmasını istemiyorsan...
Kime, neye hakaret ettim? Burada birine yönelik hakaret eden tek kişi sensin. Şehitlerimize, müslümanlık ilkelerine ve bizi bu günlere getiren büyük...
Benim boykot ile ilgili bir yorum yaptığım herhangi bir mesajımı göster, hesabımı sileceğim. Bırak boykota muhalif olmayı, boykota değindiğim tek bir mesaj...
Müslümanlığın, hatta dinlerin tek bir amacı vardır. Toplum huzurunu korumak. Hiçbir şeyi empoze etmeye çalışmıyorum, bilakis empoze edilenlerden arındırmaya...
Kim yahudi destekçisiyim dedi şurada dostum ya? Senin savına göre insanların elindeki telefonu-bilgisayarı bırakıp ormanda yaşaması lazım yahudi destekçisi...
Ya ben erenköydekine gittim de hiç belli olmuyor ki.
En iyisi bir 10-15 kişi toplanıp erenköy-sirkeci-kocaeline dağılmak, erkenden nöbet tutmak. Organize...
Babam Klim diye bir motorsiklet montunu 5.000 liraya aldı evvelki gün. 108.000 lira montun değeri.
Böyle saçma şeyler olduğuna inanmadım, gideyim bakayım...