yok be ya ne kurgusu aksiyonu valla ben direkt senin izleyici kitlenim benimde böyle bir hobim var youtubeda özellikle aratıp bisiklet uzun yol vlogları...
Kuru kuruya çekmeyeceğim zaten, illaki birtakım aksiyonlara sahne olunacak. En kötü kurgu falan yaparım shorts çıkarmak için :) Teşekkür ediyorum yorumun için
17 yaşındayım. Küçüklüğümden beri içerik üretmeye kurgu yapmaya vb. ilgim var. Bisikletle de çok haşır neşir oldum son 2-3 senede. İşte Üsküdar'dan Kartala...
Hocam geçmiş olsun öncelikle raporun çıkması harika haber ama Amazon tarafında stok olmaması ve para iadesine dönmesi büyük şanssızlık olmuş
Oled monitör...
Ikeaya hiç girme derim. Ikea'nın o ucuz yollu popüler masaları (Mesela Lagkapten, Linnmon falan) dışı ahşap görünüşlü ama içi tamamen sıkıştırılmış karton...
Eğer direkt bütçe dostu olsun diye düz dört çubuk ayaklı ceramical falan tarzı masalara bakarsan o masalar 180 cm gibi bir boyutta fena esner hele üstüne...
Yahu alıp almamak hususunun ucundan dahi geçmiyor sorum ya. Diyorum ki başat ikinci el platformlarına göre, buradaki baz fiyatlar biraz fazla kaçmıyor mu...
Ne hikmetse biz de senin çok zeki bir yaratık olduğunu düşünmemekteyiz. Tavrın anlamsız olmaktan öte manasız. Bir de her cümlende Türk kelimesini aşağılar...