Hocam geçmiş olsun öncelikle raporun çıkması harika haber ama Amazon tarafında stok olmaması ve para iadesine dönmesi büyük şanssızlık olmuş
Oled monitör...
Ikeaya hiç girme derim. Ikea'nın o ucuz yollu popüler masaları (Mesela Lagkapten, Linnmon falan) dışı ahşap görünüşlü ama içi tamamen sıkıştırılmış karton...
Eğer direkt bütçe dostu olsun diye düz dört çubuk ayaklı ceramical falan tarzı masalara bakarsan o masalar 180 cm gibi bir boyutta fena esner hele üstüne...
Yahu alıp almamak hususunun ucundan dahi geçmiyor sorum ya. Diyorum ki başat ikinci el platformlarına göre, buradaki baz fiyatlar biraz fazla kaçmıyor mu...
Ne hikmetse biz de senin çok zeki bir yaratık olduğunu düşünmemekteyiz. Tavrın anlamsız olmaktan öte manasız. Bir de her cümlende Türk kelimesini aşağılar...
Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama ikinci el sekmesinde fiyatlar piyasaya oranla yüksek seyrediyor, pc toplama videosuna istinaden bakmaya yeltendim ama...
Teknolojik olarak 4070 Ti Super daha iyi, benchmarkta da 9070xt'den yüksek bir performans veriyor. AMD tarafında sğürücü ve optimizasyon sorunları var...
Dediğim gibi sıklığı artacak bu indirimlerin. Stok yönetimi gerçekten çok kötü yapıldı, kullanıcılar alternatiflere yönelince bir şekilde onları çekmeleri...
Stoklar şişti, firmalar kredilerini ödeyebilmek için ara sıra mantık dışı indirimler yapıyorlar. Bu daha da artacak. Bu ram indirimlerinin de müsebbibi bu...
İkinci el ekran kartı almak başta korkutucu gelebilir ama doğru yerden ve test ederek alırsan sıfırdan farksız bir deneyim yaşarsın hocam. Özellikle RTX...