inthememories isimli üyenin son içerikleri

1. inthememories

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

Bidliğim kadarıyla bu olay 3-4 aydır var, R10'da 1000-1500 lira arasına gidiyordu abonelikler. Bu sabah ne oldu da bu kadar gündem oldu, herkesin eline geçti bir anda?
  2. inthememories

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

Az önce aldım, sorunsuz
  3. inthememories

🔥İndirim Getirde Algidalarda 500tl Ye 250tl İndirim

Her mesajının sonuna İlber Ortaylı reels'ı koyup hakaret etmeden rahat edemeyen sensin ama kibirli ve egolu olan ben miyim? Konunun sapmasını istemiyorsan söylediklerime istinaden cevap ver, zihnimi okuyarak değil. Farkındaysan konu döndü dolaştı ve objektif bir çıkarım yerine benim...
  4. inthememories

Kime, neye hakaret ettim? Burada birine yönelik hakaret eden tek kişi sensin. Şehitlerimize, müslümanlık ilkelerine ve bizi bu günlere getiren büyük liderlerimize de hiçbir şekilde olumsuz bir söylemde bulunmadım. Yahu bir bakıyorum da bu mesajda söylediğin hiçbir şeyi söylemedim ki ulan ben...
  5. inthememories

Benim boykot ile ilgili bir yorum yaptığım herhangi bir mesajımı göster, hesabımı sileceğim. Bırak boykota muhalif olmayı, boykota değindiğim tek bir mesaj dahi olmadı. Konu bu noktaya gerici bir arkadaşın yaptığı yoruma yaptığım konu dışı bir yorumdan geldi. Daha doğrusu bu yorumuma hunharca...
  6. inthememories

Müslümanlığın, hatta dinlerin tek bir amacı vardır. Toplum huzurunu korumak. Hiçbir şeyi empoze etmeye çalışmıyorum, bilakis empoze edilenlerden arındırmaya çalışıyorum bu içi boşaltılmış olguları. Bilip bilmeden de kimseye sallama hakkın yok. Hayatında epistemoloji-mantık bilimleri adına en...
  7. inthememories

Kim yahudi destekçisiyim dedi şurada dostum ya? Senin savına göre insanların elindeki telefonu-bilgisayarı bırakıp ormanda yaşaması lazım yahudi destekçisi olmaması için. Hatta sen bile bunu yapmayarak yahudileri destekliyorsun. Hükümetimiz yahudilerle her türlü anlaşmayı yapıyor, kendi...
  8. inthememories

Bisiklet Vlog Önerisi

9. inthememories

🔥İndirim Macbook Pro/Apple M5 İşlemci/32gb Ram/1tb SSD/14"/Gümüş

Macbooklardan ziyade Mac Mini'lere yönelinebilir. M1 fiyatına M4 bulmak mümkün, çok tercih eden var mı bilmiyorum ama ziyadesiyle işlevsel bence.
  10. inthememories

Gümrükten Alınan Lian Li 360

Ya ben erenköydekine gittim de hiç belli olmuyor ki. En iyisi bir 10-15 kişi toplanıp erenköy-sirkeci-kocaeline dağılmak, erkenden nöbet tutmak. Organize olmak lazım yani. Biz tamamen fuzuli gittik
  11. inthememories

Gümrük mağazaları diye aratın çıkar 1783587997 Evet birkaç mağaza var yanlış değilsem
  12. inthememories

Babam Klim diye bir motorsiklet montunu 5.000 liraya aldı evvelki gün. 108.000 lira montun değeri. Böyle saçma şeyler olduğuna inanmadım, gideyim bakayım dedim. 360mm sıvı soğutucuyla geldim eve. 12.000 liralık bir kulaklık vardı sıfırı 18.000 olan, onu almaya yemedi ama. 1783587590 Gümrük...
  13. inthememories

0. Kaça Gider?
Geri