Bidliğim kadarıyla bu olay 3-4 aydır var, R10'da 1000-1500 lira arasına gidiyordu abonelikler. Bu sabah ne oldu da bu kadar gündem oldu, herkesin eline geçti bir anda?
Her mesajının sonuna İlber Ortaylı reels'ı koyup hakaret etmeden rahat edemeyen sensin ama kibirli ve egolu olan ben miyim?
Konunun sapmasını istemiyorsan söylediklerime istinaden cevap ver, zihnimi okuyarak değil.
Farkındaysan konu döndü dolaştı ve objektif bir çıkarım yerine benim...
Kime, neye hakaret ettim? Burada birine yönelik hakaret eden tek kişi sensin. Şehitlerimize, müslümanlık ilkelerine ve bizi bu günlere getiren büyük liderlerimize de hiçbir şekilde olumsuz bir söylemde bulunmadım.
Yahu bir bakıyorum da bu mesajda söylediğin hiçbir şeyi söylemedim ki ulan ben...
Benim boykot ile ilgili bir yorum yaptığım herhangi bir mesajımı göster, hesabımı sileceğim. Bırak boykota muhalif olmayı, boykota değindiğim tek bir mesaj dahi olmadı. Konu bu noktaya gerici bir arkadaşın yaptığı yoruma yaptığım konu dışı bir yorumdan geldi. Daha doğrusu bu yorumuma hunharca...
Müslümanlığın, hatta dinlerin tek bir amacı vardır. Toplum huzurunu korumak. Hiçbir şeyi empoze etmeye çalışmıyorum, bilakis empoze edilenlerden arındırmaya çalışıyorum bu içi boşaltılmış olguları.
Bilip bilmeden de kimseye sallama hakkın yok. Hayatında epistemoloji-mantık bilimleri adına en...
Kim yahudi destekçisiyim dedi şurada dostum ya? Senin savına göre insanların elindeki telefonu-bilgisayarı bırakıp ormanda yaşaması lazım yahudi destekçisi olmaması için. Hatta sen bile bunu yapmayarak yahudileri destekliyorsun.
Hükümetimiz yahudilerle her türlü anlaşmayı yapıyor, kendi...
Ya ben erenköydekine gittim de hiç belli olmuyor ki.
En iyisi bir 10-15 kişi toplanıp erenköy-sirkeci-kocaeline dağılmak, erkenden nöbet tutmak. Organize olmak lazım yani.
Biz tamamen fuzuli gittik
Babam Klim diye bir motorsiklet montunu 5.000 liraya aldı evvelki gün. 108.000 lira montun değeri.
Böyle saçma şeyler olduğuna inanmadım, gideyim bakayım dedim. 360mm sıvı soğutucuyla geldim eve. 12.000 liralık bir kulaklık vardı sıfırı 18.000 olan, onu almaya yemedi ama.
1783587590
Gümrük...