Arama sonuçları: *

1. inthememories

Msı G274qpx 27" Ariza

Hocam geçmiş olsun öncelikle raporun çıkması harika haber ama Amazon tarafında stok olmaması ve para iadesine dönmesi büyük şanssızlık olmuş Oled monitör tespiti sonuna kadar doğru hocam oled paneller renk kalitesi ve o anlık tepki süresiyle gerçekten bambaşka bir dünya ama fiyatlar konusunda...
  2. inthememories

180x70 veya 180x80 , Sallanmayan Masa Onerisi

Ikeaya hiç girme derim. Ikea'nın o ucuz yollu popüler masaları (Mesela Lagkapten, Linnmon falan) dışı ahşap görünüşlü ama içi tamamen sıkıştırılmış karton petek dolgudur. Ikea alacaksan anca Bekant ya da Idasen gibi üst segment ağır ofis serilerinden alman lazım, onların da fiyatları zaten uçmuş...
  3. inthememories

180x70 veya 180x80 , Sallanmayan Masa Onerisi

Eğer direkt bütçe dostu olsun diye düz dört çubuk ayaklı ceramical falan tarzı masalara bakarsan o masalar 180 cm gibi bir boyutta fena esner hele üstüne yazıcı koyacaksan o iş yaş olur sallantıdan ne baskı alabilirsin ne bilgisayarda durabilirsin net söylüyorum Madem internetten alacaksın sana...
  4. inthememories

Donanım Arşiv'de İkinci El Bölümündeki Fiyatlar Çok Yüksek

Yahu alıp almamak hususunun ucundan dahi geçmiyor sorum ya. Diyorum ki başat ikinci el platformlarına göre, buradaki baz fiyatlar biraz fazla kaçmıyor mu. Benim sorum bu arkadaş ya. Yok serbest piyasa yok bütçeni aşıyorsa alma vs. Ne alaka dostum ne alaka? Ben aynı ülkenin pazarına dahil iki...
  5. inthememories

Ne hikmetse biz de senin çok zeki bir yaratık olduğunu düşünmemekteyiz. Tavrın anlamsız olmaktan öte manasız. Bir de her cümlende Türk kelimesini aşağılar biçimde alıyorsun ağzına, haddini bil.
  6. inthememories

Evet, aynen öyle diyecekler kardeş. Bu adam çok fakir bu adama özel ucuza teşhir yapacağız diyecekler. Tam olarak bunu istiyorum. Hadi bakalım.
  7. inthememories

Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama ikinci el sekmesinde fiyatlar piyasaya oranla yüksek seyrediyor, pc toplama videosuna istinaden bakmaya yeltendim ama pişman oldum. Letgo-Sahibinden vs. çok daha uygun bu açıdan. Aynı şekilde düşünen, veya farklı şekilde düşünen var mı?
  8. inthememories

Rust İçin Bütçe Bütçe Pc Tavsiyesi İstiyorum

Her konuda daha rahat edecektir nvidia aldığı takdirde. En çok zevki amd den ziyade nvidia ile alacağını düşünüyorum.
  9. inthememories

Teknolojik olarak 4070 Ti Super daha iyi, benchmarkta da 9070xt'den yüksek bir performans veriyor. AMD tarafında sğürücü ve optimizasyon sorunları var. Nvidia yapay zeka ile hallediyor o kısmı. Olabildiğince Nvidia'ya yönelmeni salık veririm.
  10. inthememories

Dediğim gibi sıklığı artacak bu indirimlerin. Stok yönetimi gerçekten çok kötü yapıldı, kullanıcılar alternatiflere yönelince bir şekilde onları çekmeleri lazım. En başat sebep de zaten kredi borçları 1780149981 9070 ile 4070 Ti Super arasında kalsaydım kesinlikle 4070'i tercih ederdim
  11. inthememories

Stoklar şişti, firmalar kredilerini ödeyebilmek için ara sıra mantık dışı indirimler yapıyorlar. Bu daha da artacak. Bu ram indirimlerinin de müsebbibi bu bahsettiğim durum. 1780149728 5070 Ti bütçeyi zorlayacağından ötürü 4070 Ti Super önerdim
  12. inthememories

İkinci el ekran kartı almak başta korkutucu gelebilir ama doğru yerden ve test ederek alırsan sıfırdan farksız bir deneyim yaşarsın hocam. Özellikle RTX 4000 serisi kartlar nispeten yeni oldukları için eski nesiller gibi yorulmuş mining kurbanı kartlar olma ihtimali çok daha düşüktür. Bu arada...
  13. inthememories

Hocam o fiyat kesinlikle fahiş net söylüyorum. RTX 4070 için 35k vermek parayı resmen sokağa atmaktır. Şu an piyasada sıfır RTX 5070 bile o fiyatlara satılıyor zaten. 4000 serisi kartların sıfır piyasada azalmasının sebebi stokların erimesi. Üretimi azaldığı veya bittiği için kalan tek tük...
  14. inthememories

Ne demek, rica ederim. Olay tamamen şu, RTX 5060 veya 5060 Ti gibi kartlar yeni çıktı falan ama bunlar nihayetinde 60 serisi yani kırpılmış giriş orta segment kartlar. RTX 4070 Ti ise zamanının tepe modellerinden biri ve içinde devasa bir kas gücü var. 4070 Ti modelinin vereceği saf FPS...
  15. inthememories

RX 6900 XT mi RX 9060 XT mi

Rica ederim ne demek. Ama sanki ufak bir yanlış anlaşılma var onu hemen netleştiretim. Sıvı soğutmalı olan model fabrikadan daha yüksek frekansla çıkıyor olabilir veya kart buz gibi çalıştığı için ufacık bir performans artışı sağlayabilir ama bu fark öyle dağlar kadar değil. Yani gidip de...
  16. inthememories

Selam hocam Rust için AMD nin X3D işlemcileri gerçekten büyü gibi bir şey. Çok doğru bir karar vermişsin 7800X3D şu an oyunun kralı net söylüyorum. Sene sonunda bütçenin durumuna göre bu üç yoldan birini seçersin bence. İlk bütçe için ekran kartını RTX 4070 falan tutarsın yanına b650 anakart ve...
  17. inthememories

RX 6900 XT mi RX 9060 XT mi

Selam hocam. Bence hiç düşünme direkt 6900 xt al geç Çünkü 9060 xt her ne kadar yeni mimari olsa da fsr 4 falan kurtarmaz o kartı. 8 gb vram artık günümüz oyunlarında patlamaya başladı bile. Gelecek sene yeni oyunlar çıktığında o vram yüzünden grafik kısmak zorunda kalırsın ve fsr açsan bile...
  18. inthememories

75k 5070li Sistem Önerisi

İkinci el düşünür müsün?
  19. inthememories

R5 5500 Bozuk Olduğu Nasil Anlasilir?

Çok geçmiş olsun, yurdum insanı şaşırtmadı yine. Allah iyi azınlıkla karşılaştırsın.
Geri