buna pek fazla para vereceklerini düşünmem ki verileri aktarmakta bi o kadar dert ve uzun sürer ve benimde o kadar teknik bilgim yok hocam 512 gb lik sata...
Ben hikayeli oyunlar oynarım hocam bu HDD alınır mı yoksa eşdeğer bi fiyata daha iyi bir seçenek varmı önerinizde 1 tb önerirseniz iyi olur ama 500 gb de...
m2 ssd alamam hali hazırda var fakat kapasitesi dar hocam 256 gb yetmiyor yenileyemem windowsu kurmak vs uğraşamam ve anlamam yapamamda Oyun içi beklemeler...
merhaba arkadaşlar ben normalde taşınabilir 1 tb hdd alacaktım amma velakin sorun odurki yeni oyunlar şımarık çıktı HDD ye eyvallahları yok öyle duydum...
merhaba arkadaşlar ben ASUS VG249Q1A monitörünü kullanıyorum önceki ekran kartım rx550 idi o vakitler HDMI ile 144 hz kullanabiliyordum fakat sonrasında...
kelepçelenmiş veya bir yere takılmış mı emin olup kabloyu tamamen yavaş yavaş çekin sorun yaratmaz ama takılıp zorlarsanız sorun yaratabilir elinizi içeri...
Hocam şöyle bir şey de var
1779033349
1779033391
Fotoğraf büyük dedi fakat aynı kırmızı kablonun yanında 2 ufak pini olan bı kablo daha var ama farklı...
Psu bu hocam ben bulamadım siyah bir şey bu kırmızının üstünde herhangibirsey yazmıyor
1779033117
Hocam sistem zaten kurulu ama işlemci falan var ekran...