Musti3169 isimli üyenin son içerikleri

1. Musti3169

İntel Ekran Kartlarında Sanal Çözünürlük Nasıl Ayarlanır

selamlar monitörüm 1080p fakat ben 2k ve 4k oyun testleri de yapmak istiyorum ama nvidia DSR amd de ise VSR teknolojisi var sanal çözünürlüğümü intel de nasıl ayarlayabilirim
  2. Musti3169

500 Lira Bandında Xınput Destekli Kol Önerisi

Sağ olun hocam çok yardımcı oldunuz tekrardan eyvallah
  3. Musti3169

500 Lira Bandında Xınput Destekli Kol Önerisi

merhabalar bana kablolu kablosuz fark etmez bir kol lazım bütçe 200 250 lira daha oynayabilir konfor amacım değil kol kullanmasını bilmiyorum öğrenmek için kullanıcam bilgisayarda kullanacağım
  4. Musti3169

Çözüldü✓ 5 K Bütçem Var Hangi Monitörü Almalıyım

https://www.trendyol.com/msi/mag-244f-23-8-1920x1080-fhd-rapid-ips-flat-200hz-0-5ms-freesync-premium-gaming-monitor-p-936634680?boutiqueId=61&merchantId=106248
  5. Musti3169

İşlemci Değişmeme Değermi?

Ben olsam geçmezdim ama uygun fiyata bulunursa elbette geçmek mantıklı olur
  6. Musti3169

Yardım Oyun Sürekli Çöküyor: Çözüm Önerileri

Güç kaynağım yeterli hocam daha çok güç çeken oyunlarda bile sıkıntı yaratmadı Driver da olabilir haklısınız ama bence sorun ram dede değil 14 gb yi falan görüyor ve bunu devam ettirebiliyor yetmeme yada başka bir sorun olduğunu düşünmüyorum rdr2 cyberpunnk 2077 gibi oyunlarda 14 15 gb i...
  7. Musti3169

ısınma kaynaklı değil iki parçada 65 derecede Oyun dosyaları bozuk olamaz hem epic games ten indirdim ayrıca iki kez dosya bütünlüğünü doğrualadım ekran kartı sürücüsü bozuk olduğunu düşünmüyorum benzer kalitede oyunlarda bir sıkıntı yaratmıyordu ramlerde de hata olmasına pek ihtimal vermiyorum
  8. Musti3169

650W bir güç kaynağıydı fakat modelini hatırlamıyorum +80 verimlilik sertifikasıda var yeterli bir model yani
  9. Musti3169

Yahu böyle bi rezillik olabilir mi arkadaşlar bezdim bu durumdan ikide bir oyundan atıyor oynuyorum bi 15 20 dakika sonra takılıyor sonrada ana menüye yolluyor oyuna tekrar girmeden öncede diyor güvenli modda başlatmak istermisiniz falan başlatınca ayarları düşüğe çekiyor oysaki bilgisayarım...
  10. Musti3169

İtopya Lexar 16gb Ram İndirimi 15.200?

ne 15 bin mi benim sistem o kadar etmez
  11. Musti3169

❌İndirim Bitti! Songmıcs Ofis Sandalyesi - 3.299 TL

ben kllanıyorum çok sıkıntı etmese de kimse bundan memnun kalmaz yani konforlu değil ama kötü de değil
  12. Musti3169

55k Ya Hangi Hazır Sistemleri Önerirsiniz

hocam yazın sonundaki fiyatlarla şimdiki fiyatlar bir olur mu bilmem o yüzden bence para ele geçmeden bir şey yapmamak mantıklı olur
  13. Musti3169

SATA SSD İçin Montaj Nasıl Yapılır

eyvallah hocam sağol
  14. Musti3169

SATA SSD İçin Montaj Nasıl Yapılır

Arkadaşlar sorum şu ben bir sata ssd alacam fakat kasa içinden çıkan montaj vidalarını en son bir yere koydum e bende tam bir 'sığır' olduğum için bulamıyorum o yüzden vida olmadan sata ssd yi kasa içinde nereye koyabilirim yani nasıl şekilde sabitleyebilirim?
  15. Musti3169

Steam Yaz İndirimleri

Epic games için ne zaman başlıyor bilgin varmı yeğenim?
Geri