Arama sonuçları: *

1. H

Çözüldü✓ 1500TL Kulaklık Önerisi (Kulak Üstü)

h2002p modeline sahibim ve çok memnunum performansından mikrofon kalitesi falan 10 numara
  2. H

SSD kullanımı ansızın yüzde 100 e çıkıyor

öneriniz için teşekkür ederim şu an için bilgilerimi yedeklemem mümkün değil en kısa sürede deneyeceğim
  3. H

senin sorunun depolama alanının azlığından gibi gözüküyor bir diskte en az 30 40 gb boşluk olmalı
  4. H

1) O 20 gün kaldı mesajı 1 yıldır var. 2) Samsung SSD yi babamın bilgisayarında da denedim o da bozuk olabilir dedim abimin laptopunda da denedim sorun aynı 1739615023 SSD şu an çok iyi çalışıyor bir sorunu yok ama bir oyun yüklemeye çalıştığım an veya oyunlara güncelleme gelince ve onu yapınca...
  5. H

hocam evet şu an sağlam fakat konunun başında attığım ss e bir bakar mısınız. hangi disk yüzde 100 kullanıma çıkıp yazması okuması 0 olup gecikme değerleri de konunun başında söylediğim gibi 10000 30000 ms gibi saçma değerler alır disk ara sıra kendini kilitliyor
  6. H

yükledim ve denedim onda sorun olmadığını bildiğim için sorun samsungta diyorum
  7. H

en başta dediğim gibi arızalı olan kioxia değil işletim sistemim kioxia üzerine kurulu ve işletim sistemimde herhangi bir şekilde donma kasma yavaşlama söz konusu değil söz konusu olan ssd samsung. Bu donmalar falan da samsung yüzünden gerçekleşiyor .Bir oyuna giriyorum(oyunlarım samsungun...
  8. H

en başta dediğim gibi şu an sorun gözükmez arıza tetiklenince 0 a düşüyor hepsi arızalı olan samsung kioxia değil 1739563569
  9. H

çözümü bilen yok mu
  10. H

Şu anki "arızalı" ssd zaten depo ssd si oyunlarımın önemli dosyalarımın olduğu bir ssd. Oradaki herhangi bir dosyayı uygulamayı açmadığım sürece bilgisayarımı kullanabiliyorum.
  11. H

m2 ssd girişim yok ve malum 1 tb sata ssd fiyatları da ortada çözebilirsem daha mutlu olacağım yine de teşekkürler
  12. H

Başlıkta yazdığım gibi SSD ara sıra bi anda yüzde 100 e çıkıp bilgisayarımın donmasına sebep oluyor ortalama yanıt süreleri de saçma 10000ms gibi değerler vermeye başlıyor. SSD yi 2. el aldım. Bad sector testi performans testi falan hepsini yaptım düzgün çalıştığı zamanlarda hiçbir problem...
  13. H

Yardım Anakartımda kaç adet fan girişi var?

hayır. anladığım kadarıyla işlemci fanı dışında yalnızca 3 fan ekleyebilirsin daha fazla olmaz
  14. H

hangi monitorü almalıyım ?

https://www.amazon.com.tr/dp/B083P6GTWD/ref=asc_df_B083P6GTWD1623709980000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B083P6GTWD&linkCode=asn bu monitör fiyatına göre güzel bence
  15. H

Monitörün ekranı gelmiyor(No signal)acil!?

monitörü başka bir bilgisayara veya başka bir kablo ile bağlama imkanınız var mı ?
  16. H

Ekranım siyahın tonlarında titreme yapıyor

ekran kartı rx 580 8 gb asusun freesync monitör üzerinde kapalı amdnin uygulamasında ise bulamadım 1624138958 son çözüm buraya yazdım yine düzelmez ise dp kabloya geçeceğim
  17. H

Ekranım siyahın tonlarında titreme yapıyor

Arkadaşlar ben MSI 23.6" OPTIX G24C4 144hz bir monitör kullanıyorum monitörümde ilk aldığımda bir sıkıntı yoktu diye düşünüyorum bu titreme sadece siyahın tonlarında oluyor. HDCR adlı özelliği denemek için açtığımda bu titreme sorunu ortaya çıktı daha sonra kapatmama rağmen devam etti onunla bir...
Top Bottom