Ekranım siyahın tonlarında titreme yapıyor

Kletexa

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar ben MSI 23.6" OPTIX G24C4 144hz bir monitör kullanıyorum monitörümde ilk aldığımda bir sıkıntı yoktu diye düşünüyorum bu titreme sadece siyahın tonlarında oluyor. HDCR adlı özelliği denemek için açtığımda bu titreme sorunu ortaya çıktı daha sonra kapatmama rağmen devam etti onunla bir alakası da olmayabilir bilmiyorum driverlarım güncel monitörün driveri da güncel ama çözüm bulamadım bir de kontrastı arttırınca titreme şiddeti artıyor düşürünce titreme belli olmuyor çözüm öneriniz var mı ?

titreme bu şekilde

ekran kartı nedir ?
ben de msi monitör kullanıyorum free sync yüzünden oluyor bende siz de kapatmayı deneyin.

Bunun çeşitleri var panel sorunu kablo sorunu bazen driverlar da yapıyor olabiliyor.

ekran kartı nedir ?
ben de msi monitör kullanıyorum free sync yüzünden oluyor bende siz de kapatmayı deneyin.
ekran kartı rx 580 8 gb asusun freesync monitör üzerinde kapalı amdnin uygulamasında ise bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun çeşitleri var panel sorunu kablo sorunu bazen driverlar da yapıyor olabiliyor.
son çözüm buraya yazdım yine düzelmez ise dp kabloya geçeceğim

arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum ama benimkisi G-sync yüzünden kapatınca geçiyor kapatmadan başka çözüm yoklu yok mu o kadar para verip alıyoruz kullanmayacaksak ne anlamı var ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,404
Üyeler
185,723
Son üye
zorr0_35
Geri