Arama sonuçları: *

1. D

Bilgisayar kendi kendine restart atıyor, sorun psu mu işlemci sıcaklıgımı

İşlemci cayır cayır yanıyor. Ayrıca ayar yapılacak bir oyun değil oynadığın genç kardeşim.
  2. D

OCCT testinde pc kendini kapatıyor

İşlemciyi bozmak için daha çok çalış. 4.2 sabit bir ayar yap yada temel frekans üzerinden devam et. Maceraya gerek yok.
  3. D

Yardım RDR2 Beyaz Arap Atı Öldü Bölüm 4'teyim ne yapmalıyım?

Evet o at. Onu al. Onu seviye 4 yap. Sonrada at yemi tarifi al yada oraya gitmeden önce ata at bakım yaptır. Sağlık paketleri önde olsun. Blackwater girişinde seni bekliyor olacaklar devriyeler. Ben mesela sadece girişte karşılaşmıştım.
  4. D

14 Şubat'tan çıkamıyorum ?

iç dünyan dolu, ondan dışarı çıkamıyorsun.
  5. D

rhodes üstünde kalıyor o at satış yeri. Oradaki en pahalı atı alıp seviye dört yapın yeterli size. Bu görevi yapan biri örnek video var, bu atın gümüşü ile yapmış.
  6. D

Arap atı ürkek at, zengin atı koş diyince koşan at. Binici 9 görevini onunla yapmanı önermem.
  7. D

O at ile olmaz. Türkmen atında yoksa emarald çiftliğinin ilerisindeki at çiftliğinden en pahalı at al. Arap atından daha iyi. Cimrilik yapıp atı araklamak seviye 4 aldığın paraya verebiliyorsun.
  8. D

Obs oyun yakalamadan lolü seçinde oyun donup siyah ekran oluyor

client olanı seç
  9. D

S23 ultra vs Magic 7 pro hangisi tercih edilmeli

Apple amerika da mı samsung kore de mi üretiliyor? Mantıklı konuşun, düşünün sonra yorum yapın. 1739713109 nothing 2a plus alın temiz babanıza göre cihaz.
  10. D

❌İndirim Bitti! 🔥4 Adet Mega Çiğköfte Dürüm 4 Ayran 175 TL

Eski çiğ köfte yapan yok, eski tat yok. Bende çıkmadı bizim burada yok. Evde yapabilen alsın yapsın öyle zor bir şey değil, kıvamını tutturunca zaten asla gidip dışardakileri beğenmez.
  11. D

Hangi 4070 Super alınmalı?

hiç biri çok pahalı hepsi.
  12. D

S23 ultra vs Magic 7 pro hangisi tercih edilmeli

Tek açıdan magic daha iyi bir cihaz. Sağlam kullanan birisi o telefon ile üzülmez. Mesele kullanıcının kendisidir. 14T Pro da alabilirsiniz ayrıca hem uygun hem de donanımlı.
  13. D

Defacto indirimleri DF250 DF500 + Nays

Yahu bu sürekli var zaten. Yeni şey değil. Geçen benimde siparişim 200 tl geldi tane açısında kazaklar. Uygulamadan bas bas her gün kampanya mesajı atıyorlar inatla. Sıcak fırsatlık durum olursa böyle konular açın.
  14. D

Yardım B580im yeterli performans vermiyor lütfen yardım

Denemek yerine bu soru mu?
  15. D

🔥İndirim Migros Hemen Algida 300 TL'e 150 TL indirim, 18:00'a 3 sipariş ücretsiz teslimat

İndirim falan yok, gıda etiketinde çarpılıyoruz. Bunu normalleştiremezsin. Kendi adına konuşabilirsin. Bu konuda serbestsin. Türkiye'de üretiliyor sonuçta. Başka yerden gelmiyor. Aynı dondurma batıda böyle marketlerde 3.39 euro iken türkiyede ise 200 tl. Bu normal değil.
  16. D

Yardım B580im yeterli performans vermiyor lütfen yardım

çevrim dışı oyunlarda dene.
  17. D

🔥İndirim Migros Hemen Algida 300 TL'e 150 TL indirim, 18:00'a 3 sipariş ücretsiz teslimat

Arkadaşlar dolardan hızlı yükselen bu firmanın ürünlerine bulaşmayın. Yahu 139 tl olan dondurma ne kadar olmuş baksanıza..
  18. D

Yürürken Ayakların Dışa Dönük Olması Askerlik Muafiyeti Sebepi Midir?

eğitimden muaf olursun bu kadar basit.
  19. D

İcloud Bypasser Önerisi

Bu işi yapıyorsan bunlar genelde yıllık olur.
Top Bottom