Neler Yeni

Yardım RDR2 Beyaz Arap Atı Öldü Bölüm 4'teyim ne yapmalıyım?

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
hidalgo
Arkadaşlar kumarbaz mücadelesi için domino oynuyordum sonuncu mücadele 3 kere üst üste kazan diyor hem saat olarak uzun sürdü o mücadele hem de domino masasında sabah akşam oldu sürekli mücadele bitince atımı yerde yatarken buldum. Oyunda para verip aldığımız ilk at duruyor bağlılık seviyesi 4 ancak şöyle bir durum var binicilik mücadelesi var ve 17 dakika içinde Blackwater'a gitmem gerekiyor bu atla o görev yapılabilir mi?

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Onur
O at ile olmaz. Türkmen atında yoksa emarald çiftliğinin ilerisindeki at çiftliğinden en pahalı at al. Arap atından daha iyi. Cimrilik yapıp atı araklamak seviye 4 aldığın paraya verebiliyorsun.

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
hidalgo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O at ile olmaz. Türkmen atında yoksa emarald çiftliğinin ilerisindeki at çiftliğinden en pahalı at al. Arap atından daha iyi. Cimrilik yapıp atı araklamak seviye 4 aldığın paraya verebiliyorsun.
Türkmen atı yok hiç görmedim oyunda. Arap atını evcilleştirmiştim onu kullanıyordum sürekli sebepsiz yere öldü eski ata döndüm bağlılığı 4 diye.

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Onur
Türkmen atı yok hiç görmedim oyunda. Arap atını evcilleştirmiştim onu kullanıyordum sürekli sebepsiz yere öldü eski ata döndüm bağlılığı 4 diye.
Arap atı ürkek at, zengin atı koş diyince koşan at. Binici 9 görevini onunla yapmanı önermem.

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
hidalgo
Arap atı ürkek at, zengin atı koş diyince koşan at. Binici 9 görevini onunla yapmanı önermem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dediğiniz at çiftliği görünmüyor haritada oraya doğru süreyim mi

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Onur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dediğiniz at çiftliği görünmüyor haritada oraya doğru süreyim mi

rhodes üstünde kalıyor o at satış yeri. Oradaki en pahalı atı alıp seviye dört yapın yeterli size. Bu görevi yapan biri örnek video var, bu atın gümüşü ile yapmış.

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
hidalgo
rhodes üstünde kalıyor o at satış yeri. Oradaki en pahalı atı alıp seviye dört yapın yeterli size. Bu görevi yapan biri örnek video var, bu atın gümüşü ile yapmış.

Ahırı buldum hocam 3 at var Missouri atı var 830 dolar en pahalısı bu ve sadece 3 seçenek var diğerleri 130 dolarlık atlar. Sizin dediğiniz bu mu?

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Onur
Ahırı buldum hocam 3 at var Missouri atı var 830 dolar en pahalısı bu ve sadece 3 seçenek var diğerleri 130 dolarlık atlar. Sizin dediğiniz bu mu?
Evet o at. Onu al. Onu seviye 4 yap. Sonrada at yemi tarifi al yada oraya gitmeden önce ata at bakım yaptır. Sağlık paketleri önde olsun. Blackwater girişinde seni bekliyor olacaklar devriyeler. Ben mesela sadece girişte karşılaşmıştım.

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
hidalgo
Evet o at. Onu al. Onu seviye 4 yap. Sonrada at yemi tarifi al yada oraya gitmeden önce ata at bakım yaptır. Sağlık paketleri önde olsun. Blackwater girişinde seni bekliyor olacaklar devriyeler. Ben mesela sadece girişte karşılaşmıştım.
Tamamdır hocam çok sağ olun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,348
Üyeler
168,284
Son üye
Haresdd
Top Bottom