Arama sonuçları: *

1. M

İ5 13600KF Soğutucu Önerisi

herkese merhaba işlemcimi i5 13600KF yükseltmek istiyorum lakin bir sorunum var . Kasam asus GT301 ben bu kasaya göre bu işlemciye göre nasıl bir soğutucu almalıyım. tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  2. M

Rehber Assetto Corsa Gerçekçi Grafik ve Yağmur Aktifleştirme (Videolu)

merhabalar sorunu çözdüm hsw ve sol aynı anda kıurulunca dosyalar çakışıyor hsw silince sorun çözüldü teşekkürler
  3. M

Rehber Assetto Corsa Gerçekçi Grafik ve Yağmur Aktifleştirme (Videolu)

kanka yağmur sesi gelmiyor bende birde silicekleri nasıl açıyoruz yardım edersen sevinirim
  4. M

5000 TL VA panel monitör önerisi

hocam tanıdık bir yerden alacağım için biraz daha uygun 14 bin belki 13 kya düşürebiliriz zorlasak adamı
  5. M

hocam peki gysnc açabiliyor muyum
  6. M

TN Panel Ama VA istiyordum TNler Çok soluk gösteriyor
  7. M

25 inçi geçmediği sürece sorun yoktur
  8. M

Merhaba. Yakında RTX 3060'lı sistem toplayacağım. Hem hikayeli hem FPS oynuyorum. TN paneller çok hızlı ancak renkleri kötü oluyor IPS paneller ise aşırı canlı renk gösteriyor ben ne çok canlı ne çok kötü görüntü veren monitör istiyorum tam ortası bir monitör istiyorum minimum 165,144 Hz pivot...
  9. M

OBS H264 Yayın Sırasında Kodlayıcı Hatası Oluştu Sorunu

Merhabalar İlk Öncelikle Sistemim i3 6100U 2GB GT940M 8GB RAMLi Biir Laptobum Bu Laptopdan Eskiden Yaklaşık 1 2 Ay Önce Twitchde Yayın Açabiliyordum Ancak Şuan İntelin Entegre Ekran Karına Veremiyorum H264E X264e Vermem Zaten İmkansız İşlemci Kötü Yayın Eski Oyunlar Ve CS:GO Yayınlıyordum Şuan...
  10. M

Laptobumda Ani Performans Düşüklülüğü

kanka attım fps hala 10 larda değişen bir fark yok bilgisayar yine ısınmıyor 1628220549 ya biri nolur yardımcı olsun ya 1628220604
  11. M

Kanka 50 derecelerde normalde çok soğuk çalışıyor
  12. M

Bakmadım Kanka Ama Bakabilirim Şuan İstersen MSI Afterburner Kurulu Değildi
  13. M

Herkese Merhabalar Şu Anda Kullanmış Olduğum Casper Nirvana C500 Laptobumda Gözle Görülür Performans Düşüklülüğü Var Sistemin İçerisindekiler İ3 6100U 2.30 GHZ İşlemci 2 GB GT 940M Ekran kartı 8Gb Ram Bulunmaktadır Tüm Sürücülerim Günceldir Discordada Yazdım Ancak Kimse Cevap Vermeyince Burayada...
  14. M

Laptop Disk Slot Yeri Varmı

teşekkürler
  15. M

var CD takılma yerinden bahsediyosan var knk 1609011851 baktım knk çok yardımcı oldunuz
  16. M

var knk o zmn ssd alıyom teşekkürler
  17. M

Onu nasıl Öğrenebilirim
  18. M

Merhabalar Herkeze Laptobuma Hardiskin Yanında Bir Adet SSD almak istiyorum ancak Slot yeri Olup olmadığını bimiyorum bunu nasıl öğrenebılırım . Casper Nırvana C500 Özellikler İ3 6100U 2.30 Ghz İşlemci GT 940 Ram : 4 500 GB hardisk
Top Bottom