Neler Yeni

5000 TL VA panel monitör önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Alparslan Ayyıldız
Bütçe
5000
Merhaba. Yakında RTX 3060'lı sistem toplayacağım. Hem hikayeli hem FPS oynuyorum. TN paneller çok hızlı ancak renkleri kötü oluyor IPS paneller ise aşırı canlı renk gösteriyor ben ne çok canlı ne çok kötü görüntü veren monitör istiyorum tam ortası bir monitör istiyorum minimum 165,144 Hz pivot ve G-Sync destekli bir monitör olursa benim için çok daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum :)

Not: Bütçe sınırım yok ancak 5 bin TL'yi geçmesin G-Sync destekli FreeSync monitörlerde var ancak hangileri bilmiyorum bu konuda biraz bilgisizim ona göre önerirseniz sevinirim :)

Farex

80+ Silver
Merhaba. Yakında RTX 3060'lı sistem toplayacağım. Hem hikayeli hem FPS oynuyorum. TN paneller çok hızlı ancak renkleri kötü oluyor IPS paneller ise aşırı canlı renk gösteriyor ben ne çok canlı ne çok kötü görüntü veren monitör istiyorum tam ortası bir monitör istiyorum minimum 165,144 Hz pivot ve G-Sync destekli bir monitör olursa benim için çok daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum :)

Not: Bütçe sınırım yok ancak 5 bin TL'yi geçmesin G-Sync destekli FreeSync monitörlerde var ancak hangileri bilmiyorum bu konuda biraz bilgisizim ona göre önerirseniz sevinirim :)
İnç ne kadar istersiniz?

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
ilk defa forumda va panel isteyen birini görüyorum :D

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Samsung Odyssey G3 24 inç 144 hz 1ms VA Panel Pivot özelliğide var ben kullanıyorum çok memnunun satın alabilirsiniz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung Odyssey G3 24 inç 144 hz 1ms VA Panel Pivot özelliğide var ben kullanıyorum çok memnunun satın alabilirsiniz :)
Bende fps, hikaye tarzı oyunlar oynuyorum ve monitör tek kelimeyle efsane
Görüntü kalitesi olsun
Malzeme kalitesi olsun
Yenileme hızı
Hepsi çok iyi kesinlikle öneririm

Görüntü kalitesi olsun
Malzeme kalitesi olsun
Yenileme hızı
https://www.hepsiburada.com/samsung...aming-monitor-ls24ag300nuxuf-pm-HBC000016HL8K 2450 tl ye almıştım 2850 tl olmuş ama harika monitör

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Görüntü kalitesi olsun
Malzeme kalitesi olsun
Yenileme hızı

https://www.hepsiburada.com/samsung...aming-monitor-ls24ag300nuxuf-pm-HBC000016HL8K 2450 TL ye almıştım 2850 TL olmuş ama harika monitör
hocam peki gysnc açabiliyor muyum

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
hocam peki gysnc açabiliyor muyum
hocam bende de aynı monitör var g-sync yok freesync premium var ama ben laptop kullanıcısıyım laptobu aldığımdan beri monitörü hdmi ile bağlıyordum geçen gün type-c to displayport kablosu aldım monitör direkt ekran kartı çıkışından beslendiği için g-sync olmasa bile g-sync uyumlu bir şekilde çalıştı bu sayılır mı bilmem sen de displayportla çıkış alırsan olur belki

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
3060 sistemi toplayıp kazıklanacaksınız gibi hissettim bütçe ne? Ne için kullanılacak sistem?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
3060 sistemi toplayıp kazıklanacaksınız gibi hissettim bütçe ne? Ne için kullanılacak sistem?
hocam tanıdık bir yerden alacağım için biraz daha uygun 14 bin belki 13 kya düşürebiliriz zorlasak adamı

Top Bottom