Arama sonuçları: *

1. Handle

Çözüldü✓ Bilgisayarimla hep amcam oynuyor

Knk parasını al bari internet cafenin yarısı fiyatına kiralada bi kazancın olsun en azından onunda işine gelir yarı fiyatına 😀
  2. Handle

🔥İndirim Nike Court Vision 2379Tl

Bende adidas hoops var mesela taban yapıları az çok aynı galiba ben o kadar rahatsız olmuyorum gayet güzel ayakkabı ama bu modelde öylemidir bilemiyorum ama modeli çok hoşuma gidiyor ileride birgün alırım belki dediğin kadar kötüyse iade yaparım zaten
  3. Handle

Pardon hocam brough modeliymiş birde indirim bitmiş 2600 olmuş satıcısıda AKSU STORE diye bir mağaza 1739892445 Aynen öyle benimde fiyat algım değişiyor şu yorumları okuyucunca ne oluyor diyorum acaba bu fiyatlar artık ayakkabı için normal mi diye düşünmeye başlıyorum
  4. Handle

Aga bu ayakkabıyı trendyol'da orjinal diye 1800 e mi ne satıyorlardı ben inanmadım yine sorduk satıcıya evet efendim orjinal diye cevap aldım
  5. Handle

Xdrive ANKA vs 15li PLUS

O yüzden göndermişlerdir işte görselde olan şey gelmemişse o zaman yollarlar itiraz edersinde amazondaki gibi olursa sıkıntı Yani amazondan yana sorun yok ama ürün farklı ayak olarak 1739829712 Yani galiba alçak biraz evet çünkü diğer modellere göre Max kolaçk yüksekliğide aynı şekilde düşük...
  6. Handle

Xdrive ANKA vs 15li PLUS

görselde hangi ayak vardı
  7. Handle

Xdrive ANKA vs 15li PLUS

ne zaman oldu bu indirimler zira şuanda 100 tl indirim var trendyolda normalde 7700 lira kuponla 7600 1739802976 alt kısım ankada 1cm daha geniş galiba hocam ama iş orda bitmiyor zaten sırt kısmıda çok öenmli ankanın sırtı çok geniş
  8. Handle

Xdrive ANKA vs 15li PLUS

180 90 kiloyum hocam dediğin gibi anka alıcam çok yüksek ihtimalle 1739798407 Hocam şuan bakınca sanki fiyat artar gibi duruyor bilemedim acelem öyle aşırı yok ama olsa iyi olur mutfak sandalyesinde oturuyorum 1 senedir şuan 7600 Tl en ucuz trendyol'da ne diyorsun düşer mi 1739798557 Ya sonra...
  9. Handle

Xdrive ANKA vs 15li PLUS

koltuk kısmı aynı Ama ayak farklı işte acaba kendi sitesinde o yüzden mi 500 lira daha pahalı çünkü kendi sitesindeki görselde ayak poliamid
  10. Handle

Xdrive ANKA vs 15li PLUS

baktım şimdi hira galiba sadece kendi sitesinde var ben trendyoldan alacaktım peşin fiyatına taksit var diye ama maalesef trendyolda hira yok galiba bide onun kumaşı alcantara diye söylemiş biri ama doğru mu acep edit: bunu buldum ama görseldeki ayak metal acaba poliamid yollarlar mı...
  11. Handle

Xdrive ANKA vs 15li PLUS

hocam ben daha geniş olması hasebiyle galiba anka terchi edicem 1739790540 anladım hocam peki anka mı alayım hira mı ikisininde ayağı aynı poliamid ama çok benziyorlar farkları ne acaba
  12. Handle

Xdrive ANKA vs 15li PLUS

Hira modelide varmış yeni gördüm hocam sence ne farkları vardır
  13. Handle

Xdrive ANKA vs 15li PLUS

Hocam bu poliamid ayak metal ayaktan iyi mi zira plastik olarak geçiyor galiba
  14. Handle

Xdrive ANKA vs 15li PLUS

Anka alıcam galiba hocam çünkü 15 plusta bile o sırt kısmını dar yapmışlar sıkıntı yaşatır bence
  15. Handle

Xdrive ANKA vs 15li PLUS

sendeki düz 15 li mi yoksa plus modeli mi hocam plus daha genişmiş bildiğim kadarıyla 1739740729 anka modeli nasıl hocam sence bende bu söylediğin sorunlar olmasın diye o modeli düşündüm gayet geniş duruyor onu alacağım galiba bi kaç arkadaş hawk fab v4 al dediler ama bence aynı sınıfta bile...
  16. Handle

Xdrive ANKA vs 15li PLUS

boy 180 falan kilo 90 ama düşücem 80 e kadar kilodan yana sıkıntı yaşamamda modellerin farkları öenmli benim için nasıl hocam memnunmusun 15lı den
  17. Handle

Xdrive ANKA vs 15li PLUS

aralarında 500 tl falan fiyat farkı var ikisinden birini kullanan veya bunların ikisinide deneyimleyen arkadaşlar varmı hangi model daha mantıklı ben ankadan yanayım daha geniş duruyor
  18. Handle

Bilgisayarı açma tuşuna bastığım gibi kapanıyor

Kasa mı laptop mu
  19. Handle

REDMİ NOTE 13 PRO 5G vs XİAOMİ 13 PRO

fark yok demedimde fiyat farkına değer mi demek istedim
  20. Handle

REDMİ NOTE 13 PRO 5G vs XİAOMİ 13 PRO

o kadarda değildir ya hatta ön kamerası daha iyi
Top Bottom