Neler Yeni

Xdrive ANKA vs 15li PLUS

SencerSof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Atakan AKTAŞ
ben aldıktan sonra 2 kere daha indirime girdi neden girmesin. amazonda indirime sokuyor ordanda bakmayı unutma
ne zaman oldu bu indirimler zira şuanda 100 tl indirim var trendyolda
normalde 7700 lira kuponla 7600
Mesaj otomatik birleştirildi:

15li plus ankadan daha geniş olması lazım ben belirttiğim boy ve kiloma göre oturma yerinde neredeyse 1 bacaklık daha yer var
alt kısım ankada 1cm daha geniş galiba hocam ama iş orda bitmiyor zaten
sırt kısmıda çok öenmli ankanın sırtı çok geniş

İgito

80+ Bronze
Ya sonra biz görsele ne koyduysak onu yolladık diyebilirler ki haklılar da adam oraya metal ayak koymuş metal yollamışlar ayrıca xdrive'a sordum Amazon kendi stoğunda metal ayaklı varsa onu satıyordur biz onları satmıyoruz artık poliamide geçtik dediler
ben hb den aldim xdrive destek hic kem küm etmeden poliamid ayagi yolladi

İgito

80+ Bronze

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Anka alıcam galiba hocam çünkü 15 plusta bile o sırt kısmını dar yapmışlar sıkıntı yaşatır bence
hocam anka kullanıcısıyım 190 boy 70 kiloyum çok rahat koltuğun hiçbir eksisi yok bir tek bazıları yerden yüksekliğini az bulabiliyor normal koltuklardan bi 3 4 santim daha yere yakın

SencerSof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Atakan AKTAŞ
poliamid vardı galiba hatırlamıyorum tam
O yüzden göndermişlerdir işte görselde olan şey gelmemişse o zaman yollarlar itiraz edersinde amazondaki gibi olursa sıkıntı
Yani amazondan yana sorun yok ama ürün farklı ayak olarak

hocam anka kullanıcısıyım 190 boy 70 kiloyum çok rahat koltuğun hiçbir eksisi yok bir tek bazıları yerden yüksekliğini az bulabiliyor normal koltuklardan bi 3 4 santim daha yere yakın
Yani galiba alçak biraz evet çünkü diğer modellere göre Max kolaçk yüksekliğide aynı şekilde düşük 74cm olması lazımken 66.5 miş galiba Max kolçak yüksekliği

Minimum kolçak yüksekliği 66 diye yazmış aslında Max yükseklik 66 falan galiba sen kuklanıcı olarak daha iyi bilirsin bu genel olarak yüksekliği rahatsız edecek derecede mi

Screenshot_2025-02-18-01-04-30-433_com.android.chrome-edit.jpg

Son düzenleme:

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
O yüzden göndermişlerdir işte görselde olan şey gelmemişse o zaman yollarlar itiraz edersinde amazondaki gibi olursa sıkıntı
Yani amazondan yana sorun yok ama ürün farklı ayak olarak

Yani galiba alçak biraz evet çünkü diğer modellere göre Max kolaçk yüksekliğide aynı şekilde düşük 74cm olması lazımken 66.5 miş galiba Max kolçak yüksekliği

Minimum kolçak yüksekliği 66 diye yazmış aslında Max yükseklik 66 falan galiba sen kuklanıcı olarak daha iyi bilirsin bu genel olarak yüksekliği rahatsız edecek derecede mi

Alıntıyı görüntüle
Valla hocam bana göre değil koltugu en yüksekte kullanıyorum fakat kolçakları ben genelde alçakta kullanıyorum

Top Bottom