Arama sonuçları: *

1. MonteCapz

İlk defa bozuk tonbalığı denk geldi işte böyle görünüyor

Şifa şifa bişi olmaz 😋
  2. MonteCapz

40 gün namaz kabul olur mu?

Alkol vücuttan 40 gün atılmıyor bu sebeple kabul olmaz diye bir söylenti var ancak bilimsel olarak baktığınızda en fazla 1-2 gün içerisinde hatta genel olarak 1 günde tamamen vücuttan atılıyor.
  3. MonteCapz

Cs2 nin mantığını anlamadım sorum var

Seçkini zaten yukarıda açıklamışlar. Almaya değer mi dersen bence değer. Kasa düşürmek çok büyük avantaj.
  4. MonteCapz

Hangi Dine İnanıyorsunuz Neden İnanıyorsunuz

Elhamdülillah müslümanım.
  5. MonteCapz

qcy t13 mü anker soundcore r50i mi?

R50i her türlü
  6. MonteCapz

30 Bin liraya en iyi telefon

Hocam s23 daha mantıklı olmaz mı. Özellikle işlemci açısından optimizasyon sıkıntıları varmış s24 fe’nin. 1739854766 Bu arada bütçeyi 3k aşıyor s23 ancak bence değer.
  7. MonteCapz

🔥İndirim PSN PLUS 12 AY ÜYELİK İNDİRİMİ

Benim ps4 slim çok az kullanıldı yani sıfır desem yeridir bu sebeple emin değilim benim. Onun yerine hor kullanılmış ps5 almak istemem. Cihazın kendisini zaten pek hor kullanamaz ama kolu sağa sola vuran falan çok var. Eğer ps4 ü bitirirlerse yeni oyunları oynayamam değil mi? Sıkıntı sadece bu...
  8. MonteCapz

🔥İndirim PSN PLUS 12 AY ÜYELİK İNDİRİMİ

Okutsak mı ps4 slim i acaba yoksa bişi fark eder mi?
  9. MonteCapz

BU HANGİ BÖCEK TÜRÜ NEDİR

Redditte r/bugs a sor orada harbi çok bilgili kişiler var.
  10. MonteCapz

Cs2 KASA AÇMAK İÇİN SİTE ÖNERİSİ VERİRMİSİNİZ

Bana sorarsan bu sitelere boşuna para kaptırma hepsi yayıncılara sponsor olup şansları arttırılmış hesaplar veriyor. Bende bir ara niyetliydim ancak bu siteleri kullananları dinleyince vaz geçtim. Yinede açıcam dersen sen bilirsin ancak bana sorarsan boşuna para kaptırma şansın zaten çok çok...
  11. MonteCapz

GALATASARAY NEDEN ŞİKE YAPIYOR ?

Bende bir fenerbahçeliyim ancak forumda böyle bir konu açarak nereye varmaya çalışıyorsun ki? Ne olsun galatasaraylılar aaa evet biz şike yapıyoruz siz 10 senedir bu sebeple şampiyon olamıyorsunuz, özür dileriz mi desinler? Aynısını bir galatasaraylı yapsa, fenerbahçe neden şike yapıyor diye...
  12. MonteCapz

Açtığım konu nasıl silinir?

Silemezsin
  13. MonteCapz

1.5 milyon TL'ye SUV araç önerisi

Ben kesinlikle chery / togg almazdım. Bu bütçeye t-roc yapıştır geç derim. O olmazsa tucson da uyar.
  14. MonteCapz

1 Milyon 200 Bin TL araba önerisi.

Hem genç işi olsun hem yeni olsun hem de bu bütçeye olsun diyince seçenekler kısıtlanıyor ancak super b bakabilirsin. Kilometresi yüksek olacaktır ama bunuda göze alman gerekiyor. Normalde corolla önerecektim kafan rahat olurdu ancak yukarıda istemediğini belirtmişsin. Diğer arkadaşların dediği...
  15. MonteCapz

1.150.000 TL ile araba

Super b iyi ancak dediğim gibi daha düşük km li alsan daha iyi olur. F30 lar genelde hasar kayıtlı oluyor zaten. Bir kaç yıl içerisinde satmayı düşünmüyorsan düşük km li araçlara bakman daha iyi olur.
  16. MonteCapz

1.150.000 TL ile araba

Aile aracı dediğin için temiz t-roc olabilir. Sedan olsun kesin diyorsan masrafsız olması için corolla bakabilirsin. Bu bütçedeki passat, a4 veya f30 falan sana masraf çıkartabilirler. Büyük ihtimal hem km yüksek olacak hem de daha yaşlı olacak.
  17. MonteCapz

Hangi iphone daha mantıklı

Peki sence yasa değişir mi risk almaya değer mi? Ben ip15 alirsam en az 5 yıl kullanırım ama bu süreçte kanun degisebilir mi? Ülkede ne olacağı da belli değil ki.
  18. MonteCapz

Öneri S24 Ultra YD (Server Kayıt)

Kaça aldın, piyasası kaç?
  19. MonteCapz

Keko müzikleri dinlediğime inanamıyorum

Aman hocam ilerisine gitmeyin bu çukura düşen kurtulamıyo
  20. MonteCapz

Keko müzikleri dinlediğime inanamıyorum

Maalesef bu duyguyu tadacaksın. Bu cıstak popüler olduğu zaman millet bunu niye dinliyo diyodum ama o kadar çok duydum ki şuan play-listimde var. Ancak şükürler olsun lcbel c5 falan yok. O kadar olmaz umarım :ROFLMAO: eğer bir gün play-listimte şu havhav ı görürseniz lütfen müdahale edin.
Top Bottom