Neler Yeni

🔥İndirim PSN PLUS 12 AY ÜYELİK İNDİRİMİ

MonteCapz

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
Asil
Valla okutup yerine temiz 2. El ps5 alırsan mükemmel olur. Bende jb li yani kırık 1 tb ps4 pro vardı ps5 2. Nesil fat dijital ile takas ettim 4k da nakit verdim. Ama cihaz bana 8k ya gelmişti. 12k ya almış oldum ps5 i böyle bir şey bile yapabilirsin.
Benim ps4 slim çok az kullanıldı yani sıfır desem yeridir bu sebeple emin değilim benim. Onun yerine hor kullanılmış ps5 almak istemem. Cihazın kendisini zaten pek hor kullanamaz ama kolu sağa sola vuran falan çok var. Eğer ps4 ü bitirirlerse yeni oyunları oynayamam değil mi? Sıkıntı sadece bu sanırım.

ezioOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
veysel
Alıp kardeşlik yaparak hesabı paylaşsam yıllık 800-900 e gelecek ama en az 3-4 aydır PS5 i açmıyorum değer mi emin olamadım...

burhan001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Burhan Çakar
extra üyeliğim ayın 21inde bitiyor, o bitince üye olsam geçerli olur mu

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Y K
Benim ps4 slim çok az kullanıldı yani sıfır desem yeridir bu sebeple emin değilim benim. Onun yerine hor kullanılmış ps5 almak istemem. Cihazın kendisini zaten pek hor kullanamaz ama kolu sağa sola vuran falan çok var. Eğer ps4 ü bitirirlerse yeni oyunları oynayamam değil mi? Sıkıntı sadece bu sanırım.

yani yeni oyun çıkmamaya başlar, eski oyunları da ücretsiz vermeyeceklermiş demek ki, sağlam cihaz denk getirirsiniz iyi araştırın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,779
Üyeler
168,351
Son üye
necdozty
Top Bottom