Neler Yeni

❌İndirim Bitti! PSN PLUS 12 AY ÜYELİK İNDİRİMİ

Valla okutup yerine temiz 2. El ps5 alırsan mükemmel olur. Bende jb li yani kırık 1 tb ps4 pro vardı ps5 2. Nesil fat dijital ile takas ettim 4k da nakit verdim. Ama cihaz bana 8k ya gelmişti. 12k ya almış oldum ps5 i böyle bir şey bile yapabilirsin.
Benim ps4 slim çok az kullanıldı yani sıfır desem yeridir bu sebeple emin değilim benim. Onun yerine hor kullanılmış ps5 almak istemem. Cihazın kendisini zaten pek hor kullanamaz ama kolu sağa sola vuran falan çok var. Eğer ps4 ü bitirirlerse yeni oyunları oynayamam değil mi? Sıkıntı sadece bu sanırım.

Alıp kardeşlik yaparak hesabı paylaşsam yıllık 800-900 e gelecek ama en az 3-4 aydır PS5 i açmıyorum değer mi emin olamadım...

Benim ps4 slim çok az kullanıldı yani sıfır desem yeridir bu sebeple emin değilim benim. Onun yerine hor kullanılmış ps5 almak istemem. Cihazın kendisini zaten pek hor kullanamaz ama kolu sağa sola vuran falan çok var. Eğer ps4 ü bitirirlerse yeni oyunları oynayamam değil mi? Sıkıntı sadece bu sanırım.

yani yeni oyun çıkmamaya başlar, eski oyunları da ücretsiz vermeyeceklermiş demek ki, sağlam cihaz denk getirirsiniz iyi araştırın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,630
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri