Arkadaşlar Haylou GT1 Plus aldım ve açtığımda 2 kulaklık birbirine bağlanmıyor. Telefon ile bluetooth bağlantısı yapacağım zaman iki tane gözüküyor. Bağlandığımda ses sadece birinden geliyor, ne yapmalıyım?
Arkadaşlar flashdan solidwork adında bir uygulamanın crack halini aldım ve içinde virüs olmadığına eminim, bilgisayar crack olduğundan dolayı böyle bir virüs uyarısı vermiş olabilir mi?
@NoThiNgMaN inceleme için teşekkürler, güzel olmuş aklımdaki çoğu sorunun cevabı var. Bende sipariş vermiştim bugün geldi, eğer paylaşabilirsen mikrofon ve eğer valorant tarzı fps oyunu onuyorsan güzel bir ses ayarı paylaşabilir misin?
Monster Pusat Gaming Mousepad (X Large) alacağım (Fiyat 70tl) ama biraz kararsız kaldım çünkü daha önce hiç monster mouse pad veya ekipman kullanmadım önerebileceğiniz bir mouse pad var mı.
Birde logitech G502 alacağım sizin başka mouse öneriniz var mı?
Cevapladığınız için teşekkürler büyük ihtimal ile deluxe alacağım fazla karakter iyidir zaten arada 9 tl fark var.
1625149209
Oyunu biliyorum ve bencede zor ama alışırsın sonuçta ilk defa oynuyorsun ama aim kötüyse bilemem :)
Arkadaşlar malum Steam Yaz indirimleri başladı ve bende Rainbow Six Seige alacağım sizce normalini mi almalıyım yokse Deluxe Edition mı?
Deluxe Edition ve Normal oyun arasında nasıl bir fark var. Bilen biri yazabilirse sevinirim.