teşekkürler. bana geldiğinde buradan yazsam ne kurmam nasıl ayarlar yapmam konusunda yardımcı olur musunuz?kesinlikle.
@NoThiNgMaN inceleme için teşekkürler, güzel olmuş aklımdaki çoğu sorunun cevabı var. Bende sipariş vermiştim bugün geldi, eğer paylaşabilirsen mikrofon ve eğer valorant tarzı fps oyunu onuyorsan güzel bir ses ayarı paylaşabilir misin?olurum, hatta sana en iyi mikrofon ayarınıda atarım.
En kaliteli mikrofon ayarı nın bu olduğu düşünüyorum. Valorant için normal ses ayarı için g hub üzerinden profil indirme kısmından Valorant yazıp ilk çıkanı indirebilirsin.@NoThiNgMaN inceleme için teşekkürler, güzel olmuş aklımdaki çoğu sorunun cevabı var. Bende sipariş vermiştim bugün geldi, eğer paylaşabilirsen mikrofon ve eğer valorant tarzı fps oyunu onuyorsan güzel bir ses ayarı paylaşabilir misin?
Teşekkürler.En kaliteli mikrofon ayarı nın bu olduğu düşünüyorum. Valorant için normal ses ayarı için g hub üzerinden profil indirme kısmından Valorant yazıp ilk çıkanı indirebilirsin.
Bu ayarlara nasıl giriliyor . Ben bir ayar indirdim ama gözükmüyor Ghub uygulamasında bir çözümü var mı? @NoThiNgMaNEn kaliteli mikrofon ayarı nın bu olduğu düşünüyorum. Valorant için normal ses ayarı için g hub üzerinden profil indirme kısmından Valorant yazıp ilk çıkanı indirebilirsin.
G hub programına hesap ile giriş yapıp açıklama yerine açıklama yazmayı dene.Bu ayarlara nasıl giriliyor . Ben bir ayar indirdim ama gözükmüyor Ghub uygulamasında bir çözümü var mı? @NoThiNgMaN
Kuzenim her 6 ay da bir dubai ye gidiyor. Gelirken yanına alıyor ama vergi alınmaması için farklı kartona koyuyor, şahsi eşya gibi gözüksün diye. Ama bir ürün olunca bir şey olmuyor zaten.Hocam neredeyse yarı fiyatına almışsınız hala bu şekilde alınabiliyor mu Gümrüğüdür vs.vs. toplam ne kadara denk geliyor? Veya farklı ürünlerde bu şekilde yarı fiyatına alınabilir mi?
Kuzenim her 6 ay da bir dubai ye gidiyor. Gelirken yanına alıyor ama vergi alınmaması için farklı kartona koyuyor, şahsi eşya gibi gözüksün diye. Ama bir ürün olunca bir şey olmuyor zaten.
Eline sağlık johny adam.Herkese merhaba, bu konumda Logitech g pro x adlı oyuncu kulaklığının incelemesini yapacağız, bu benim i