Valla işlemci soğutucum 1000rpmde çalışıyorsa bitfenixinkiler 800 rpm falan mı çalışıyor diye bi arada bıraktı açıkcası baya yavaş gözüküyor gözüme
ondan...
MG953 850w bronze kasa var elimde bitfenixin, kasa fanlarının hızlarını artırmanın bir yolu var mı acaba A620Pro wifi anakart var Armoury cratede fanlar gri...
Hocam AOCun XE ve XNE modelleri arasındaki 600 tl fark ips panel için değer mi sizce, bütcemin sınırı 8k civarıydı XEdeki indirim de bitmiş XNE alabilirim...
arada bi ekran git gel yapıp duruyor sebebi HDMI kablom mu yoksa laptopun (1650ti) ekran kartının max refresh ratei mi emin değilim kablo 10 yıllık fazeonu...
valla kendiliğinden geri 144e çıktı garip bi şekilde, hdmi kablom en az 10 yıllık muhtemelen onunla alakalı olabilir display porta geçeceğim kasam gelince
Fazeonun x27f181qs Monitörünü aldım, Monitörü birkaç saattir kullanıyorum. Ekran kartım şuan 2kda sadece 144hzye kadar destekliyor. Az önce monitörün tüm...
Birinde itopyanın sayfasında radyatore 240mm diğerine 120mm yazmıs da kafa karıstırdı bana da aynı geldi bi emin olayım dedim, sepette indirim var gözüküyro...