Arama sonuçları: *

• Users: karberion
  • Content: İkinci el ilanları, Classifieds comments, Classifieds items, Classifieds questions, Classifieds question replies
  • Order by date
  1. Black Desert X Crimson Desert Hediye Kodu

Satılık Black Desert X Crimson Desert Hediye Kodu

Crimson Desert ön sipariş ile gelen Black Desert Online için MENA/TÜRKİYE Steam kodudur. Oyun içi, websayfası, mobil app'de kupon kullan menüsünden kullanılabiliyor. Aynı hesapta birden fazla kod kullanımı mümkün değildir. 2 adet mevcuttur. Adet fiyatı 500 TL'dir. Ödeme sonrası kod...
    500.00 TRY
  2. MSI RTX 4060 Ventus 2X Black
    Satılmış

Satılık Nvidia MSI RTX 4060 Ventus 2X Black

Subat 2025 tarihlidir. 2027 yılına kadar garantisi var. KFG tamdir. Kutu iceriginde statik poseti ve pcie slot koruma plastigi mevcuttur. Urunde ve kutusunda kozmetik olarak bir kusur yoktur. e-faturasini mail ya da istenilen sekilde teslim edecegim. Kargo ucreti dahil fiyattir. Sadece nakit...
    10,500.00 TRY
  3. Enermax Revolution D.F. X PCIe kablo (1200-1350-1650W)
    Closed

Alınır Enermax Revolution D.F. X PCIe kablo (1200-1350-1650W)

Enermax Revolution D.F. X 1200W Enermax Revolution D.F. X 1350W Enermax Revolution D.F. X 1650W psularından birini almış ve 1 adet bölünmeyen tekli pcie kablosuna ihtiyacı olmayan birisini arıyorum. Ücreti mukabilinde satın almak istiyorum.
  4. DeepCool PK550D 550W 80+ Bronze Tier C PSU
    Satılmış

Satılık DeepCool PK550D 550W 80+ Bronze Tier C PSU

Mart 2023 tarihinde alındı. Garantisi ve kutusu mevcut değildir. Güvenli şekilde gitmesi için fotoğraflarda görüldüğü gibi paketledim. 4 adet vida, güç kablosu ve kabloları sarılmış bir şekilde paketlendi. Pazarlık mevcuttur. Orta sesle çalışmaktadır. Boştayken bir süre sonra fanı...
    1,100.00 TRY
  5. Asus Prime B450M-K II
    Satılmış

Satılık AMD Asus Prime B450M-K II

Mart 2023 tarihinde alındı, garantisi bitti. Fotoğraflarda görüldüğü gibidir. M2 ssd slotuna bağlayan plastik aparatı takılıdır. Sata kabloları yoktur. e-faturası ve kutusu mevcuttur. Kutu içerisinde kendi kitapçığı vardır. Ekleme: Forumda sattığım PSU ile birlikte alınırsa ciddi indirim...
    1,900.00 TRY
Geri