Arama sonuçları: *

• Users: canokyay
  • Content: İkinci el ilanları, Classifieds comments, Classifieds items, Classifieds questions, Classifieds question replies
  • Order by date
  1. SIFIR MADLIONS MAD60HE Klavye Manyetik Switch

Satılık SIFIR MADLIONS MAD60HE Klavye Manyetik Switch

Sadece denemek için kutusu açıldı ingilizce tuş dizilimine sahip olduğu için alışamadım, Tuş basım hissi ve genel kalite olarak üst seviye bir ürün, hevesle almıştım alışamadım yanında yurtdışından özel getirilmiş farklı desende askı aparatı da mevcut.
    2,900.00 TRY
  2. ESR iPhone Air Çok Kaliteli Ekran Koruyucu

Satılık ESR iPhone Air Çok Kaliteli Ekran Koruyucu

iPhone Air almayı düşündüğüm için Amazon Yurtdışından yüksek fiyata bu ürünü satın almıştım. Farklı bir model satın aldığım için satıyorum. Içinde kurulum kiti ile birlikte 3 adet koruyucu mevcut. Çok kaliteli bir ürün, zaten markayı bilenler vardır ABD gibi ülkelerde çok populer başka yerde...
    799.00 TRY
  3. Sıfır Gibi MSI 24" FHD IPS 180Hz Monitör

Satılık Sıfır Gibi MSI 24" FHD IPS 180Hz Monitör

Ürün Sadece 2. Monitör Olarak Kullanıldı. IPS Panel ve 180Hz Gayet Güzel Bir Monitör, Kutusu Köpükleri Her Şeyi Duruyor Sağlam Şekilde Paketlenip Yollanacaktır Sıfırdan Farksızdır
    4,900.00 TRY
  4. canokyay

Alınır AMD Ryzen 5 5600 veya 5600G Arıyorum

Uygun fiyatlı pinleri sağlam sorunsuz 5600 veya 5600G arıyorum Dolap veya Param Güvende gibi sistemi olan bir yerden güvenli şekilde alabilirim R5 5600 tercih ediyorum ama çok uygun fiyatlı olursa R5 5500 de alabilirim
Geri