Ürün MediaMarkt’tan alındı, faturası var, 5 tane kordon hediye, Garantisi 2026’nın ilk ayına kadar vardı, satın aldığım mağaza poşetine kadar duruyor...
iPhone Kullanıyorum
1789572406
Mouse’umdan Memnunum, Yeni Sayılır, Zaten Yeni Mouse’a Biraz Zor Alıştım Değiştirmeyi Düşünmüyorum, Bundan Önceki Deathadder...
600 - 2600₺ Arası Alabileceğim Bir Ürün Önerebilir Misiniz ? Xiaomi’nin Ince Silikon Karbon Magsafe Powerbankını Alacaktım Ama iPhone’ları Yavaş Şarj Ettiği...
Satıcı Bu Gün Alıcam, Yarın Alıcam Dedi Oyaladı Şubeye Geri Döndü, Ben De En Son Sinirlenip Ben Paramı Alırım Senin Ürünün Kaybolur Tarzı Konuşunca Gidip...
O iş sıkıntı kutulara ekstra bagaj için çok yüksek ücretler ödersin en iyisi sistemini sat oradan yeni sistem topla veya mesela ekran kartın iyiyse sadece...
Al Apple’ın Satış Politikası, Yeni Pro Çıkınca Eskiler Pro Modeller Satıştan Kaldırılır 1 Hafta Içinde Sadece Pazaryerlerindeki Bazı Satıcılarda Stok Kalır...
Ben HB den 17 Pro Max aldım kamera camında toz çıktı baya bi uğraştım yorumlarda da birsürü kişi çizik lekeli veya başka sorunlarla geldiğini yazmış
Apple...
Ben de 4. Sınıftan Beri Lens Kullanıyorum Şu An 25 Yaşındayım Lens Tak Çıkar Çok Eziyet Oluyor Daha Rahat Oluyor Diye Yıllardır Günlük Lens Kullanıyordum O...
Letgo’da Apple Watch’ım Için Orjinal Neredeyse Kullanılmamış Bir Kordon Beğendim Satıcı 10 - 15 Kez Takıldığını Temiz Olduğunu Söylüyor Kutusu Vs. Var...
Arkadaşlar merhaba.
Bilenler vardı beklediğim izlediğim bir monitördü. n11 gece indiriminde 58000tlgibi bir fiyata aldım.
Bugün seyahatten döndüm ve...