ROG lar Performans olarak da iyi, Malzeme kalitesi derken kronik sorunları olmaması da önemli, mesela bazı modellerde hall sensör arızası oluyor ekran gidip...
Deneyecektim fakat konuda yazdım ya, ekran kartına takacağım o kablo yok kasanın içinde. Siz görebiliyor musunuz?
1786101029
Fotoğrafta yine düzgün çıkmış...
Samsuna kargo ile gönderebilirim,
Zaten Kasa Işlemci Ekran Kartı Gibi önemli parçaların çoğu Sıfır olarak alındı bir sıkıntı yaşamazsınız.
Sistemin içine...
Merhaba,
ABD den ülkemize taşınan kuzenımın telefonunda operator kılıdı var . orda sorunsuz kullanıyormus cıft e sımlı telefon orda ıkıncı el almıs fakat...
Sim kartlı modeller için gevey diye bir şey var sim kart girişinin içine takılıyor operatör kilidini kaldırıyor ama e-sim li modellerde bir çözüm oluyor mu...
Bir Problem yaşamadım Memnunum, önceki Monitörüm IPS olmasına rağmen Bunda Renkler daha doğru, Siyahlar daha siyah gibi geldi bana öncekinde daha gri...
Babama Ryzen 7 5700 ve Gigabyte Windforce RTX 5060 lı bir hazır sistem aldım kendisi World Of Tanks Oynuyor.
Oyunu Alt Tab a alıp uzun süre kullanmayıp...
26.399₺, Istanbulda Değlim Kargo Ile Gönderenbilirim, Istediğiniz Testleri Yaparken Videoya Çekip Atabilirim Zaten Sistem Sorunsuz Ekran Kartı, Işlemci Vb...
Batarya Değişimini zaten Yetkili Serviste yaptıracaksanız Ekranda yada sokette farklı sorunlar varsa onları değişmeden sadece Bataryayı değiştirmez, Batarya...