Ürünün Orjinalliği konusunda bir sıkıntı yok ANC ve diğer özellikleri kusursuz çalışıyor, zaten kulaklığı telefona bağlamadan önce Seri No su aktif değildi...
Istanbulda olsam Apple ın sisteminden Randevu oluşturup Zorlu’ya götürürdüm orada zaten mutlaka ilgilenirler, Yaşadığım şehirde Başarı diye bi yetkili...
Bende kapakla kasa arası değil kapağın iç kısmının birleşim yeri, o çok önemli değil de kapanma sesi cidden sinirimi bozuyor kalitesiz hissettiriyor, kaç...
Hafif olması iyi, ama kapağı kapantınca baya içi boş kalitesiz plastik sesi geliyor özellikle kutu boşken kapatınca daha da belli oluyor bu durum ciddi...
Ben aldığımda TUF Olmayanı yoktu, iyi bir fiyata almıştım, üzerindeki taşıma askıları felan güzel duruyor TUF olmayanında onlar yok sanırım.
Biraz daha...
o tarz kasalardan daha küçük kasalar istiyorum hocam. mini pc ilerde yapmayı düünüyorum fakat şuanlık bu atılanlar gibi istiyorum. şansımı bi 3d baskıda...
Benim de hep mini PC yapma gibi bir hayalim vardı, elime bir mtx anakart geçti buradan da biri önerdi Game Master GM-X1 diye bir kasa aldım kuponla 1200₺...
Önceden Rog’un en üst seviye laptopunu kullanıyordum onda bile birsürü problem yaşadım (yazılımsal ısı vb.)
Bence donanımsal olarak güçlü ama taşınabilir...
Önceden Rog’un en üst seviye laptopunu kullanıyordum onda bile birsürü problem yaşadım (yazılımsal ısı vb.)
Bence donanımsal olarak güçlü ama taşınabilir...