17 önerebilirim bütce varsa 17 Pro da olabilir,
17 Serisindeki Ekrandaki 3000nit Parlaklık Olayı Sadece Ekranın Max Ulaşabileceği Parlaklık Değil Düşük...
Kartın mining geçmişi olduğunu anlayamazsın, 100 power limitte sorun yaşatmasın ve vulkanmemtest'i geçsin yeter. Ek olarak da Battlefield testi isteyebilirsin.
Param güvende tam olarak nasıl oluyor bilmediğim için soruyorum, havuz sistemi olup sen onaylayana kadar para satıcıya gitmiyor mu ? veya kaç gün iade...
Yıllar önce 2021 gibi kargo ile 2. El RX580 almıştım, elimde hazırda sistem olmadığı için test edememiştim iade süresi geçmişti, kart mining bioslu soket...
Aslında bir yakınımın sisteminde sanırım Ryzen 7 5700 var o işlemci nasıldır ? R5 5500 veya 5600 e göre iyi midir ?
R5 5500 alıp sıkıntı yaşarsam ilerde...
Zaten ana sistemimde 7800x3D + 5070 kullanıyorum bunu 2. Sistem olarak başka yerde kullanmak için topluyorum, belki de satarım belli olmaz o yüzden fazla...
Youtube da cs2 vulcan ile fps testlerini izledim fps ler iyi gibiydi vulcan ayarını tam olarak nasıl açabilirim kartın kendi yazılımı içinden açılabilir mi ?
Hocam, işlemci olarak 2.el 7500f veya 5600 bakın. Ekran kartı olarak sıfır b580'i bir deneyin derim. En kötü iade edersiniz. Bazı kişiler kartın sorunsuz ve...