Bu Gün Apple Watch Ultra Satın Aldım, Aldığım Yerde Sadece Small Alpine Loop Kordonlu Olarak Stokta Vardı, Güvendiğim Bir Platform Olduğu Için ve Sorun...
Bu cümleden Bozuk olduğu anlamını nasıl çıkardınız Birsürü Kişi Konu Açtı Param Güvende Satıcıyı Korumuyor Içine Farklı Ürün Koyup Iade Ediyorlar Diye o...
Kargo kodunu nasıl oluşturdunuz ? farklı ilan açıp mı yoksa direkt adresi şubeye verip de kargolayabiliyor muyuz
1787913143
Yani biraz yüksek yazdım ama...
Forumda ilan açtım da ilgilenen olmadı ilan geri sayfalarda kaldı,
Letgo’yu bayadır kullanmıyordum baktım ilan açmak için ücret istedi, Sahibinden’i de...
Sistemimdeki Kit Halindeki Ramlerden Birini Tek Slot 16GB Olacak Şekilde Satmaya Karar Verdim.
Model: GSkill Trident Z5 Neo RGB 16GB DDR5 6000Mhz
EFT...
GSkill Trident Z5 Neo RGB, Kit Halinde Aldığım Ramlerin Bir Tanesini 16GB Tek Slot Olacak Şekilde Satıyorum, Sıfır Sayılır Sayılı Kez Kullanıldı.
Zaten...
Hayatımda ik kez pc toplıyıcam bütçem en fazla 60k ve parçaları tek yerden almayı istiyorum kendimin topladığı sistem parçalarının resimlerini koydum sizce...
Dolapta Keyfi Iade Edemiyorsun Diye Biliyorum Ürünün Satıcının Belirttiğinden Farklı Çıkması Lazım
Mesela Sahte Ürün Gelirse Dolap Satıcıdan Orjinalliğini...