• canokyay
      canokyay, Airpods Pro 3 Kulaklığım Normal mi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ürünün Orjinalliği konusunda bir sıkıntı yok ANC ve diğer özellikleri kusursuz çalışıyor, zaten kulaklığı telefona bağlamadan önce Seri No su aktif değildi...
    • canokyay
      Istanbulda olsam Apple ın sisteminden Randevu oluşturup Zorlu’ya götürürdüm orada zaten mutlaka ilgilenirler, Yaşadığım şehirde Başarı diye bi yetkili...
    • canokyay
      hocam üründe belki kusur vardır sizde zorlu centera götürün istanbuldaysanız gürgençler falan airpodsta çok ilgilenemiyorlar
    • canokyay
      Bende kapakla kasa arası değil kapağın iç kısmının birleşim yeri, o çok önemli değil de kapanma sesi cidden sinirimi bozuyor kalitesiz hissettiriyor, kaç...
    • canokyay
      Hafif olması iyi, ama kapağı kapantınca baya içi boş kalitesiz plastik sesi geliyor özellikle kutu boşken kapatınca daha da belli oluyor bu durum ciddi...
    • canokyay
      canokyay, Woyax Batarya Kasma Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hangi ürününü aldınız, ayarlarda orjinal olarak mı ikinci el olarak mı gözüküyor farklı çeşitleri var sanırım
    • canokyay
      Hocam şimdilik günü kurtarıyor. Isınma kasma gibi sorunu yok. İlk günki gibi oldu cihaz
    • canokyay
      canokyay, Masaüstü Sistem İçin Kasa Seçimi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ben aldığımda TUF Olmayanı yoktu, iyi bir fiyata almıştım, üzerindeki taşıma askıları felan güzel duruyor TUF olmayanında onlar yok sanırım. Biraz daha...
    • canokyay
      canokyay, Masaüstü Sistem İçin Kasa Seçimi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bulabilirsen Tuf GT502 Horizon alabilirsin fiyatı biraz yüksek ama baya kaliteli kasa sistemimde kullanıyorum.
    • canokyay
      o tarz kasalardan daha küçük kasalar istiyorum hocam. mini pc ilerde yapmayı düünüyorum fakat şuanlık bu atılanlar gibi istiyorum. şansımı bi 3d baskıda...
    • canokyay
      canokyay, Mini PC mi Laptopmu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Benim de hep mini PC yapma gibi bir hayalim vardı, elime bir mtx anakart geçti buradan da biri önerdi Game Master GM-X1 diye bir kasa aldım kuponla 1200₺...
    • canokyay
      Önceden Rog’un en üst seviye laptopunu kullanıyordum onda bile birsürü problem yaşadım (yazılımsal ısı vb.) Bence donanımsal olarak güçlü ama taşınabilir...
    • canokyay
      Önceden Rog’un en üst seviye laptopunu kullanıyordum onda bile birsürü problem yaşadım (yazılımsal ısı vb.) Bence donanımsal olarak güçlü ama taşınabilir...
    • canokyay
      Pro 2 de durum nasıldı
    • canokyay
      Sıkıntı menteşede değil sanki kapağın içinde olması gereken sesin düzgün çıkmasını sağlayan ağırlıklarla ilgili
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,607
Üyeler
198,350
Son üye
yusuf hız