canokyay isimli üyenin son içerikleri

1. canokyay

Yardım Amazon İademin Boş Olduğunu İddia Ediyor

Faturadan veya kutunun arkasından cihazın imei numaralarını al yasal süreç başlat
  2. canokyay

Öneri Apple Watch Ultra 3 Kordon Tavsiyesi ?

Bu Gün Apple Watch Ultra Satın Aldım, Aldığım Yerde Sadece Small Alpine Loop Kordonlu Olarak Stokta Vardı, Güvendiğim Bir Platform Olduğu Için ve Sorun Yaşamamak Adına Kordonu Önemsemeyip Satın Aldım. Ve Kutudan Çıkan Small Kordon Biraz Küçük Geldi. Apple’daki Kordon Fiyatları Biraz Yüksek...
  3. canokyay

Öneri 16gb Ddr5 Ram’İmi Hangi Platformda Satabilirim ?

Bu cümleden Bozuk olduğu anlamını nasıl çıkardınız Birsürü Kişi Konu Açtı Param Güvende Satıcıyı Korumuyor Içine Farklı Ürün Koyup Iade Ediyorlar Diye o Yüzden Riske Girmek Istemiyorum Ayrıca Ürün Yeni Kutusu Faturası Garantisi Her Şeyi Duruyor
  4. canokyay

Kargo kodunu nasıl oluşturdunuz ? farklı ilan açıp mı yoksa direkt adresi şubeye verip de kargolayabiliyor muyuz 1787913143 Yani biraz yüksek yazdım ama zaten normal O özelliklerde herhangi bir ddr5 ram 14.000₺ civarında
  5. canokyay

Forumda ilan açtım da ilgilenen olmadı ilan geri sayfalarda kaldı, Letgo’yu bayadır kullanmıyordum baktım ilan açmak için ücret istedi, Sahibinden’i de hiç kullanmadım orada nasıl direkt ilan açıp ödemeyi EFT ile alabilir miyim?
  6. canokyay

Sistemimdeki Kit Halindeki Ramlerden Birini Tek Slot 16GB Olacak Şekilde Satmaya Karar Verdim. Model: GSkill Trident Z5 Neo RGB 16GB DDR5 6000Mhz EFT Sonrası Kargo Şeklinde Yüksek Komisyon Ödemeden ve Iade Riski Olamadan Güvenli Şekilde Nerede Satabilirim ? Önerilerinizi Bekliyorum Teşekkürler.
  7. canokyay

16 GB Ram Arıyorum Ddr5

16.000₺ düşünüyorum
  8. canokyay

16 GB Ram Arıyorum Ddr5

2. El Kısmında İlan Açtım Inceleyebilirsiniz.
  9. canokyay

Dolap'tan 2. El Apple Watch Ultra 2 Alınır mı ?

Dolapta Keyfi Iade Edemiyorsun Diye Biliyorum Ürünün Satıcının Belirttiğinden Farklı Çıkması Lazım Mesela Sahte Ürün Gelirse Dolap Satıcıdan Orjinalliğini Kanıtlaması Için Fatura Istiyor Satıcı Fatura Olarak Herhangi Bir Şey Atarsa Senin Iadeni Kabul Etmiyor Bu Yüzden Endişeleniyorum. Ama...
  10. canokyay

Satıcının Yorumu Yok Ama Ürün Çok Temiz Duruyor Kordonu Bile Sıfır Duruyor Pil Sağlığı %99, Faturası Duruyor Apple Zorlu Center’dan Alınma.
  11. canokyay

16 GB Ram Arıyorum Ddr5

Elimde Gskill Trident Z5 Neo Expo Destekli 16GB 6000mhz Var Ilgileniyorsan Mesaj Atabilirsin
  12. canokyay

Yurtdışı Telefon Kullanma (Au Vatandaşı)

Şu an kullanmaya başladıysa zaten 4 Ayın sonunda Yılbaşı Olacak Yılbaşında Yeniden Açılacak, Açılınca Aynı Sim Yuvasından Kullanmaya devam edebilir Tekrar 120 Gün tanımlanır. O Süre De Dolunca 2. Sim Yuvasına Geçer Daha sonra da Edevlet den başvurup süreyi uzatır basit bir işlem zaten pasaport...
  13. canokyay

Yurtdışı Telefon Kullanma (Au Vatandaşı)

4 Ay 1. Imei 4 Ay 2. Imei Toplam 8 Ay Kullanabilir, Yılbaşında 2 Imeinin de kullanım hakkı tekrardan yenilenir kapandıysa tekrardan açılır yeniden her imei için 4 Ay kullanım hakkı tanımlanır. Şu An Yurtdışından Geldiğini Varsayarsak Aralığa Kadar 1. Imei yi 4 Ay Kullanabilir Sonra Yılbaşında...
  14. canokyay

Dolap Uygulamasında Uygun Fiyata 2. El Apple Watch Ultra 2 Buldum Satıcı Faturasının Olduğunu Apple Store'dan Alındığını Söylemiş, Ürün Iyi Durumda Neredeyse Hiç Kullanılmamış Pil Sağlığı Iyi Sizce Alınır Mı ? Platformda Çok Sahte Ürün Satıldığı ve Iade Süresinin 1 Gün Olması Suistimal...
  15. canokyay

Iphone 16 İçin Kılıf Satan Yerler

Elimde Eski iPhone 16 Cihazımdan Kalan Y.dışından Aldığım Kaliteli Bir Kılıf Var Mesaj Atın Gönderim
Geri