canokyay isimli üyenin son içerikleri

1. canokyay

Rgb Duvar Aksesuarı Alacağım Nasıl Senkron Çalıştırabilirim ?

Nasıl algılıyor anakarta mı bağlamam gerek yoksa wifi gibi bir şey ile mi bağlanıyor
  2. canokyay

Rgb Duvar Aksesuarı Alacağım Nasıl Senkron Çalıştırabilirim ?

Şu Şekilde RGB Duvar Aksesuarı satın almak istiyorum. Yabancı kanallarda ve videolarda görüdüğüm kadarıyla bir çok kişi PC deki RGB ler ile Bunları Senkron olarak çalıştırıyor MSI anakartımın Yazılımında da bu tarz RGB aksesuarlar için kısım var. Bu tarz bir Aksesuar alsam PC ile nasıl senkron...
  3. canokyay

Zoko Game İn Game Dream Kasa Alınır mı?

Soğutucunun modeli ne ?
  4. canokyay

🔥İndirim Dell Alienware Aw2725d 27” 1440p 280hz Qd - OLED Monitor 26.125 TL

Bana Pahalı geldi 15.000₺ civarına Aynısının 32 Inç 2K 180HZ Olanını almıştım
  5. canokyay

B650 Gaming X Ax V2 - B650 Eagle - B850m Force

7800x3D + 5070 li sistemimde MSI B650 Tomahawk Wifi kullanıyorum memnunum
  6. canokyay

❌İndirim Bitti! Hb Premium Özel! Apple Airpods Pro 3 Hepsipay İadesi ile 10.305 TL!

Benim kart limitim düşüktü mantıklı geldi aldığım ürün 13K civarıydı benden 15 çıkacak 12 ayda ödicem
  7. canokyay

❌İndirim Bitti! Hb Premium Özel! Apple Airpods Pro 3 Hepsipay İadesi ile 10.305 TL!

Ben de hepsipay ile 12 taksitle Pro 3 aldım bir dezavantajını gördünüz mü ? normalde bankalar limit arttırmazken hepsipay baya yüksek bi limit verdi.
  8. canokyay

30k Bilgisayar Önerisi

Elimde MSI G2412F 180HZ Monitör de mevcut
  9. canokyay

30k Bilgisayar Önerisi

Şu an sistemi komple satmayı düşünüyorum ilerde ayrı satmayı düşünürsem iletişime geçerim.
  10. canokyay

30k Bilgisayar Önerisi

Elimde Ram SSD Gibi bazı parçalar vardı zevk için çoğu parça sıfır olacak şekilde bir PC topladım Ekran Kartı olarak ARC B580 işinizi görürse sistemi 30K civarına satmayı düşünüyorum iletişime geçebilirsiniz.
  11. canokyay

Avrupa (Ce) ve Çin (Srrc) Modem Sinyal Gücü Farkı

Bir yakınım fuar için Çin’e gitti ben de Router isticektim sonra Çin sürümü olacağı için farklı sıkıntılar olur diye cesaret edemedim, TP-Link in TR’de satılan bir ürününü aldım Sorunumu Çözdü önce Mesh sistem düşünmüştüm ona bile gerek kalmadı. Eviniz çok büyük değilse TR’deki cihazlar da...
  12. canokyay

Yd iPhone 17 Pro Alınır mı

Japonya’ya gitme imkanınız varsa oradan almak en mantıklısı Japonya ABD’den sonra en ucuz iPhone’un satıldığı ülke, 4 Sene Yurtdışı 12 Pro Max kullandım o da Japonya cihazıydı Letgo’da birinden kapalı kutu olarak almıştım o zaman toplama cihazlar bu kadar yaygın değildi şu an dediğiniz gibi baya...
  13. canokyay

Yd iPhone 17 Pro Alınır mı

Japonya zaten ABD’den sonra iPhone’ların en ucuz satıldığı ülke, 4 Sene Yurtdışı 12 Pro Max kullandım Letgo’da birinden Kapalı Kutu olarak almıştım onun Model numarası da J/P ile bitiyordu yani Japonya cihazıydı ABD fiyatına yakın bir fiyata almıştım.
  14. canokyay

Tchibo 10kg Kahve Alana Kahve Makinası Hediye

Kapsül işi çok masraflı, ben çelik kapsül satın almıştım onu istediğim kahve ile doldurup o şekilde kullanıyordum ama onda da kapsülü her seferinde yıkayıp temizlemek zor en iyisi tam otomatik makineler
  15. canokyay

Sahibindende Bulduğum Değerlendirilebilecek Fırsat

Nasıl dolandırıldınız ? Param güvende alıcıyı koruyor ben de işlemci almıştım satıcı leş pislik içinde bir ürün gönderdi kenarlarına silikon gibi bir şey sıkmış direkt iade ettim paramı sorunsuz geri alabildim
Geri