Ürünün Orjinalliği konusunda bir sıkıntı yok ANC ve diğer özellikleri kusursuz çalışıyor, zaten kulaklığı telefona bağlamadan önce Seri No su aktif değildi ben bağladıktan sonra aktif oldu ve garantisi başladı kutudaki baskılar da olması gerektiği gibi.
Apple ile görüştüm yaşadığım şehirdeki...
Istanbulda olsam Apple ın sisteminden Randevu oluşturup Zorlu’ya götürürdüm orada zaten mutlaka ilgilenirler, Yaşadığım şehirde Başarı diye bi yetkili servis var ama derdimi anlatabilir miyim kapağın sesi farklı desem ne kadar ilgilenirler bilmiyorum, Apple Canlı desteği ile görüştüm direkt...
Bende kapakla kasa arası değil kapağın iç kısmının birleşim yeri, o çok önemli değil de kapanma sesi cidden sinirimi bozuyor kalitesiz hissettiriyor, kaç gündür youtube daki yabancı kanallardan izliyorum onlarda kapağın ses normal çıkıyor anlamadım
Hafif olması iyi, ama kapağı kapantınca baya içi boş kalitesiz plastik sesi geliyor özellikle kutu boşken kapatınca daha da belli oluyor bu durum ciddi canımı sıktı, yabancı kanallardan farklı videolar izleyip kapanma sesine baktım benimki gibi değil onlarda ses daha içi dolu gibi normal...
Ben aldığımda TUF Olmayanı yoktu, iyi bir fiyata almıştım, üzerindeki taşıma askıları felan güzel duruyor TUF olmayanında onlar yok sanırım.
Biraz daha ucuz olsun derseniz fansız versiyonları da var cidden kaliteli kasa.
Benim de hep mini PC yapma gibi bir hayalim vardı, elime bir mtx anakart geçti buradan da biri önerdi Game Master GM-X1 diye bir kasa aldım kuponla 1200₺ gibi bir fiyata geldi o kasaya sistemi topladım matx bakıyorsanız o kasayı değerlendirebilirsiniz ama daha küçük ITX tarzı bir şey...
Önceden Rog’un en üst seviye laptopunu kullanıyordum onda bile birsürü problem yaşadım (yazılımsal ısı vb.)
Bence donanımsal olarak güçlü ama taşınabilir bir mini pc toplayabilirsin.
Önceden Rog’un en üst seviye laptopunu kullanıyordum onda bile birsürü problem yaşadım (yazılımsal ısı vb.)
Bence donanımsal olarak güçlü ama taşınabilir bir mini pc toplayabilirsin.
Çok canımı sıktı gidip Apple’ın kendisinden ayrı şarj kutusu satın alasım var, acaba üretildiği yere göre veya seriye göre mi değişiyor benim bildiğim apple bu şekilde üretmez bildiğin içi boş gibi ses geliyor.