Arama sonuçları: *

1. canokyay

Uygun Fiyat iPhone Önerisi? (Çözüldü)

Pro Motion Ekran Önemli Değilse ve Bütceyi Aşmıyorsa Düz 16 Alabilirsin Güncel bir cihaz olduğu için, 15 ve Altı bence artık biraz eski kaldı daha güncel bir cihaz almakta fayda var, ama illa Bütce az 16e tek kameralı almam diyorsan 15 alınır mı bence kamera öncelikse alınabilir
  2. canokyay

7800x3d Full 70 Derece

Bende Oyun Oynarken Yük Altında Max 65 Dereceyi Görüyor, Soğutucu Deepcool Mystique 360
  3. canokyay

Yardım Selamlar Acil Yardıma İhtiyacım Var

ROG lar Performans olarak da iyi, Malzeme kalitesi derken kronik sorunları olmaması da önemli, mesela bazı modellerde hall sensör arızası oluyor ekran gidip geliyor veya menteşe problemi gibi sorunlar olabiliyor bilinen çok satab problemsiz modellere yönelmek daha mantıklı
  4. canokyay

Yardım Selamlar Acil Yardıma İhtiyacım Var

ROG Serisi bakabilirsin malzeme kalitesi olarak en iyisi ama biraz pahalı
  5. canokyay

Yardım Telefon Kendi Kendine Apple Müziği Açıyor

17pm kullanıyorum bende de bazen kulaklığı bağlayınca apple müziği açıyor bir çözümü var mı bilmiyorum
  6. canokyay

Lian Li O11 Dynamic Evo Kasaya Colorful Battlenx 5070ti Nasıl Takılır?

Soğutucu biraz yamuk duruyor sanki
  7. Ryzen 5 5500 Arc B580 Gaming PC

Reply to question by 'canokyay' on the classified ad 'Ryzen 5 5500 Arc B580 Gaming PC'

Samsuna kargo ile gönderebilirim, Zaten Kasa Işlemci Ekran Kartı Gibi önemli parçaların çoğu Sıfır olarak alındı bir sıkıntı yaşamazsınız. Sistemin içine Faturalarını da eklerim yada mail olarak atabilirim, letgo üzerinden daha önce hiç satış yapmadım ödemeyi EFT sonrası kargo şeklinde...
  8. canokyay

Apple iPhone Operator Kilidi Açılır mı ?

Sim kartlı modeller için gevey diye bir şey var sim kart girişinin içine takılıyor operatör kilidini kaldırıyor ama e-sim li modellerde bir çözüm oluyor mu bilmiyorum 1786015673 ikos tarzı bir cihaz alıp sim kartı ona takıp belki geçici olarak o şekilde kullanabilirsiniz
  9. canokyay

2k Monitör Tavsiyesi Lazım

Ben de başta öyle düşünüyordum ama şimdi alışınca diğerleri küçük geliyor büyük ekran iyidir
  10. canokyay

Bir Problem yaşamadım Memnunum, önceki Monitörüm IPS olmasına rağmen Bunda Renkler daha doğru, Siyahlar daha siyah gibi geldi bana öncekinde daha gri gibiydi. Boyut olarak da 24 Inç den geçtim 32 Inç büyük gelir mi diye düşünüyordum boyut olarak da bence 32 Inç iyi Ayarları için kendi yazılımı...
  11. canokyay

Ben Alienware’ın 2K 32 inç Modelini Tercih Ettim Memnunum
  12. canokyay

Yardım Gigabyte RTX 5060 Bazen Ekranda Çizgiler Çıkıyor Ne Yapabilirim

Babama Ryzen 7 5700 ve Gigabyte Windforce RTX 5060 lı bir hazır sistem aldım kendisi World Of Tanks Oynuyor. Oyunu Alt Tab a alıp uzun süre kullanmayıp sonra tekrar oyuna girdiğinde ekranda yatay beyaz çizgiler çıkıyor 10 - 15 Saniye Kalıyor Sonra Normale Dönüyor. Bu Durum PC yi Ilk aldığı...
  13. Ryzen 5 5500 Arc B580 Gaming PC

Reply to question by 'canokyay' on the classified ad 'Ryzen 5 5500 Arc B580 Gaming PC'

26.399₺, Istanbulda Değlim Kargo Ile Gönderenbilirim, Istediğiniz Testleri Yaparken Videoya Çekip Atabilirim Zaten Sistem Sorunsuz Ekran Kartı, Işlemci Vb. Çoğu Parça Sıfır.
  14. canokyay

Iphone 13 Batarya Değiştirmeli Miyim?

Batarya Değişimini zaten Yetkili Serviste yaptıracaksanız Ekranda yada sokette farklı sorunlar varsa onları değişmeden sadece Bataryayı değiştirmez, Batarya Değişimini yapmak için diğer sorunlu parçaların da orjinal parça ile değişimini zorunlu koşar
  15. canokyay

Iphone 13 Batarya Değiştirmeli Miyim?

Batarya değiştireceksen yan sanayi taktırma paraya kıy yetkili serviste orjinal taktır
  16. canokyay

Rog 5070 ile Sizce Bu Sistem Nasıl?

Güzel Sistem
  17. canokyay

Öneri Monitör Arkasına Ambilight Led Yapımı (Asus Anakart)

Sanırım SignalRGB’nin de AmbiLight modu var onunla da benzer şekilde yapılabilir
  18. canokyay

Arc Raiders Oyun Arkadaşı Arayışı

Ben ekran kartımı satın aldığımda yanında Arc Raiders hediye gelmişti hiç oynamadım, nasıl oyun oynanışı keyifli mi, çabuk öğrenebilir miyim ve zorluğu nasıl
  19. Ryzen 5 5500 Arc B580 Gaming PC

Satılık Ryzen 5 5500 Arc B580 Gaming PC

Ryzen 5 5500(Sıfır) Intel Arc B580 Special Edition Ekran Kartı(Sıfır)[4060 ile Eşdeğer] Mini Akvaryum Kasa mAtx(Sıfır) + 2 Adet Ekstra Fan ve Kontrolcü Asrock B450M-HDV R4.0 Anakart 16GB 3000MHZ Ram CL15 SSD: Samsung OEM NVME 512GB SSD Işlemci Kasa, Ekran Kartı Gibi Önemli Parçaları Sıfır...
    36,000.00 TRY
    28,000.00 TRY
  20. canokyay

Rgb Duvar Aksesuarı Alacağım Nasıl Senkron Çalıştırabilirim ?

Nasıl algılıyor anakarta mı bağlamam gerek yoksa wifi gibi bir şey ile mi bağlanıyor
Geri