Arama sonuçları: *

1. U

Gamepad Önerisi istiyorum

xbox tarzı model almayı düşünüyorum pc de kullanacağım elden ring forza vs bütçe olarak 1.5k 2k düşünüyorum kablosuz olması tercihimdir ama kablolu olsa da sıkıntı olmaz
  2. U

Laptop önerisi max 65000

Öncelikle iyi günler öğrenciyim oyun için laptop almayı düşünüyorum maksimum bütçem 65k önereceğiniz bir laptop var mıdır şuan aklımda...
  3. U

Yardım Nothing Phone 1 sim kart sorunu

Geçen np1 indirim furyasında anneme np1 almıştım telefonu şuan en son güncelleme ile kullanıyor ama önceki sürümlerde de aynı sorun var ortada herhangi bir sebep yokken sim kart yok diyor bir iki kere sim kartı çıkarıp takınca düzeliyor ama sorunun kaynağını bir türlü bulamadım aynı sorunu...
  4. U

Laptop önerisi oyun için

Arkadaşıma laptop bakıyoruz 50 55k arası bütçesi var ana odağı oyun olacak önerilerinizi bekliyorum
  5. U

Type c kulaklık önerisi

Kablosuz kulaklık kullanıyorum arada kulağım ağrıyor yada şarjı bitiyor o sıralarda kullanmak için ses versin yeter bir kulaklık almak istiyorum mümkünse amazon satıcılı olursa iyi olur hızlı geliyor kargolar bütçe olarak max 500 ama ne kadar düşük o kadar iyi olur benim için ses versin ve hemen...
  6. U

Maksimum 4k bütçe ile kablosuz kulaklık önerisi

sorum başlıkta marka takıntım yok yurtiçinden alcam g435 düşünüyorum şuanlık
  7. U

30k Bütçe ile telefon önerisi

30k bütçem var teknosa veya vatan fiziksel mağazasından alacağım s24 fe 256 gb düşünüyorum aradığım özellikleri ortalama bir işlemci iyi kamera 256 gb depolama
  8. U

❌İndirim Bitti! Philips OneBlade QP2824/10 854 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2877GJS
  9. U

12000 btu klima önerisi

Bütçe olarak net bir şey belirlemedim fp olsun yeter kurulacak oda küçük tek kişilik çocuk odası tek istediğim sıkıntı çıkarmayacak çıkaracak olsa bile teknik servisi iyi olan bir şey istiyorum
  10. U

Ajazz Aj159 pro alınır mı?

Şuan temudan 1600 tl civarına alabiliyorum değer mi? Değmez diyorsanız mouse önerilerinizi bekliyorum.
  11. U

Tablet önerisi ve yurtdışından tablet alınır mı

Ders çalışmak ve not tutmak için tablet alacağım şuan aklımda samsung tab s9 fe + var Huawei tablet almaya sıcak bakmıyorum kalemini kulladım ve ağır geldi elime onun dışında önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim. Yurtdışından tanıdık ile tablet getirilir mi bide Irak'a falan gidiyor bir...
  12. U

10k 20k arası telefon önerisi

Marka sıkıntısı olmadan yurtdışı yurtiçi fark etmeksizin telefon önerisi istiyorum batarya en önemli önceliğim ardından kamera geliyor
  13. U

Google playde ödeme kısmında e posta değiştirme

Öncelikle herkese merhaba geçen günlerde forumda konusu açılan %95 indirim bende olan bir kaç e postaya düşmüş bunu kullanmak istiyorum oyunda ödeme ekranına geldiğimde indirim olmayan e posta çıkıyor otomatik seçili olarak onu nasıl değiştirebilirim ? Başlık karışık olmuşsa özür dilerim
  14. U

Mouse önerisi yapabilir misiniz?

Herkese iyi akşamlar 1k civarına mouse önerisi istiyorum genelde rekabetçi oyunlar oynarım kablolu olması daha iyi olur
  15. U

Steam indirme hızı stabil değil

Birkaç gün önce türk telekom 1000 mbps internete geçtim speedtest yaptığımda 800 civarında bazen 900 download alıyorum upload olarakta 55 falan alıyorum epic gamesten oyun indirirken 80 mb ile indiriyorum stabil oluyor ama steam üzerinden oyun indirirken 15 e kadar düşüyor ve max 69 70 yükleme...
  16. U

Blackshark v2 x kendi sesimi duyuyorum

1.5 yıldır blackshark v2 x kullanıyorum önceleri böyle bir sıkıntım yoktu ama şuan kendi sesimi duyuyorum örnek vermek gerekirse mikrofon testi yaptığımda normalde 1 defa kendi sesimi duymam gerekirken şimdi 2 defa duyuyorum çözümü nedir bilen ya da yardım edebilecek olan var mı
  17. U

İmplant Tedavisi hakkında

Herkese iyi forumlar yaşım 17 ve dişime implant tedavisi yapılacak süreç nasıl işliyor ağrı falan oluyor mu implanttan sonra nelere dikkat etmeliyim öncesinde nelere dikkat etmeliyim
  18. U

Kulaklık önerisi bütçe 3000-5000 arası

Arkadaşa kulaklık bakıyoruz genel olarak oyun için kullanacak mikrofonu güzel olan bir kulaklık önerisi yapar mısınız
  19. U

Forza Horizon 4 bilenlere bir şey sorcaktım

bende aşağıdaki arabalar var oyunun başlarındayım daha 3 saat oynama fırsatım oldu şuan lamborghini olanı kullanıyorum 409k cr var şuan hangi arabayı almamı önerirsiniz yoksa şuanki arabayla devam edip biraz daha mı para biriktireyim ?
  20. U

Nays ile abonelikler nasıl oluyor spotify gibi

Naysta 5 dk da bir ccv değiştiği için abonelik işlemleri nasıl oluyor her ödeme gününde kendim gidip manuel olarak düzenlemeli miyim ?
Geri