Arama sonuçları: *

• Users: brtdmrc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Vergi zamından önce alınabilecek telefon

Arkadaşlar sizce hangi telefonu almalıyım global fiyatı 350 dolar olan max
  2. B

hangi kablo h510m k ya uyumlu

https://www.n11.com/urun/70cm-4-pin-disi-disi-jumper-kablo-3846955?magaza=bakayelektronik#unf-review https://www.robotistan.com/disi-disi-4-pin-254-300mm-dupont-kablo?language=tr&h=cb3d1071 anakarttan kasa fanına kablo uzatacağım anakart markası asus h510m k hangisi uyar
  3. B

kasa cha girişten kasa fanına kablo

arkadaşlar böyle bi kablo lazım bulamadım yardımcı olabilirmisiniz anakart h510m k 4 pinli lazım
  4. B

kasa fanını kontrol edemiyorum

arkadaşlar kasa fanını anakart görmmğyor ve fanlar hep son hızda çalışıyor yardım edebilirmisiniz
  5. B

sinerji ürün alacağım hata veriyor

arkadaşlar toplama pc aldacağım ama hata evriyor limit falan okey
  6. B

mblock ardinio uno proje öneri

projede kullanılacaklar (min 2 tane)- potansiyometre, ldr-led, ntc(sıcaklık ölçer),ses sensörü,hareket sensörü sizce bunlarla ne yapabilirim projesi olan varsa yardımcı olabilirmi
  7. B

grand rp para çekme nasıl yapılır?

arkadaşlar grand rp de sağda iki tane para yazan yer var altta olan parayı nasıl çekebilirim kullanamıyorum yardım
  8. B

valorant şu sorunun çözümünü bilen biri yokmu

arkadaşlar 4 5 saattir uğraşıyorum bi yardım edin bu ne yaw
  9. B

valorant a critical error has occurred and the process must be terminated sorunu

bu sorunun çözümünü bilen varmı 2 saattir uğraşıyorum giremedim 1668869212 ????
  10. B

valorant hata alıyorum yardım

hata bu arkadaşlar
  11. B

Dirsekte kıtırtı sesi gelmesi

arkadaşlar benim yaklaşık 2 senedir dirseğimden ses geliyor hareket ettirirken özellikle şınav çekerken ve triseps hareketleri yaparken 5 aydır falanda ağrı falan oluyor sesle beraber hastanede çözümünü bulamadılar sizce ne olabilir
  12. B

dv program sitesine giremiyorum

arkadaşlar green carda başvurmak istiyorum ama siteye giremiyorum bu siteye ulşılamıyor deniyor yardım edermisiniz
  13. B

akbank hepsiburda 250 tl chip para

arkadaşlar bu nasıl kazanılıyor ve görüntülü arama şartmı bilen varmı
  14. B

bu sistem alınır mı? 2. el

1050ti 4gb i3 9100f 16 gb ram 512 gb ssd anakart bilinmiyor aoc 165 1ms monitör 24 inç fiyat 7000
  15. B

masaüstü bilgisayar tavsiye

ekranıyla beraber max 9 10k bandında ikinci el veya sıfır bilgisayar önerebilir misiniz? yada varmı almak istiyorum
  16. B

Çözüldü✓ bilgisayarım kaç para eder

rog rx 6600xt i5 11400f h510mk 16 ram en kaliteli kule tipi soğutucu var 500gb m2 ssd 80 plus psu 4 aylk
  17. B

pc hocası hazır sistem

arkadaşlar pc hocası hazır sistem ne zaman çıkacak ve fiyatı ne olur bilen varmı
  18. B

İndirimli pc arıyorum

Arkadaşlar şuan veya gelecek bir zamanda sınırlı stokta indirimli pc paylasılacakmı bilgi verirmisiniz
  19. B

indirimli ps5 varmış nerede

bazı kişilerden 5k aşağı fiyatına ps5 satılıyormuş nerde bilen varmı
  20. B

Nike Basketbol Ayakkabısı Öneri

Nike basketbol ayakkabı önerir misiniz? bütçe Max 2500
Geri