temiz ise 13 olabilirbelki daha fazlarog rx 6600xt
i5 11400f
h510mk
16 ram
en kaliteli kule tipi soğutucu var
500gb m2 ssd
80 plus psu
4 aylk
tertemiz,mining falanda yapılmadıtemiz ise 13 olabilirbelki daha fazla
14k ya nassıl bu sistemden iysi çıkarılıyor12k falan eder diye düşünüyorum. 14'e falan daha iyileri çıkabiliyor. Bunun ikinci el vs olduğunu düşünürsek 12k.
Youtuber sistemlerinde daha iyileri çıkabiliyor.tertemiz,mining falanda yapılmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
14k ya nassıl bu sistemden iysi çıkarılıyor
Rahat çıkıyor hemde.tertemiz,mining falanda yapılmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
14k ya nassıl bu sistemden iysi çıkarılıyor
Thermaltake güzel bir soğutucu olsa da en iyisi değil maalesefekran kartı rog olan çıkmaz diğer dandik markalarsa tabi çıkar , soğutucu thermalright
noctuadan pahalı ,kısa vadede dandik markayla farketmez ama uzun sürede kaliteli marka daha uzun vadeli olurThermaltake güzel bir soğutucu olsa da en iyisi değil maalesef
Asus Rog'u bırak isterse 2 tane asus rog olsun en dandik markanın 6600xtsi her zaman daha performanslıdır ve maksimum 5 10 derece farkettirir
Noctuadan pahalı olması noctuadan iyi olduğu anlamına gelmez. Ayrıca Noctuanın 5 bin TL'ye kadar kule tipi soğutmaları var daha pahalı olabileceğini sanmıyorum.noctuadan pahalı ,kısa vadede dandik markayla farketmez ama uzun sürede kaliteli marka daha uzun vadeli olur
tmm en iyi sen biliyosunNoctuadan pahalı olması noctuadan iyi olduğu anlamına gelmez. Ayrıca Noctuanın 5 bin TL'ye kadar kule tipi soğutmaları var daha pahalı olabileceğini sanmıyorum.
?tmm en iyi sen biliyosun
,