Hangisi Çok Aradayım

Reaksiyon skoru
2
şuan güncel razer deathAdder elite kullanıyorum yaklaşık 6 yıl oluyor şimdi kablosuz mousea geçmeyi düşünüyorum aklımda 2 seçenek var birisi Razer Biper V3 Pro diğeri ise Logitech G Pro X Superlight 2
sizce hangisi ya da bu daha iyi o fiyatlara dediğimiz veyahut üstüne 1 k saha koy bunu al dediğiniz ben yılların markaları ve güvenilir esporcuların kullandıkları için bu ikisini düşündüm

Yeni çıkan logitech superstrike 2 bakmanı tavsiye ederim yeni bir teknoloji kullanıyorlar piyasadaki en iyi mouse olması lazım ben memnunum hatta mağazada yazılım vs bile kullanmadan sadece tıklamaları denemiştim aşşşırı fark ediyor diğer saydığın mouselar ile

şuan güncel razer deathAdder elite kullanıyorum yaklaşık 6 yıl oluyor şimdi kablosuz mousea geçmeyi düşünüyorum aklımda 2 seçenek var birisi Razer Biper V3 Pro diğeri ise Logitech G Pro X Superlight 2
sizce hangisi ya da bu daha iyi o fiyatlara dediğimiz veyahut üstüne 1 k saha koy bunu al dediğiniz ben yılların markaları ve güvenilir esporcuların kullandıkları için bu ikisini düşündüm
Hocam ikiside çok iyi mouselar. Hangisinin shape'i elinize daha çok uyuyorsa onu alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,041
Üyeler
197,354
Son üye
hira09
Geri