Oynama demedim ki 2 saatte bir 5 dakika falan bilgisayar başından kalkıp evde 2 tur at dedim 😀
Bu arada yeni nesil panellerde kolay kolay yanma olmaz, 4...
güvenlik olarak çalıştığım için vakit ayıramıyorum hep uykuyla geçiyor vakit hocam bırakta oyniyim hahaha
1778859169
hocam madem 4 saat olayı yok neden...
arkadaşlar incehesapa ilk linkteki monitörü arızadan dolayı gönderdim ve yaklaşık 7-10 gün arasında süren bi işlem sonucunda bu oled monitörü müadil olarak...
hocam thh ile uğraşmak istemiyorum daha önce zaten değişim yapıldı ölü piksel yüzünden tam 1 ay sonra bu ikinci kez oluyor aynı ürün yok zaten ne burda nede...
Ben zaten tamiri varsa tamirini olmuyorsa değişimini istedim servispoint firması değişimi mümkün görmediği için sanırım iadesini msi'a iletmiş hatta tam...
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650m-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,576125062.html ben bundan kullanıyorum renk sana kalmış
valla kafayı yerim ölü piksel çıkarsa aşırı kusursuzluk takıntım var bu monitöre de bakmıştım ince gibi baya elimde kalır gibi hissediyorum tavsiye için...
hiç bir yerde stoğu yok, ayrıca notta tamiri olursa tamirini olmuyorsa değişim istediğimi belirttim demek ki ikiside mümkün değilmiş hocam
1778077459
öneri...
elimde aşağıya koyduğum linkteki monitör vardı arıza verdi yatay çizgi ve değişim için servise gönderdim şimdi ise iadesine karar verilmiş msi tarafından...