Arama sonuçları: *

1. Burak.T

Öneri VODAFONDAN YENİLENMİS İPHONE ALAN VAR MI

Okudum zaten hocam ben sizlere vodafondan alan oldu mu diyorum başka bir şey sormadım
  2. Burak.T

İmkanımız olsa alırdım hocsm 1753041219 Kimsenin bozulmadı hocam şu algıdan milletçe kurtulmanız lazım sıkıntısı varsa değişiyor cihaz ben size alan var mı diye soruyorum alınmaz diyorsunuz onu sormadım Vodafondan alan oldu mu diye sordum Allah rızası için soruya uygun cevap verin ya vermek...
  3. Burak.T

Birikmiyor herkes paramın pesinde önüne gelen para istiyor 1753031300 Kime gore neye göre hocam bi laf tutturmusunuz alınmaz alınmaz çevremdeki herkes yenilenmiş cihaz kullanıyor cillop gibi sıkıntıları yok olsa bile bile hemen değişim sağlanıyor neye göre alınmaz ya ne alabiliriz bu devirde...
  4. Burak.T

14 alınır mı ne diyorsunuz
  5. Burak.T

Yardım Mekanik klavye satın önerisi

Steelseries Apex pro mini kovala bazen ucuza koyuyorlar trendyola Felan gereksiz ucuz
  6. Burak.T

3060Ti'lık PC için 1. Monitör Tavsiyesi

MSI 27 2K QPX 240HZ eski sisteminde 3060ti vardı gayet güzel bence
  7. Burak.T

Alan var mı varsa sıkıntıları oldu mu temiz mi geliyor ilgi alaka nasıl internette doğru düzgün bir şey yok iPhone 12 mükemmel durumda olandan sipariş verdim iPhonum olsun isterdim hep öyle nakit verip alamam maalesef alınır mı yani önüne gelen yok alınmaz diyip diyip duruyor hocam düzgünce alan...
  8. Burak.T

Çözüldü✓ 30.000TL'ye kadar amd-nvidia ekran kartı önerisi

5000 serisi almam diyip 5070 aldım
  9. Burak.T

Çözüldü✓ Nfs paybackte deli gibi ısınıyor

max gücü 152w cektim 115a 175a ayarladım curve -15e cektim max 95 şimdi
  10. Burak.T

nfs heattede aynı 96 derece oldu max ısıyı 162w cektim 1750605102 hocam oc istemesem 7800x3d alırdım ben alabileceğim max performans neyse onu almaya calısırım bu paraları agactan toplamıyorum ayrıca rdr2 god of war stalker2 gibi oyunlarda ultra grafiklerde bu kadar ısınmıyor 1750605162 boşta...
  11. Burak.T

elle yaptım max 180w kadar çektiğini gördüm normal test yapınce 158w ve altı cıkıyor paybackte işlemci kendini komple kullanıyor pompa hızıda sabit 3pinli olunca hızı zaten hep 3800rpmde calısıyor
  12. Burak.T

sistem böyle MOTHERBOARD MSI B650M GAMING PLUS WIFI PROCESSOR AMD RYZEN 7 9700X +200MHz OC PROCESSORC COOLER MSI MAG Coreliquid A13 360mm RAM XPG Lancer Blade Black 32GB (2x16GB) 6000MHz GRAPHIC CARD Palit Geforce RTX 5070 Infity +320MHz Core +3000MHz Memory OC SOLID STATE DRIVE/M.2 Kingston...
  13. Burak.T

Yardım Ekran formattan sonra anında gitti

Bios uptade yaptık yine gelmedi direk yok anakarttan görüntü geliyor ama
  14. Burak.T

Yardım Ekran formattan sonra anında gitti

Acil yardım Arkadaşa bugün sinerjiden PC topladik parça parça fakat formattan sonra birden kendine reset atıyor ve bir daha görüntü gelmiyor her şeyin kurulumunu Felan yaptık işte en son steamden oyunları iniyordu ben evlerinden ayrıldım tak ekran gitmiş AMD ekran kartı takılınca açılıyor ama...
  15. Burak.T

Yardım ACİL TELEVİZYONA BLUETOOTH EKLEME

Zamanında 5+1 z5500 vardı bozdum istemeden yıllar önce, geri ödemesini şimdi yapmaya çalışıyorum
  16. Burak.T

Tamam da güzel hocam hangi üründen alicam mesela nasıl bağlanıcak ekran yok bişi yok TV algilicak mi belli değil onları bende düşündüm
  17. Burak.T

Arkadaşlar abiler ablalar selamlar, babalar günü yaklaşıyor malum babam da Teknosada bu ürünü çok beğenmiş Samsung soundbar hw-c450/TK linki burda https://app.hb.biz/ohHsU2eN2cLn Sıkıntı su televizyonda ne optic giriş var nede hdmı arc desteği modeli bu Saba-SB50F350...
  18. Burak.T

Öneri Genel fps-ısı değerleri pbo 9700x 3060ti uygun mu değerler nasıl?

🖥️ Sistem Bileşenleri Anakart: MSI B650M Gaming Plus WiFi İşlemci: AMD Ryzen 7 9700X (pbo advanced +200mhz curve optmz -15 all cores scalar autoda stabil tam yük frekans 5490mhz cs2de 5690max stabil 5600mhz ortalama güç tüketimi 107ile 80w arası tdp ayarı 180veya 200w max olması lazım) aida64...
  19. Burak.T

Öneri MSI core liquid a13 360mm

Bu soğutucu hakkında kimse video felan çekmemiş dün gaminggenden aldım pearless assassin dual fan kullanıyordum önceden pbo ayarları felan tavan şekilde 95te tutuyordu bununla beraber tam yükte 88 görüyor haliyle, zaten tam yükte kullanmıyorum CS Felan oynuyorum sadece asıl sorum şu neden kimse...
Geri