güvenlik olarak çalıştığım için vakit ayıramıyorum hep uykuyla geçiyor vakit hocam bırakta oyniyim hahaha
1778859169
hocam madem 4 saat olayı yok neden monitör sayfasında böyle bi otamatik temizleme şeyi koymuşlar
arkadaşlar incehesapa ilk linkteki monitörü arızadan dolayı gönderdim ve yaklaşık 7-10 gün arasında süren bi işlem sonucunda bu oled monitörü müadil olarak bana sundular oled yanmasından nasıl kaçabilirim 4 saatte bir 5-10 dakika kendini kapatıyormuş, diyelim ki cs oynuyoruz 4 saat doldu kendini...
hocam thh ile uğraşmak istemiyorum daha önce zaten değişim yapıldı ölü piksel yüzünden tam 1 ay sonra bu ikinci kez oluyor aynı ürün yok zaten ne burda nede başka yerde yorucu ve uzun prosedür değmez benim için vaktim dar
Ben zaten tamiri varsa tamirini olmuyorsa değişimini istedim servispoint firması değişimi mümkün görmediği için sanırım iadesini msi'a iletmiş hatta tam mesajı buraya yazayım
Cihazınız için üretici firmaya iade talebinde bulunulmuştur.
Üretici firmanın geri dönüşü beklenmektedir.
İade...
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650m-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,576125062.html ben bundan kullanıyorum renk sana kalmış
valla kafayı yerim ölü piksel çıkarsa aşırı kusursuzluk takıntım var bu monitöre de bakmıştım ince gibi baya elimde kalır gibi hissediyorum tavsiye için teşekkür ederim
hiç bir yerde stoğu yok, ayrıca notta tamiri olursa tamirini olmuyorsa değişim istediğimi belirttim demek ki ikiside mümkün değilmiş hocam
1778077459
öneri tavsiyen var mı her şeye açığım şuan için 60hz gözüm kanadı
elimde aşağıya koyduğum linkteki monitör vardı arıza verdi yatay çizgi ve değişim için servise gönderdim şimdi ise iadesine karar verilmiş msi tarafından onay bekleniyor servise göre ürünü o zaman şu fiyata almıştım 12.979 şimdikiş enflasyon değerine bakarsak 20k felan ediyor incehesaptan aldım...
İmkanımız olsa alırdım hocsm
1753041219
Kimsenin bozulmadı hocam şu algıdan milletçe kurtulmanız lazım sıkıntısı varsa değişiyor cihaz ben size alan var mı diye soruyorum alınmaz diyorsunuz onu sormadım Vodafondan alan oldu mu diye sordum Allah rızası için soruya uygun cevap verin ya vermek...
Birikmiyor herkes paramın pesinde önüne gelen para istiyor
1753031300
Kime gore neye göre hocam bi laf tutturmusunuz alınmaz alınmaz çevremdeki herkes yenilenmiş cihaz kullanıyor cillop gibi sıkıntıları yok olsa bile bile hemen değişim sağlanıyor neye göre alınmaz ya ne alabiliriz bu devirde...