İmkanımız olsa alırdım hocsm
1753041219
Kimsenin bozulmadı hocam şu algıdan milletçe kurtulmanız lazım sıkıntısı varsa değişiyor cihaz ben size alan var mı diye soruyorum alınmaz diyorsunuz onu sormadım Vodafondan alan oldu mu diye sordum Allah rızası için soruya uygun cevap verin ya vermek...
Birikmiyor herkes paramın pesinde önüne gelen para istiyor
1753031300
Kime gore neye göre hocam bi laf tutturmusunuz alınmaz alınmaz çevremdeki herkes yenilenmiş cihaz kullanıyor cillop gibi sıkıntıları yok olsa bile bile hemen değişim sağlanıyor neye göre alınmaz ya ne alabiliriz bu devirde...
Alan var mı varsa sıkıntıları oldu mu temiz mi geliyor ilgi alaka nasıl internette doğru düzgün bir şey yok iPhone 12 mükemmel durumda olandan sipariş verdim iPhonum olsun isterdim hep öyle nakit verip alamam maalesef alınır mı yani önüne gelen yok alınmaz diyip diyip duruyor hocam düzgünce alan...
nfs heattede aynı 96 derece oldu max ısıyı 162w cektim
1750605102
hocam oc istemesem 7800x3d alırdım ben alabileceğim max performans neyse onu almaya calısırım bu paraları agactan toplamıyorum ayrıca rdr2 god of war stalker2 gibi oyunlarda ultra grafiklerde bu kadar ısınmıyor
1750605162
boşta...
elle yaptım max 180w kadar çektiğini gördüm normal test yapınce 158w ve altı cıkıyor paybackte işlemci kendini komple kullanıyor pompa hızıda sabit 3pinli olunca hızı zaten hep 3800rpmde calısıyor
Acil yardım
Arkadaşa bugün sinerjiden PC topladik parça parça fakat formattan sonra birden kendine reset atıyor ve bir daha görüntü gelmiyor her şeyin kurulumunu Felan yaptık işte en son steamden oyunları iniyordu ben evlerinden ayrıldım tak ekran gitmiş AMD ekran kartı takılınca açılıyor ama...