Arama sonuçları: *

• Users: Ahmet7752
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

ehliyet teorik ders zorunlu mu?

merhaba ehliyet kursum basladi ama gececi calistigim icin gidemiyorum gitme zorunlulugu var mi bi sıkıntı çıkar mı?
  2. A

Hangi calisma stili mantıklı?

YKS 2024 e hazırlanıyorum tyt ayt yolunda nasil ilerlemek mantikli ben suan once tyt turkceden basladim ve boyle ders ders tyt yi bitirip sonra ayt bitiricem planim bu yonde ama bu mantikli mi yoksa biraz turkce biraz matematik parça parça ilerlemek mi mantikli?
  3. A

350-400 tl arası mousepad önerisi

merhaba butcem 350-400 arasinda bu butceye guzel bir mousepad önerebilir misiniz? oyunlarda dusuk dpi ve hassasiyet kullaniyorum
  4. A

1m sıralamayla mezuna kalınır mı?

merhaba sayısal sözel ea 1 milyon sıralama yaptim mezuna kalmak mantikli mi ? yoksa dumlupinar uni finans ve bankacilik iktisat fln mi okuyayım not : sinava son yil acik liseye gecip kitap dahi acmadan girdim fakat suan asiri pismanim
  5. A

Mekanik Klavye Önerı

Merhaba sizlerden bana mekanik klavye onermenizi rica ediyorum alanim kisitli oldugu icin tkl veya daha kucuk boyutta olmali fps oyunlari oynuyorum switch farketmez butcem 2200 TL
  6. A

Çözüldü✓ Asus nx stix scope deluxe tkl iade

merhaba geri odeme kampanyasi var diye bu baslikta yazdigim klavyeyi almistim ve kampanyayada basvuru yaptim onayli durumda fakat ben urunu iade etmek icin aldigim yere kargoladim bu geri odeme talebini nasil ve nereden iptal edebilirim
  7. A

Kart bilgilerim calinmis olabilir mi?

merhaba bugun yemeksepeti den kapida kartla odemeli siparis verdim kurye geldi fakat pos cihazi yoktu telefondan bir uygulamadan kart bilgilerinizi girerek sistemden odeme yapabilirim dedi bende tamam dedim kart bilgilerimi girdi odeme yap dedi 3d secureyi verdim odeme basarili oldu fakat...
  8. A

Çözüldü✓ 2023 Razer Deathadder v2x Hyperspeed kablosuz mouse alınır mı?

merhabalar sıklıkla fps oyunları oynuyorum sorum baslikta belirttigim gibi hala razer deathadder v2x hyperspeed 900 tllik fiyatiyla alinir mi? fury z ile arasinda kaldim kablosuz mouse a ihtiyacim var butcem 1000 tl
  9. A

Aidatsız kart önerisi

merhaba bana yıllık ücreti aidatı vb olmayan masraf çıkarmayacak bir banka kartı önerebilir misiniz?
  10. A

İçi erimiş vida nasıl çıkar

Merhaba fotografta gorebileceginiz uzere bu vida + seklindeydi bende normal yıldız tornavida ile sökmeye calistim fakat vida aşırı küçük oldugundan aşırı güc uygulayarak vidayi cikarmaya calistim fakat hem cikmadi hemde ici eridi ve normal bosluk olustu bu vidayi nasil cikarabilirim yardimci...
  11. A

Razer Kraken vs Corsair Void USB

Merhaba 600-700 tl araliginda hangi kulakligi onerirsiniz razer kraken mi yoksa corsair void usb mi ? corsair i arkadasim 2. el olarak satıyor ama sıfırdan farksiz hangi kulaklık performans acisindan iyidir?
  12. A

Cooler Master CK352 Alınır mı?

Cooler Master ck352 klavyesini siparis verdim. Bu markayı ve klavyeyi önerir misiniz?? daha once kullananlar varsa deneyimlerini paylasirsa sevinirim. Duruma gore iade edebilirim.
  13. A

Razer Basilisk X Hyperspeed vs Asus Rog Gladius wireless

Merhaba şuan kullandığım mouse razer basilisk x hyperspeed kablosuz mouse u ben profesyonel düzeyde fps oyuncusuyum espor takımında oynuyorum suanki mouse um biraz ağır geliyor assagida resmini koydugum mouse indirimdeyken bi denemek istiyorum suanki mouseumla kalite ve sensor okuma netligi...
  14. A

Windows 11 henüz yüklenir mi?

merhaba win 11 ilk ciktiginden beri gecmek istiyorum fakat cogu kisi olumsuz yorumlarda bulundu ama win 11 cikali baya bi guncelleme aldi suan iyi ve stabil mi? ucretsiz bi sekilde nereden yukleyebilirim yardim ederseniz sevinirim.
  15. A

12. Sınıfta Acik liseye gectim pisman oldum acil yardimm

Merhaba 12. sinifim acik liseye gectim bana herkes hizlica erkenden mezun olursun dedi fakat 7 tane sorumlu dersimden dolayı suan acik lise puanim 140 olarak geldi acik lise kaydini yapan kisi cok duşuk oldugunu ve belki uzun sure mezun olamayacagimi soyledi ben 2023 te olacak universite...
  16. A

Dolandırılmış olabilir miyim?

Merhaba amazon yurt disindan gateron switchli hotswap bir klavye buldum ve siparis verdim ozellikleri en yakın olan (gamakay vb.) gateron switchli 1300 tl civarlarina geliyor benim aldigim vergiler dahil 840 tl civarlarina geldi sizce bu iste bi is olabilir mi daha once bu tarz bu markanin...
  17. A

bozuk ürün gönderilip iadesinin yapilmamasi

merhaba z0cc0sh0p denilen seref yoksunlarinin kendi sitesinden outlet klavye aldim bana geldiginde 2 tusu hic basmiyordu switchlere ufledim fln bi sekilde aradada olsa basar hale getirdim sonra sorunlu oldugu icin iadeye geri yolladim olay buraya kadar guzel sonrasinda iadeniz 7 gun icinde...
  18. A

12. sınıfta uniye hazırlık için açık liseye geçmek mantıklı mı?

Merhaba bu yıl lise son sinifta okuyacagim orta seviye bi anadolu lisesinde okuyorum ama sinifimdaki dallamalar yuzunden hicbir ders dinlenmiyor ve adam gibi ders islenmiyor haliylede universiteye hazirlanmakta zorluk cekecek gibi duruyorum bu sebepten acik liseye gecip rahat rahat programli bir...
  19. A

Benim durumumda özel okula geçilir mi?

merhaba yazacaklarim biraz uzun ama hayatimdaki gidisat icin onemli yardimci olanlara simdiden cok tesekkurler 9. 10. sinif eksiklerim var 9. siniftan 12. sinifa kadar olan mufredata bagli dershane tarzinda egitim veren bi ozel okula gecmeyi dusunuyorum suanki okulumda çok eski bir anadolu...
  20. A

12. Sınıfta özel okula geçilmesi mantıklı mı?

merhaba bu yıl lisede son senem olacak ama pandemiden dolayı 9. ve 10. sınıfta aşırı eksiklerim oldu bu yıl gercekten iyi bir universite kazanmak istiyorum bu sebeple dershane tarzı eğitim ve 9. sınıf konularından 12. sınıf konularına hızlandırılmış eğitim veren bir özel okula gitmeyi...
Geri